Ürün Kodu: 56329
Ürün Barkodu: 886111748938

Marka : HP

Product State: A0

HP 951XL Kırmızı (Magenta) Kartuş CN047AE

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Üstün baskı kapasitesi ile yüksek kalitede çıktılar
  • 1500 sayfa baskı kapasiteli
  • 2 yıl HP Türkiye Garantisi
  • HP garanti süresi boyunca hiç bir malzeme ve işçilik hatası barındırmadığını garanti eder

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Renk Kırmızı
Model no 951XL - CN047AE
Baskı Kapasitesi 1500 sayfa
Çalışma Isı Aralığı 5 - 35 °C
Depolama Isısı -40 ° ile 60 °C arasında
Depolama Nemi % 10 - 90 RH 
Garanti 2 yıl HP Türkiye Garantisi 

Ofislerde, iş yerlerinde ve okullarda yoğun olarak kullanılan yazıcılardan yüksek performans görmek kaliteli ve orijinal kartuşlar sayesinde mümkün olabiliyor. Aynı zamanda sadece iş yerleri ve okullarda da değil, aynı zamanda evde kullanmak için de oldukça cazip olan yazıcılar için yüksek performans görebilmek sadece yazıcının kaliteli olması sayesinde değil aynı zamanda kartuşun da kaliteli, dağılmayan ve akıtmayan bir kalitede olması gerekiyor.  Bu kartuşlar yazıcı mürekkebi olarak da bilinir. Kartuşların içinde bulunan likit mürekkep sayesinde yazıcı kağıt üzerine baskıyı oluşturur. Bu yüzden kaliteli baskılara sahip olmak için kaliteli, akıtma yapmayan kartuşlar gereklidir. Hem pratik, ekonomik ve kaliteli baskılara ve belgelere sahip olmak için sadece yazıcıyı seçmekle kalmayıp kartuşu da kaliteli seçmek yazıcıdan olabildiğince verim olmak için çok önemlidir. HP marka yazıcıya sahipken en verimli ve kaliteli baskılara, grafiklere HP kırmızı kartuş sayesinde sizde sahip olabilirsiniz. Yüksek kalitede belgelere sahip olmak sadece her yazıcının kendi modeline göre kartuşlar sayesinde mümkün olabiliyor. Mürekkep kalitesi performansta önemli bir faktördür. Bu yüzden kalitesiz kartuş, kalitesiz mürekkepten dolayı tıkanma ya da bozulmaya neden olabilecekken kaliteli kartuş kullanıp kaliteli mürekkep sayesinde de çok daha verimli sonuçlar alıp sorunsuz bir şekilde sizde kaliteli baskılara sahip olabilirsiniz. Kaliteli baskılara uygun fiyatlarla ulaşabilmek için sizde HP kartuş siparişi verebilirsiniz. 

HP 951XL Kırmızı Kartuş Orijinal midir?

HP marka yazıcınızdan kaliteli ve verimli sonuç alabilmek için orijinal HP kartuş kullanmanız çok önemlidir. Üstün baskı kapasitesi sayesinde canlı renklerle yüksek kalitede çıktılara sahip olabilirsiniz. Markanın güvenli olması sayesinde orijinal HP kartuşlarına sahip olup, daha kaliteli çıktılara sahip olabilirsiniz. 1500 sayfaya kadar baskı yapabiliyor olması sayesinde çabuk tükenmez ve herhangi bir tıkanma ya da akıntı yapmadan da kaliteli baskılara ulaşmak  artık herkes için oldukça kolay olur. Aynı zamanda HP garanti süresi boyunca size hiçbir malzeme ve işçilik hatası olmadığını da temin eder. Satıcımızdan güvenli bir şekilde orijinal HP kartuşlarını temin edebilir, kaliteli baskılara ve çıktılara erişebilirsiniz. Orijinal HP kartuşlarına gönül rahatlığıyla, herhangi bir sahte çıkma ihtimali olmadan ulaşıp rahatça satın alabilirsiniz. 

HP 951XL Kırmızı Kartuş Fiyatı Uygun mudur?

HP orijinal kırmızı kartuşlar orijinal HP yazıcınızı en verimli şekilde kullanmanızı sağlarken kaliteli baskılara rahatça ulaşabilmek için sitemizden uygun fiyatlarla gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz. Sayfa kapasitesi, kaliteli baskıları ve ekonomik olmasıyla da HP yazıcınızdan kaliteli ve verimli baskılara sizde sahip olabileceksiniz. 

HP 951XL Kırmızı Kartuş Markası ve Modeli nedir?

HP 951XL kırmızı kartuşların modeli CN047AE olup, markası HP’dir. HP marka yazıcınız için en uygun ve daha fazla verimli sonuç almanızı sağlayacak olan orijinal HP 951XL kırmızı kartuş kaliteli baskılara sahip olmanızı sağlarken aynı zamanda herhangi bir bozulma ya da akıtma yapmadan kolayca kullanabilmenizi sağlayacak. İhtiyaçlarınıza yönelik bu kartuşlar ekonomik ve kaliteli olmasıyla da sayfamızda sizleri bekliyor. Sizde kaliteli baskılara sahip olmak için HP yazıcınızın en iyi ve üst potansiyeline ulaşabilmesi için HP kırmızı kartuş siparişini avansas.com üzerinden verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, verdiğiniz siparişler 1 iş günü içerisinde sizlere ulaştırılmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

HP 951XL Kırmızı (Magenta) Kartuş CN047AE
1.557,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.