Ürün Kodu: 65511
Ürün Barkodu: 8697447043022
Product State: A0

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 100 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 100 gr özel ambalaj
  • Damla sakızı aromalı
  • % 100 kaliteli arabica kahve çekirdekleri
  • Özenle kavrulmuş zengin aroma
  • Kahve Dünyası kalitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kahve TürüTürk Kahvesi
Kahve Çekirdeği%100 Arabica
Hazırlanma YöntemiPişirme
AromaDamla Sakızı
Gramaj100 gr

Kahve Dünyası, Türk kahvesi ve farklı kahve çeşitlerindeki kalitesi ile öne çıkan bir kahve markasıdır. Kahve Dünyası damla sakızlı Türk kahvesi, damla sakızı aroması ile Türk kahvesine yeni bir soluk getirmiştir. Üstelik bu kahve iyi şekilde paketlenmiştir ve kolay kolay bayatlamaz.

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 100 gr Nasıl Hazırlanır?

Kahve Dünyası damla sakız aromalı Türk kahvesinin hazırlanması klasik Türk kahvelerinin hazırlanması ile aynıdır. Pişirilerek hazırlanır. Kahve Dünyası damla sakızlı kahveyi hazırlamak için bir Türk kahvesi makinesine ya da cezveye ihtiyacınız vardır. Türk kahvesi makinesine gerekli miktarda damla sakızlı kahve ile tercihe bağlı olarak şeker ve kahve hazırlanacak fincan kadar su eklenir. Malzemeler birbirine karıştırıldıktan sonra makine damla sakız aromalı kahvenizi hazırlar. Bir fincan için yaklaşık olarak önerilen kahve miktarı tepeleme 1 tatlı kaşığı kadardır. Kişinin tercihine göre bu değişebilir. Damla sakızlı kahveyi cezvede hazırlamak için ise yine aynı miktarlarda malzemeler cezvede karıştırılır. Ocakta yavaşça, kaynamaya yakın hale gelene kadar pişirilip servis edilir.

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 100 gr Tadı ve Kıvamı Nasıldır?

Kahve Dünyası, kahvelerinin kalitesi ile bilinen bir markadır. Damla sakızlı Türk kahvesi de aynı şekilde kalitelidir. %100 Arabica çekirdeklerinden elde edilen Türk kahvesi damla sakızı aroması ile birleştirilerek bir lezzet şöleni ortaya çıkmıştır. Türk kahvesine ferah bir tat ile yenilik getiren Kahve Dünyası’nın damla sakızlı Türk kahvesi, oldukça sevilen bir kahve çeşididir. Damla sakızlı Türk kahvesi hazırlanmasının kolaylığının yanı sıra tat ve kıvam açısından da mükemmeldir. Damla sakızı fazla sevmeyen kişilerin bile sevebileceği bir tada sahip olan damla sakızlı Türk kahvesi, yoğun bir kıvama sahiptir. Tat ve kıvam açısından diğer kahveleri katlayan bu Türk kahvesi çeşidini tüketmenin keyfi ayrı olacaktır.

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 100 gr Pahalı Mıdır?

Kahve Dünyası kahveleri ve çeşitleri yüksek kalitede ve lezzetli olmalarının yanı sıra aynı zamanda uygun fiyatları ile bilinen bütçe dostu bir kahve markasıdır. Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk kahvesi aynı zamanda kolay temin edilebilir bir kahve çeşididir. Özellikle internet alışverişinin yaygınlaştığı zamanımızda kolayca satın alınabilir bir hale gelmiştir. Üstelik internet alışverişi ile satın alındığında genellikle daha uygun fiyatlara damla sakızlı Türk kahvenizi satın alabilirsiniz.

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 100 gr Kaliteli Midir?

Kahve Dünyası, bulunduğu piyasada ürünlerinin çeşitliliği ve kalitesi ile öne çıkan bir markadır. Diğer kahve çeşitlerinin yanında Türk kahvesi çeşitleri de oldukça kalitelidir. Özel kavurma işlemi ile çekirdeklerin tazeliği korunmuştur. Böylece damla sakız aromalı kahveniz elinize taze şekilde ulaşıp tükettiğiniz süre içerisinde taze kalır. Kahve Dünyası damla sakız aromalı Türk kahvesi, Türk kahvesinin klasik tadı ve kokusunu korumasının yanında damla sakızı aroması ile kahveye daha ferah bir tat ve koku ekler. Damla sakızı aromasını fazla sevmeyen kişilere bile kendisini sevdirebilecek bir kahve çeşididir. 

Damla sakızlı Türk kahvesi deneyimini siz de yaşamak isterseniz avansas.com adresinden Kahve Dünyası ürünleri ve damla sakızlı Türk kahvesini kolayca temin edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kahve Dünyası Damla Sakızlı Türk Kahvesi 100 gr
54,38 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.