Çevre Dostu
Ürün Kodu: 121118
Ürün Barkodu: 4002432132270

Marka : Leitz

Product State: A0

Leitz Recycle 180° Dar Karton Klasör Sarı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • %100 geri dönüştürülmüş kartondan yapılmıştır
  • 380 sayfa kapasite
  • 50 mm genişliğinde
  • 180° açılan patentli mekanizma
  • Şık ve parlak renkler

Ürün Hakkında

Leitz Recycle 180° Dar Karton Klasör Sarı

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Leitz
Model 180° Recycle Klasör
Renk Sarı
Ebat A4
Ölçüler 28,5 cm x 32 cm (G, Y)
Kapasite 380 sayfa

 

Göz alıcı, üstün kaliteli, geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış ve tamamen geri dönüştürülmek üzere sökülebilen klasör 50 mm genişliğinde ve A4 için uygundur. İklim açısından nötr, %100 geri dönüştürülebilir ve FSC & Blue Angel çevre sertifikasına sahiptir. Bu sağlam klasör, Leitz Recycle serisindeki diğer ürünleri mükemmel bir şekilde tamamlar ve uzun ömürlüdür. Evde ve ofiste harika görünecek modern ve çağdaş çevre dostu kırtasiye malzemeleri. Leitz'in çevre dostu Recycle serisi ile hem ofis ortamınızı hem de gezegenimizin çevresini iyileştirebilirsiniz.

 

Leitz Recycle 180° Karton Klasör Dayanıklı mıdır?

Leitz markalı her ofis malzemesinde olduğu gibi bu klasörde de kalite ve sağlamlık ön plandadır. Geri dönüştürülmüş kartondan üretilmiş olan Leitz karton klasör, çevresel faktörlere karşı son derece dayanıklıdır. Sert yapısı sayesinde darbelerden ve düşmelerden etkilenmez, formu bozulmaz.

Leitz karton klasörün dayanıklı yapısı sayesinde içine yerleştirilen belge ve dosyalar da güvenli bir şekilde korunur. Geniş iç hacmiyle dosyaları ve evrakları dış etkenlere karşı koruyan bu ürün, içindeki kağıtların kırışmasına, katlanmasına ve solmasına izin vermez.

Leitz Recycle 180° Karton Klasör Mekanizması Çabuk Bozulur mu?

Leitz karton klasörün en çok öne çıkan detayı, içindeki metal mekanizmadır. Bu mekanizmanın doğru ve sağlıklı çalışması hem kullanım kolaylığı hem de evrak güvenliği için ciddi önem taşır. Ürünün orta kısmındaki bu mekanizma çabuk bozulmaz, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Mekanizmanın ideal kalınlıktaki iki halkası, klasördeki dosyaların çevrilmesini zorlaştırmaz ve aranan evraklar rahatlıkla bulunabilir.

 

Leitz Recycle 180° Karton Klasör Kolay Deforme Olur mu?

Leitz karton klasör, uzun süreli kullanım ihtiyaçlarına yönelik bir ofis malzemesidir. Arşivleme amacıyla da kullanıldığı için yıllarca kullanılmaya uygun, sağlam bir yapısı vardır. Canlı rengi çabuk solmaz ve olumsuz bir görüntü oluşturmaz.

 

Leitz Recycle 180° Karton Klasör Sayfa Kapasitesi Ne Kadardır? 

Leitz güvencesiyle piyasaya sürülmüş olan bu geri dönüştürülmüş karton klasör, A4 boyutlarına sahip olduğu için üniversal bir kullanım sunar. İş yerlerinde saklanması ve arşivlenmesi gereken evrakların büyük çoğunluğu A4 boyutunda olduğu için bu ürün son derece kullanışlıdır. Dosyalanması halinde daha küçük boyutlardaki evraklar da bu klasörün içinde saklanabilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Güvenli alışveriş deneyimini yaşamanız için avansas.com, gereken bütün güvenlik önlemlerine sahip bir e-ticaret sitesidir. Verisign sistemi ile şifrelenen bilgileriniz, bankalara da şifreli şekilde ulaştırılır. Bu sayede, gizliliğinizin her aşamada korunması sağlanır.

Ürün kalitesinin korunması için depolarımız gerekli koşullara sahiptir. Sevkiyat aşamasından önce korunaklı şekilde paketlenen ürünleriniz, size ulaşıncaya kadar kalitesini korur. Ürünle ilgili sorun yaşadığınızda ise kolay iade ve değişim olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Leitz karton klasör, bir iş yerinin arşiv ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilir. Ürün 380 sayfalık iç kapasiteye sahiptir. Bu özelliği ile sadece iş yerlerinde değil, ev ortamındaki kişisel ihtiyaçlar için de rahatlıkla kullanılabilir

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Leitz Recycle 180° Dar Karton Klasör Sarı
233,53 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.