Ürün Kodu: 76819
Ürün Barkodu: 8680876400863
Product State: A0

Kulaklık Kullan PVC Uyarı Levhası 25 cm x 35 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • PVC Dakato levha
  • Kendinden yapışkanlı
  • 25 cm x 35 cm ölçülerinde
  • 1 mm kalınlığında
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Avansas.com sayfamızdan alacağınız uyarı ve yönlendirme levhaları; ofislerde, operasyon sahalarında, kamu alanlarında, toplu taşıma araçlarında, park ve alışveriş merkezlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Yön verme ya da uyarı amaçlı tasarlanan levha çeşitleri düzeni ve güvenliği sağlamaktadır.

Satılmakta olan uyarı ve ikaz levhaları, İş Güvenliği Yönetmeliği’ne uygun olarak üretilmiştir. Tüm toplu alanlarda, iş güvenliğinin önemli olduğu sahalarda ve işletmelerde güvenle kullanılabilir. Dikkat çekici görünümü sayesinde gerekli olan uyarıyı, yönlendirmeyi rahatlıkla yapmanıza olanak verir.

İş güvenliği için uyarıcı ve yönlendirici levhalar bulundurmak hem yasal olarak zorunludur hem de çalışan güvenliği için oldukça önemlidir. PVC dekota malzeme ile üretilmiş olan bu kaliteli levhaları güvenle alabilirsiniz. 

Lateks baskı ile üretilen üründe dikkat çekici renk tonları kullanılmışır. Böylece levha uzak mesafede olsa bile yazılar kolayca okunabilir ve ortamda güvenlik sağlanabilir.

 

Genel Bilgiler 
Materyal PVC Dekota
Baskı Türü Lateks Baskı
Levha Tipi Uyarı/Yönlendirme/İkaz
Paket İçi Ürün Adedi 1 Adet
Çift taraflı bant var mı? Evet

 

Güneş, yağmur ve benzeri dış etkenlere karşı dayanıklı olan bu uyarı ve ikaz levhası; yıpranmaz, yırtılmaz ve solmaz. Her alanda güvenle kullanılabilir ve baskısı silinmez. Uluslararası standartlara göre üretilmiştir ve kaliteli malzemeden imal edilmiştir.

Çeşitli ölçülerde olan  uyarı levhaları, her ortama uygun boyuttadır. Rahatlıkla görülebilir. Ürünle birlikte gönderilen çift taraflı bant sayesinde levhayı kolay bir şekilde, istediğiniz yüzeye monte edebilirsiniz. Uygun fiyat avantajıyla ikaz ve uyarı levhasını almak için avansas.com’dan, sadece birkaç tık ile sipariş verebilirsiniz.

 

PVC Dekota Uyarı ve Yönlendirme Levhası Tasarımı Dikkat Çekici midir?

 

Uyarıcı ve yönlendirici iş güvenliği levhalarının dikkat çekici bir şekilde tasarlanması, düzen ve güvenliğin sağlanması için oldukça önemlidir. Satışta olan bu uyarı ve ikaz levhası; sade tasarımı, boyutu ve canlı baskısı sayesinde dikkat çekici detayları bir levha içerisinde bir araya getirmektedir. Kolay şekilde fark edilir ve rahatlıkla okunur.

 

PVC Dekota Uyarı ve Yönlendirme Levhası Malzemesi Dayanıklı mıdır?

 

Seçtiğiniz levhanın hızlı bir şekilde deforme olmaması ve uzun yıllar kullanılabilmesi masraflarınızı dengelemek açısından da önemlidir. Avansas.com üzerinden alacağınız bu uyarı ve ikaz levhası, lateks baskı teknolojisi ile dış etkenlere karşı dayanıklıdır. PVC dekota yapısı ise deforme olmasını, kırılmasını ve parçalanmasını engeller.

 

PVC Dekota Uyarı ve Yönlendirme Levhası İş Güvenliği Yönetmeliğine Uygun mudur?

 

Sitemizde satılan uyarı ve ikaz levhaları, uluslararası standartlara ve İş Güvenliği Yönetmeliği’ne uygun şekilde üretilmiştir. Canlı renk baskı ile üretilen levha, her alanda güvenle kullanılabilir. Sadece şantiye ve inşaat alanlarında değil; bilgilendirme ve yönlendirme amacıyla, farklı çalışma alanlarında da tercih edilebilir.

 

PVC Dekota Uyarı ve Yönlendirme Levhasının Montajı Kolay mıdır?

 

Hafif ve dayanıklı yapısı sayesinde rahat şekilde monte edilebilen uyarı ve ikaz levhaları, çift taraflı bant ile istenilen noktaya konumlandırılabilir. Hafif olduğu için düşmez ve kolay kullanım sağlar.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

 

TOBB Güven Damgası sahibi Avansas, online alışverişin her aşamasında güven ve kalite sunar. Siparişleriniz özenle paketlenir ve profesyonel ekibimiz tarafından kapınıza kadar teslim edilir. Güvenli ödeme altyapısıyla, binlerce çeşit ürünü sunan web sitemiz sayesinde tüm bilgileriniz gizli ve güvende tutulur. İster toptan ister perakende olarak ihtiyacınız olan ürünü sipariş verebilir; en uygun fiyatlarla ev ve ofislerin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kulaklık Kullan PVC Uyarı Levhası 25 cm x 35 cm
108,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.