Ürün Kodu: 77135
Ürün Barkodu: 8695855502124

Marka : Only

Product State: A0

Only Karton Bardak İş Güvenliği Baskılı 7 Oz 50'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 7 Oz, 207 ml.
  • 4,2 Gr. Ağırlık
  • 50'li, 1 Paket
  • İş Güvenliği Baskılı
  • Sızdırmaz, Erimez

Ürün Hakkında

Only Karton Bardak İş Güvenliği Baskılı 7 Oz 50'li Paket

 

Genel Bilgiler 
Ürün Kapasitesi7 Oz
Desenİş Güvenliği Desenli
MalzemeKarton
Paket Adedi1
Paket İçi Adet50
Toplam Adet50

 

 

Only markasının İş güvenliği baskılı karton bardakları, iş yerlerindeki gıda ve mutfak malzemeleri arasında en çok tercih edilen ürünlerdir. Gün içinde pek çok kez kahve otomatları, su sebilleri ve çay kazanları kullanılmaktadır. Bu alanda en önemli gereçler olan karton bardaklar, Avansas kalitesiyle satışa sunulmaktadır.

50’li paketler halinde satılan ürün, bu anlamda ekonomik bir tercih olmaktadır. Ayrıca dayanıklı malzemeden üretilmesi sayesinde de rahat bir kullanım vadetmektedir. Üzerinde özel olarak tasarlanmış, iş güvenliğine dair modeller bulunmaktadır.

Ek olarak yüksek sıcaklıktaki içecekler için ideal bir kullanımda olan İş güvenliği baskılı karton bardaklar, elinizi asla yakmaz. Ölçüleri ise 70 mm x 49 mm x 79 şeklindedir.

İş Güvenliği 7 Oz Baskılı Karton Bardak Kaliteli Midir?

Ofis ortamları için en gerekli ürünler arasında yer alan İş güvenliği baskılı karton bardaklar, kaliteli bir üretim sürecinden geçirilmiştir. Kolay deforme olmayan yapısı sayesinde işiniz bitse bile tekrar kullanmak için uygundur.

Siz de 7 Oz özellikteki bu karton bardaklardan satın almak isterseniz hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Avansas güvencesiyle adresinize teslim edilecek olan ürüne, profesyonel sevkiyat kalitesiyle sahip olabilirsiniz.

İş Güvenliği 7 Oz Baskılı Karton Bardakta Kullanılan Malzemeler Dayanıklı Mıdır?

Only markasına ait bu karton bardaklar, özellikle iş yerlerinde oldukça popülerdir. Ayrıca günlük iş hayatımızın önemli bir parçası olmakta ve bu anlamda sağlam bir performans göstermektedir.

Only karton bardaklar yapısı gereği elinizi ve ağzınızı yakmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede herhangi bir kaza olasılığını en aza indirger. Ek olarak kolay kolay deformasyon yaşanmadığı için birden fazla kez kullanılabilmektedir. İçeceklere tadını vermeyen bu ürün sayesinde kalite ve tasarrufu aynı anda elde edebilirsiniz.

İş Güvenliği 7 Oz Baskılı Karton Bardak Kolay Deforme Olur Mu?

İş güvenliği baskılı karton bardakları yüksek dayanıklılığa sahiptir. Bu sayede sıvı konulduğu anda dağılma ya da hızlı deforme olma gibi problemler ortaya çıkmaz. Ayrıca sızdırma yapmayan yapısı sayesinde iki bardağı aynı anda kullanmak zorunda kalmazsınız.

Only markasının İş güvenliği baskılı karton bardakları, içeceklerinize kötü bir tat vermez ve koku oluşumuna sebep olmaz. Bu anlamda sıcak içeceklerin hızlı bir şekilde soğumasına engel olur ve ısı yalıtımı yapar.

İş Güvenliği 7 Oz Baskılı Karton Bardak Isıya Dayanıklı Mıdır?

Sıcak içeceklerin sağlıklı bir şekilde tüketilmesi adına özel olarak üretilen Only karton bardaklar, 7 Oz ölçülerine sahiptir. Bu anlamda herhangi bir sıvı sızdırma söz konusu olmadığı gibi estetik tasarımıyla da şık bir görüntü sunmaktadır. Üzerinde farklı şekillerde iş güvenliği modelleri bulunan ürün, kokusuz olmasıyla da dikkat çeker.

Isıya karşı dayanıklı olan bu karton bardaklar, ellerinizi yakmaz. Böylece pratik ve rahat bir kullanım olanağı verir. Siz de kaliteden ödün vermeyen karton bardaklara uygun fiyatlar üzerinden ulaşmak içi hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz.

İş Güvenliği 7 Oz Baskılı Karton Bardak Sağlığa Zararlı Maddeler İçerir Mi?

İnsan sağlığı konusunda titiz bir tutum sergileyen Only markası, üretimini yaptığı bu karton bardaklarda kanserojen maddelere yer vermemiştir. Bu bağlamda kokusuz bir içim keyfi sunan bardakların kullanımında sağlık açısından herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Siz de Avansas’ın avantajlı fiyat tekliflerinden faydalanabilir ve aradığınız ürüne güvenli alışveriş imkanıyla sahip olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Only Karton Bardak İş Güvenliği Baskılı 7 Oz 50'li Paket
Birim Fiyat = 0,59 TL
29,70 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.