Ürün Kodu: 52503
Ürün Barkodu: 8691217027007

Marka : Mas

Product State: A0

Mas 270 Dev Ataş Jumbo 70 mm 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 70 mm ebat
  • Metalik renk
  • Sağlam malzeme
  • Nikel kaplı malzeme
  • 25'li paket

Ürün Hakkında

Mas 270 Dev Ataş Jumbo 70 mm 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Mas
Model Dev Ataş Jumbo
Ebat 70 mm
Renk Metalik
Yapı Nikel kaplı sağlam malzeme
Adet 1 pakette 25 tane

 

Ataşlar; iş yerlerinde belge ve dosyaları düzenlemek, eğitim sektöründe sınav kağıtlarını toplu halde tutmak ya da gündelik hayatta faturaları bir arada getirmek için kullanılabilir. Mas 270 dev ataş nikel kaplı yapısıyla kullanıldıktan sonra eski haline kolaylıkla gelebilir.

Metal yorgunluğu olarak adlandırılan, metal ürünlerin esnetme hareketlerinden sonra bu bölümlerden kopması durumu Mas 270 dev ataş ile yaşanmaz. Nikel kaplamasının bir diğer faydası, ataşı oldukça uzun ömürlü hale getirmesidir. Boyutu ve kaliteli yapısı, büyük kağıt bloklarını dahi kolaylıkla bir arada tutmasını sağlar.

Benzer ürünlerde gözlemlenen, fazla sayıdaki kağıdı gerektiği kadar sıkı tutamama veya bu işlemden sonra tekrar kullanılamama durumu Mas 270 dev ataşta kesinlikle yaşanmaz.

Mas yerli bir markadır ve 35 seneden daha uzun süredir piyasada bulunmaktadır. Yine ülkemizde bulunan 4000 metrekarelik fabrikasında 200’den fazla ürün üretmektedir. Üretimini gerçekleştirdikleri ürünler genellikle büro ve okul malzemeleridir.

Ek olarak Mas firması 30’dan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Kısacası kalite ve güvenirlik konularında Mas kendini kanıtlamış bir firmadır.

 

Mas 270 Jumbo 70 MM Dev Ataş Dayanıklı ve Kaliteli Midir?

 

Mas 270 dev ataş, nikel kaplı yapısı sayesinde kullanıldıktan sonra eski haline dönebilir. Benzer ürünlerin tek kullanımdan sonra metal yorgunluğuna uğrayıp kırılması durumları, dayanıklı yapıya sahip Mas 270 dev ataş kullanımında görünmez. Ek olarak, nikel kaplaması oksitlenmeye karşı ekstra koruma sağlar.

Sektöründe oldukça deneyimli, çok fazla ülkeye ihracat yapan ve müşterilerine son derece değer veren yerli bir firma tarafından üretilmiş olması, dev ataşın kaliteli olduğunu göstermektedir.

 

Mas 270 Jumbo 70 MM Dev Ataş Kaç Sayfayı Tutabilir?

 

Dev ataş, 7 santimetrelik boyutu ve sağlam yapısı sayesinde oldukça fazla sayıda sayfayı bir arada tutabilir. Küçük boyutlu benzerleri daha az sayfa tutabilmek için tasarlanmış iken ürünün 70 mm’lik boyutu oldukça fazla sayıda sayfa tutmasını sağlamaktadır.

Çok sayıda sayfa üzerinde kullanıldığı durumlarda dahi eski haline gelebilir. Kaliteli malzemeden üretilmiş olması, bünyesinde insan sağlığını tehdit edecek maddeler bulundurmamasını sağlamıştır. Ayrıca uygun fiyatlıdır ve bütçeleri yormaz.

 

Mas 270 Jumbo 70 MM Dev Ataşın Kullanım Alanları Nelerdir?

 

Dev ataş birçok farklı alanda kullanılabilir. Kuvvetli kavrama kabiliyeti ve sağlam yapısıyla iş yerlerinde belge ve dosyaların bir arada tutulmasında kullanılabilir. Ders notlarını bir arada tutmaya ve gerektiğinde istenen sayfanın diğerlerinden ayrılıp detaylı olarak çalışılmasına izin verir.

Notları zımbalamak yerine ataşın tercih edilmesi öğrencilere kolaylık sağlayacaktır. Yine eğitim sektöründe öğretmenlerin sınav kağıtlarını bir arada tutmasına yardımcı olacaktır. Gündelik hayatta da faturaları toplu halde tutmak gibi amaçlarla kullanılabilir. Dev ataş bunlardan başka birçok amaçla kullanıma uygundur.

Benzer ürünlerde görülen çabuk oksitlenme veya uzun ömürlü olmama durumları, nikel kaplaması sayesinde Mas 270 dev ataş kullanımında görünmez.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

 

Günümüzde e-ticaret; ürünlerin beklendiği gibi çıkmaması, eksik veya hasarlı ulaşması gibi sebeplerden dolayı tüketici tarafından ön yargıyla yaklaşılan bir sektördür. Ürünleri bizzat görememek de online ticarete olan güveni azaltmaktadır.

Avansas uzun süredir piyasada faaliyet göstermektedir. Birçok büyük firma ile çalışmalarına hala devam etmektedir. Firmamız, ülkemizde son yıllarda en fazla büyüme göstermiş olan isimlerden biridir. Avansas, müşteri memnuniyeti en yüksek firmalar arasında yer alır.

 

Satışa sunduğu ürünlerde uygun ve tutarlı fiyatlar sağlayarak, kaliteye daha az ödenmesine ve böylelikle müşterilerinin maliyetlerini düşürmesine yardımcı olur. Toptan veya perakende alışverişlerde uygun fiyat avantajları sağlayan Avansas’a gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Mas 270 Dev Ataş Jumbo 70 mm 25'li Paket
94,37 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.