Kocatepe Türk Kahvesi

Toplam 4 sonuç

Kaliteli

En iyi Arabica kahve çekirdeklerinin koyu kavrulduktan sonra ince olarak öğütülmesi ile üretilen Türk Kahveleri geleneksel koku, aroma ve kıvamları ile kalitelerini pekiştiriyor.

 

Zengin Aroma

Geleneksel Türk Kahvesi’nden orta kavrulmuş kakuleli Dibek’e; damla sakızlıdan menegiç kahvesine farklı aromalar fincanlarınızı zenginleştiriyor.

 

Özel Ambalajlı

Hava ve ışık geçirmeyen alüminyum folyolu ambalajlar kahvenizin uzun süre taze kalmasını sağlarken, sevdiğiniz tat ve kokunun bozulmamasını sağlar.

 

Arabica Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Yumuşak içim sunar

Kahve Çekirdeği Baharatlı ve aromalı
tatlar sunar

Kahve Çekirdeği Asiditesi yüksektir

Çekirdek

Robusta Kahve Çekirdekleri

Kahve Çekirdeği Sert içim sunar

Kahve Çekirdeği Topraksı tat sunar

Kahve Çekirdeği 2 katı daha fazla kafein içerir

Güvenilir Markalar

En seçkin markaları tarafından, en kaliteli kahve çekirdeklerinden üretilen zengin aromalardaki Türk Kahvelerini güven ve keyifle yudumlarsınız.

 

 

 

Kocatepe Türk Kahvesi

Türk kahve geleneğinin en büyük markalarından biri olan Kocatepe Türk Kahvesi 1994 yılından itibaren mutfakların vazgeçilmez lezzetleri arasındadır. İlk kez Nurettin Tuncay’ın gayreti ile market raflarında yerini alan Kocatepe Türk Kahvesi, farklı seçenek ve gramajları ile kahve tutkunlarını eşsiz bir deneyime davet eder.

Kocatepe Türk Kahvesi Neden Alınmalı?

Kocatepe Türk Kahvesi, “Kendi tüketmediğimizi üretmeyiz” misyonu ile kalite ve lezzeti bir arada sunmayı başarabilen önemli kahve markaları arasındadır. Bu sebeple kahveseverler tarafından sıklıkla tercih edilir. Yalnızca bir içecek değil aynı zamanda bir kültür olan kahveden arzu ettiğiniz lezzeti almanızda markanın önemi büyüktür. Bu sebeple kullanıcılar tarafından ilk tercihlerden biri Kocatepe Türk Kahvesi’dir. Siz de Kocatepe Türk Kahvesi’ni tercih ederek gerçek damak lezzetinin zevkine varabilirsiniz.

Kocatepe Türk Kahvesi Çeşitleri

Kahve saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden Kocatepe Türk Kahvesi, geniş ürün yelpazesiyle farklı alternatifler sunarak kahve tutkunlarına yepyeni damak zevkleri yaşatır. Bu ürünlerden biri olan damla sakızlı Kocatepe Türk Kahvesi, içerdiği damla sakız ile klasik tatlardan uzak bir lezzet vadeder. Yumuşak bir içimi olan Kocatepe damla sakızlı Türk kahvesi, yoğun yapısıyla da diğerlerinden ayrılır. Marka, damla sakızlı Türk kahvesi tutkunlarının damak zevklerine uygun olarak dövülerek ve çekilerek olmak üzere iki farklı seçeneğiyle kahve sevenlerle buluşturur. Siz de farklı yöntemler hazırlanmış damla sakızlı Kocatepe Türk Kahvesi’nden size en uygununu alarak mola saatlerinizi zenginleştirebilirsiniz.

Lezzet meraklılarının severek tükettiği bir diğer ürün olan dibek kahvesi, farklı gramajı ve paketlenmesi ile Kocatepe Türk Kahvesi bünyesinde  kullanıcılarıyla buluşmaktadır. Son yıllarda giderek artan rağbetle tercih listelerinde yer alan bu ürün, klasik Türk kahvesine alternatif olarak kullanılır. 100 gramlık özel teneke kutuda satılan kahve türü, paketlenmesiyle de kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunar. İçerik olarak yoğun şekilde kakule aroması içeren bu ürün gerek ağızda bıraktığı lezzet gerekse yumuşak içimiyle mutfaklarda sıklıkla tercih edilir. Yapılış olak Türk kahvesinden çok da farklı olmayan dibek kahvesi kendine has kokusuyla da kullanıcıların beğenisini kazanır.

Kocatepe Türk Kahvesi’nin kahve sevenlere sunmuş olduğu bir diğer ürün Türk geleneğinin en önemli içeceklerinden biri olan klasik Türk kahvesidir. Özel Arabica çekirdeklerinden üretilen Kocatepe Türk Kahvesi, orta kavrulmuş özelliği ile yumuşak bir içim deneyimi sunar. Farklı gramajlarda kullanıcılarıyla buluşan bu ürün, özel paketlenme biçimiyle bozulmadan uzun süreli kullanımı olanaklı kılar.

Kocatepe Türk Kahvesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Arzu ettiğiniz lezzete kavuşmak için Kocatepe Türk Kahvesi alırken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Bunlardan biri damak zevkinize uygun olan ürün ve ihtiyacınız olan miktardır. Daima kendini geliştiren lezzet ve bilgisini daha ileriye taşıyan Kocatepe Türk Kahvesi’nin ürün skalası son derece geniştir. Farklı aromalarla birlikte eşsiz tatlar sunan markadan size uygun olan seçenek ve miktarda ürün alabilirsiniz. Bununla birlikte misafir ağırlama ve özel günler için geleneksel Kocatepe Türk Kahvesi’ni tercih edebilirsiniz. Farklı lezzetler denemek için küçük gramajlarda satılan dibek veya damla sakızlı Türk kahvesi de uygun bir seçimdir. Böylelikle yeni bir deneyim yaşayarak gününüze ve kahve saatlerinize küçük heyecanlar katabilir, bunu aileniz ve dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Kocatepe Türk Kahvesi her kullanıcıyı düşünen yapısıyla birçok gramajda ürün piyasaya sürmüştür. Siz de ailenize ve size uygun olan miktarda ürün alabilirsiniz.

Kocatepe Türk Kahvesi Nasıl Muhafaza Edilmeli?

Bir ürünün doğru ve iyi koşullarda muhafaza edilmesi onun kalitesini ve raf ömrünü belirler. Bu durum Kocatepe Türk Kahvesi için de geçerli bir durumdur. Paketi açılmamış Türk Kahvesi doğru saklama koşullarında raf ömrü genel itibariyle 1-2 yıl arasında değişir. Bununla birlikte açılmış paketlerin, lezzetini ve tazeliğini koruması bakımından 1-3 ay içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Ancak doğru saklama koşulları oluşturulmayan Türk kahveleri verilen sürelerden çok daha kısa sürede bozulur. Bunun yanında ilk alındığı lezzetinden uzaklaşır.

Kocatepe Türk Kahvesi’ni serin ve kuru bir yerde saklayarak lezzetini ve kalitesini korumasını sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte açılmış paketler için havayla temas etmemesi için kapaklı cam kavanozu tercih edebilirsiniz. Yine lezzetin korunması için kahve kutusunun içerisine metal gibi yapı malzemlerinden oluşan kaşık benzeri unsurlar bulundurmayarak kahve lezzetini uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Kahve kavanozunu serin ve nemsiz bir ortamda saklayarak uzun süre ilk alındığı lezzetiyle kullanabilirsiniz. Ancak şunu belirtmek gerekir ki serin bir ortam olan buzdolabı kahve için pek uygun bir tercih değildir. Onun yerine kiler  gibi daha kuru olan yerleri tercih edebilirsiniz.

Kocatepe Türk Kahvesi Hazırlanışı

Türk kahvesi yalnızca içecek değil, aynı zamanda hazırlanması, pişiriliş tarzı ve sunuluşuyla Türk kültürünün en lezzetli ögelerinden biridir. Kocatepe Türk Kahvesi bu doğrultuda kahveyi bütün unsurlarıyla birlikte kabul eder ve üretimini yapar. Orta kavrulmuş Arabica kahve çekirdeklerinin öğütülmesi ile oluşan Kocatepe Türk Kahvesi’nin hazırlanışı diğer Türk kahvelerinden farklı değildir. Kahve makinesi ya da cezve yoluyla kolaylıkla pişirebilirsiniz. Kocatepe Türk Kahvesi pişirirken ölçü olarak fincan kullanabilirsiniz. Böylece tam kıvamında ve lezzetinde kahveler elde etmeniz mümkündür.

Kocatepe Türk Kahvesi yapılışı itibariyle son derece pratik bir şekilde servise hazır hale getirilebilir. Yapılış olarak  kişi sayısınca kahve fincanı suyu cezveye koyun. Daha sonra fincan başına damak zevkinize göre bir tatlı kaşığı Kocatepe Türk Kahvesi ekleyin. Su ile kahveyi birbiriyle bütün olacak şekilde karıştırın. Bundan sonrasında ürünü kısık ateşte pişmeye bırakın. Kahveniz köpürmeye başladıktan sonra kaşık yardımıyla eşit miktarda köpüğü fincanlara koyun. Burada her fincana iki tatlı kaşığı köpük yeterli gelecektir. Daha sonra cezveyi tekrar ocağa yerleştirin. Kahve kaynamaya başladıktan sonra fincanlara dökebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz bol köpüklü Türk kahvelerinizi çikolata, lokum gibi tatlılarla sunabilirsiniz. Siz de misafirleriniz ve sevdiklerinizle lezzetli sohbetler gerçekleştirmek için Kocatepe Türk Kahvesi’ni gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Kocatepe Türk Kahvesi Fiyatları

Kocatepe Türk Kahvesi fiyatları, çeşitli faktörlere göre değişkenlik gösterir. Bu farklılaşmada en temel iki unsur ürünün gramajı ve çeşididir. Kocatepe Türk Kahvesi, kahveserlere sunmuş olduğu geniş ürün yelpazesi ve ürün çeşitliliğiyle her bütçeye uygun lezzetler sunar. Örnek vermek gerekirse markanın aynı gramajda sunmuş olduğu dibek kahvesi ve damla sakız Türk kahvesi; aroma, lezzet ve nitelik yönünden birbirinden ayrılır. Bu ayrılık da fiyat farklılıklarına sebep olur.

Ürünün gramajı, ürün fiyat farklarının bir diğer sebebidir. Sohbet ve dinlenme zamanlarının vazgeçilmez tamamlayıcısı Kocatepe Türk Kahvesi, kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda piyasaya 100 gr,  250 gr, ve 500 gr gibi farklı miktarlarda kahve paketleri sunmuştur. Bu farklılık doğru orantılı olarak Kocatepe Türk Kahvesi fiyatlarını da etkiler. Geniş aile veya misafirsever birisiyseniz markanın 500 gramlık halde piyasa sunmuş olduğu kahveleri alabilirsiniz. Böylece ekonomik bir tercih yaparak kahve eşliğinde sevdiklerinizle güzel anılar biriktirmeye devam edebilirsiniz. Yine markanın sunmuş olduğu 100 gramlık ekonomik paketlerde damla sakızlı Türk kahvesi deneyerek yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.