Ürün Kodu: 64298
Ürün Barkodu: 8697236406465

Marka : Gıpta

Product State: A0

Gıpta Prisma Bloknot Kareli A5 100 Yaprak

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Selofanlı sert lamine kapak
  • 60 gram kağıt gramajı
  • Perforasyonlu sayfalar
  • Kullanışlı çift spiralli
  • Kareli A5 100 yaprak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Gıpta Prisma Bloknot Özellikleri
KapakSelofanlı Sert Lamine
Kağıt Gramajı60 Gram
SpiralÇift Spiralli
Sayfa YapısıKareli
Kağıt BoyutuA5
Sayfa Sayısı100 Yaprak

 

 

Bloknotlar herkese uygun tasarlanmış kullanışlı defterlerdir. Öğrenciler, iş yerleri ve okullar başta olmak üzere diğer tüm kurumlarda tercih edilen bloknot defterler sağladığı kolay kullanım sayesinde çok sevilerek kullanılmaktadır. Farklı kullanımlar için tasarlanmış olan bloknot çeşitleri ile siz de kendinize uygun versiyonunu seçerek kırtasiye alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Yazıdan eskize, karalamadan not almaya kadar tüm aktivitelerde kullanabileceğiniz Gıpta Prisma bloknot özellikleri sayesinde her yaştan ve her kesimden insana hitap etmektedir.

 

Gıpta Prisma Bloknot Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

 

Kaliteli hamurdan üretilen Gıpta Prisma bloknotların her biri 60 gramlık yapraklardan oluşmaktadır. Selofanlı sert lamine kapak sayesinde kağıtlarınıza herhangi bir zarar gelmeden korumak mümkün hale geliyor. Her sayfasında kaliteyi hissedeceğiniz bloknotlar ile tüm yazı ve çizim işleriniz daha keyifli hale geliyor.

 

Gıpta Prisma Bloknot Çeşitleri Var mıdır?

 

Pratik kullanım için tasarlanan perforasyonlu sayfalar sayesinde istediğiniz sayfayı kolayca koparmak artık çok kolay. A4 ve A5 gibi bir çok farklı sayfa boyutu ile kullanım amacına göre kendinize en uygun bloknot boyutunu seçebilme imkanı tanıyor. Kareli, çizgili ve düz sayfalarda bulunan bloknotlar sayesinde gereksinimlerinize uygun olan sayfa tipini seçebilirsiniz. Sayfa stillerinin içlerinde en çok tercih edilen kareli bloknotlar, tüm kullanımlarınıza uyum sağlayarak çalışma verimini arttırır. Farklı cilt tiplerinde bulunan bloknotlar tutkallı, zımbalı, dikişli ve spiralli olmaktadır ve bu ciltlerin içinde kullanım kolaylığı açısından spiralli modeller tercih edilebilmektedir. Spiralli yapısı sayesinde katlanabilir formu ile hiçbir sayfa kırışmadan katlamak oldukça kolay. Genelde tek telli olan spirallerin yanı sıra Gıpta bloknotları çift spiralli olarak sağlam bir şekilde üretilmiştir.

 

Gıpta Prisma Bloknot Avantajları Nelerdir?

 

Her çalışmalarınızda kullanabileceğiniz Gıpta prisma bloknot kullanımı ile oldukça büyük avantaj sunmaktadır. Çift spiralleri ile dayanıklı forma sahip olan spiraller bozulmaz ve spiral bozulmaları sonucunda sayfa çıkmaları gibi durumlar yaşanmaz. Aynı zamanda spiraller sayesinde elde tutmak çok kolaydır. Dikişli, tutkallı ve zımbalı olan modellerde yapılamayan tüm kolaylıklar spiraller sayesinde kullanıcıya sunulmaktadır. Koparılabilen sayfalar sayesinde istediğiniz sayfayı diğer sayfalara zarar vermeden koparabilirsiniz. Kareli sayfa yapısı sayesinde tüm işleriniz için kullanabilirsiniz. Sert kapağı sayesinde yazı yazarken veya not alırken herhangi bir desteğe ihtiyaç duymazsınız. A5 boyutu sayesinde her yere sığdırabilir bunun yanı sıra tüm notlarınızı içinde saklayabilirsiniz.

 

Neden Gıpta Prisma Bloknot ?

 

Diğer bloknotlara göre büyük avantajlar sunan Gıpta Prisma bloknot fiyatlarıyla da kullanıcı dostu bir deneyim sunmaktadır. Kalitesinin yanı sıra diğer markalara oranla naif tasarımlara sahip Gıpta bloknot kullanıcı deneyimlerine göre tasarlanarak maksimum verim almanız sağlanmıştır. Sert kapağıyla desteksiz yazı yazmak bloknotlarda en çok aranan özellikler arasında bulunmaktadır. Bu özelliğiyle bile tercih sebebi olan Gıpta bloknot sunduğu kalitesiyle herkesi mutlu etmektedir. Sayfalarda bulunan tarih kısmı sayesinde günlük not tutmak daha kolay hale gelmiştir. Koparılabilir yapısıyla da istenmeyen sayfaları koparmak veya unutmamanız gerekenleri mantar panonuza asmanız için idealdir.

Yılların markası Gıpta sunduğu kaliteli ürünlerle tüm kullanıcıların kalbini feth etmeyi başarmış, hemen hemen herkes tarafından bilinen bir firma olarak kırtasiye alışverişlerinin vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkmaktadır. Online kırtasiye alışverişinin tercihi Avansas’ta Gıpta bloknotlarını bulabilir, hızlı teslimat bölgesinde bulunduğunuz takdirde 1 gün içinde siparişleriniz teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Gıpta Prisma Bloknot Kareli A5 100 Yaprak
76,03 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.