Ürün Kodu: 56753
Ürün Barkodu: 8697417047838

Marka : Detay

Product State: A0

Detay Geniş Marble Karton Klasör A4 10'lu Koli

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 28,5 cm x 32 cm boyutlarında
  • 500 sayfa kapasite
  • 7 cm sırt genişliği
  • 2 halkalı metal mekanizma
  • 10 adet

Ürün Hakkında

Detay Geniş Marble Karton Klasör A4 10'lu Koli

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Detay
Model Marble
Ürün Çeşidi Geniş Plastik Klasör
Üretim Yeri Türkiye
Sayfa Kapasitesi 500
Mekanizma Avrupa
Boyut 28.5 x 32 x 7 cm
Renk Marble Desen
Materyal PVC
Halka Sayısı 2
Kullanım Alanı Dosyalama ve Arşivleme
Ağırlık 4500 gr
Paket İçeriği 10 adet
Garanti 1 yıl

 

 

Ergonomi  
Rafta kapalı ve dik durmasını sağlayan kilit özelliği var mı ? Evet
Ek bir doküman koymak için cep kısmı var mı ? Hayır
Su geçirmez özelliği mevcut mu ? Evet
Çizilmez yüzeye sahip mi ? Evet
Yazı yazılabilen kendinden yapışkanlı sırt etiket kısmı var mı ? Evet

 

 

Karton klasörler, değerli belgelerin yıpranmasını önler. İşlevsel özellikleri sayesinde kullanıcıya sayısız avantaj sağlar. Evraklarınızı kolaylıkla arşivlemenize yardımcı olan ürünler; renk, ölçü ve kalite açısından geniş bir yelpazeye yayılır.

Detay Marble karton klasör, siyah rengi ile ofis ya da ev fark etmeksizin her yerde kullanılır. 10’lu paket içeriği ile ihtiyacınızı uzun süre karşılayabilirsiniz. 7 cm sırt genişliği sayesinde rafta sabit bir şekilde durur.

A4 ebatlı evraklarınızı yerleştirebileceğiniz bu ürün, arşivinize kolaylıkla uyum sağlar. Çalışma odanıza düzen getiren Detay Marble, geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiştir. Ofis ve kırtasiye gereçleri arasında önemli bir yere sahiptir. Bu ürüne Avansas aracılığıyla ulaşıp belgelerinizi güvenle muhafaza edebilirsiniz.

 

Detay 10'lu Koli Geniş Marble A4 Karton Klasör Mekanizması Çabuk Bozulur mu?

 

Şık görünüm sergileyen Detay Marble karton klasör, fonksiyonel bir ürün olma niteliği ile dikkat çeker. Evraklarınıza sık ulaşmanız gereken durumlarda kurtarıcı görevi görür. Bu ürün sayesinde belgelerinizi isterseniz konularına isterseniz de tarihlerine göre sınıflandırabilirsiniz.

İçerisinde bulunan mekanizma sayesinde A4 boyutunda bulunan kağıtları telli ya da şeffaf dosyayla birlikte yerleştirebilirsiniz. Ayrıca, belgeleri delgeç yardımıyla deldikten sonra da klasöre sabitleyebilirsiniz.

Nikelden üretilen çıtası, paslanma gibi sorunların önüne geçer. Mekanizması çelik halkalardan imal edilen bu ürün, içerisinde yer alan sayfaları sabitler. Ödev, proje, fatura, makbuz ya da koleksiyonlarınıza zarar gelmesine engel olup onları uzun süre muhafaza eder. Detay Marble karton klasörün mekanizması, tasarımı gereği hızlı bir şekilde bozulmaz.

 

Detay 10'lu Koli Geniş Marble A4 Karton Klasör Kolay Deforme Olur mu?

 

Saklamak ya da tasnif etmek istediğiniz evrakları koruma altına alan Detay Marble karton klasör, onların kayıp düşmesine engel olur. Nikel çıtası, dolap ya da raflarda sabit bir şekilde durmasına yardımcı olur. Çalışma alanınızı organize eden bu ürün, aradığınızı rahatlıkla bulmanızı sağlar.

Paslanmaya karşı çelik mekanizması belgeleriniz için oldukça güvenli bir kullanım sağlar. Nikel çıtası ise bu klasörün sert ve dayanıklı görünmesine destek olur. Hayatınızı kolaylaştıran Detay Marble, mermer desen gofrajlı lake kağıt baskılıdır.

  1. hamur kağıttan imal edilen bu ürün, kaliteli bir kullanım sunar. Belgelerinizi uzun süre sağlam bir şekilde saklayan Detay Marble karton klasör; su, ışık, ısı ya da darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Açık ya da kapalı alanların zorlu koşullarına karşı mücadele eden bu ürün, kolay bir şekilde deforme olmaz.

Detay 10'lu Koli Geniş Marble A4 Karton Klasör Arşivleme Amacıyla Kullanılır mı?

 

Dolap ya da kütüphane raflarınızda önemli bir yere sahip olan karton klasör modelleri, belgelerinize koruyucu ev sahipliği yapar. Bu ürünü dilerseniz şeffaf ya da telli dosyaların yardımıyla dilerseniz de doğrudan belgeleri yerleştirerek kullanabilirsiniz.

İçerisinde bulunan belgelerin kaymasını önleyen Detay Marble karton klasör, kapasitesine göre A4 kağıdı alır. Belgeleri yerleştirmeden önce, klasörün klipsini açmanız gerekir. İki halkasına taktıktan sonra klipsi evrakların üzerine gelecek şekilde kapatabilirsiniz. Her defasında aynı işlemi uygulayarak düzen sağlayabilirsiniz.

Sırt kısmında bulunan etiketlere belgelerin konusunu, isim ya da tarih gibi bilgiler yazarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Detay Marble geniş karton klasörü arşivleme amacıyla kullanarak aradığınızı rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

 

Ofis ve kırtasiye gereçlerinden kartuş ve tonere, sağlık ve temizlikten gıda ve mutfağa kadar size pek çok alanda ürün imkanı tanıyan Avansas, hayatınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. Kategoriler içerisinde yer alan yeni markalarla buluşmanıza yardımcı olur.

Ev ya da iş yeri fark etmeksizin her mekanın ihtiyaçlarını karşılamanızı sağlayan avansas.com, bireysel isteklerinize de hızlı bir şekilde yanıt verir. Pratik bir sayfa tasarımına sahip olan Avansas’tan ürünlerin görsellerini inceleyebilir ve kullanma yönergelerini öğrenebilirsiniz.

Ürünleri dilerseniz tek tek dilerseniz de toptan satın alarak uzun süreli alışveriş ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Avansas, üyelik bilgilerinizi muhafaza ederek kullanıcılara güvenli bir alışveriş şansı sunar.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Detay Geniş Marble Karton Klasör A4 10'lu Koli
Birim Fiyat = 60,49 TL
604,94 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.