Faber Castell Asetat Kalemi

Toplam 6 sonuç

 

Kaliteli ve dayanıklı yapısıyla, uzun ömürlü kullanım avantajı sağlayan Faber Castell asetat kalemleri farklı renk seçenekleriyle kağıt, plastik, CD & DVD gibi yüzeylere yazı yazmak için özel olarak üretilmiştir.

Güneş Işığına ve Suya Dayanıklı

Faber Castell asetat kalemleri diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri güneşe ve suya karşı üstün dayanıklılık göstermesidir. Bu sayede rengi solmaz ve canlı görünümünü uzun süre korur. Farklı uç kalınlıklarına sahip seçenekler arasından kullanım alanınıza uygun olarak seçim yapabilirsiniz. Yazı yazdığınız ve çizim yaptığınız yüzeylerde uzun süre kalmasını istiyorsanız, Faber Castell asetat kalemleri tam siz göre olabilir. Uzun süre kalıcı ve dayanıklı olan bu kalemlerin mürekkepleri de oldukça hızlı bir şekilde kurur. Bu sayede kolay kolay dağılmaz ve silinmez. Özellikle uzun süre saklanması gereken dosyalar, CD ve DVD’ler için güvenle kullanabilirsiniz. Işık, ısı ve suya maruz kaldığında renklerde solma ve silinme meydana gelmez.

Tüm Yüzeylerde Kullanılabilir

Oldukça geniş kullanım alanına sahip olan Faber Castell asetat kalemleri, farklı ihtiyaçlarınızı karşılar. Özellikle kaygan yüzeylere işaretleme yapma konusunda kolaylık sağlar. Asetat dosya, CD, DVD’nin yanı sıra kağıt, plastik, tepegöz gibi yüzeylerde kullanıma uygundur. Bu kaygan yüzeylere tükenmez kalemle yazı yazmak mümkün olmadığı için ihtiyacınızı özel olarak karşılar. Yüzeyin düz olması kolay kullanım için yeterlidir. Mürekkep kısa süre içinde kuruduğu için pürüzsüz bir yazma deneyimi sunar. İşaretleme yaptığınızda dağılma yapmadığı için uzun yıllar sonra da işaretlemeniz net bir şekilde okunabilir. Kullanım yapacağınız yüzeye uygun olarak farklı kalınlıklara sahip uçlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Canlı Renk Seçenekleri

Yüksek kalitede mürekkep içeren Faber Castell asetat kalemleri, her yüzeyde canlı ve parlak görünür. Zorlu yüzeylerde bile kullanıma uygundur. Siyah, kırmızı, mavi gibi renk seçenekleri sunar. Bu renklerin tümü canlı görünümleri ile CD, asetat kağıdı gibi eşyalarınıza renk katar. Ayrıca mürekkep akışkan olduğu için rahat bir yazma deneyimi sunar. Tükenene kadar aynı kalitede ve canlılıkta yazar. Bununla birlikte kalem özel olarak tasarlandığı için mürekkep kullanım esnasında akmaz ve leke yapmaz. Yaptığınız işaretlemelerin uzun yıllar canlı görünmesi için idealdir. Yazdığınız ilk anda ortaya çıkan canlı renk, uzun süre bu canlılığını devam ettirir. Böylece işaretleme yaptığınız alanların anlaşılır olmasını sağlar.

Silgili Faber Castell Asetat Kalemi ile Hatalı Yazılar Kolayca Silinebilir

Faber Castell asetat kalemleri en zorlu yüzeylerde bile yüksek performans gösterir. Mürekkep anında kuruduğu için bulaşma yapmaz ve silinmez. Ancak, yazma esnasında yaptığınız hataları kolayca silmeniz de mümkündür. Zorlu ve kaygan yüzeylere yazı yazmanızı mümkün kılan Faber Castell asetat kalemleri, silgili oldukları için kullanım esnasında hata risklerine karşı sizi korur. Böylece önemli dosyaların ve CD’lerin üzerine de güvenle yazı yazabilir ve işaretleme yapabilirsiniz. Eğer hatalı bir kullanım yaparsanız, yüzeyi düzleyerek kolayca hatalı kısmı silebilirsiniz.

Birbirinden kaliteli ve farklı renklerdeki Faber Castell asetat kalemlerine Avansas kalitesi ve güvencesiyle kolayca sahip olabilirsiniz.