3 Taksit
Ürün Kodu: 73202
Ürün Barkodu: 1974199720225

Marka : Mühlen

Product State: A0

Mühlen Säge GL-310 A3 Kollu Giyotin Kağıt Kesme Makinesi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Aynı anda A3 boyutunda 8 kağıdı kesebilme
  • 2 yıl garanti
  • Yaralanmalara karşı koruma
  • 3,60 kg ağırlığında

Ürün Hakkında

Mühlen Säge GL-310 A3 Kollu Giyotin Kağıt Kesme Makinesi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Kesim Tablosu Ölçekleri 380x460 mm
Ölçüleri  510 x 450 x 60 mm
Ağırlık 3,60 kg
Kesme Boyutları A3 / A4 / A5 / A6 / A7
Güvenlik Koruması Var
Maksimum Kesme Boyutu 460 mm
Maksimum Kesme Kapasitesi 8 yaprak (80gr)
Garanti  24 Ay
Ofis Kullanımı Uygun

Ofis ve iş yerinde sıklıkla kullanılan kâğıt kesme makineleri, gelişen teknoloji ile birlikte artık çok daha işlevsel ve kullanışlı bir hale geldi. Ofis kullanımına uygun fonksiyonları ile ve kâğıt kesme işlemi esnasında ürün özellikleri ile sizlere kolaylık sağlayacak olan Mühlen Sage A3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesi, imha etmeniz gereken belgeleri pratik ve hızlı bir şekilde işleme alır. Ayrıca bu ürün dikey veya yatay olarak A-3 boyutunda 8 adet kâğıdı aynı anda hızlı bir şekilde keserek, iş yükünüzü azaltmaktadır. 

Her ofiste olması gereken ürün, kâğıt kesme işlemi esnasında meydana gelebilecek el, kol ve parmak kesme gibi yaralanmaların önüne geçebilecek düzeyde özel koruma sistemine sahiptir. Kâğıt pürüzsüz ve düz bir şekilde kesmenize olanak sağlayacak özel alaşımlı çelik kılıcı sayesinde kâğıt israfı önlenecek. Bu unsurlardan tasarruf etmenize yardımcı olacaktır.

Mühlen Säge A-3 Kollu Giyotin Kâğıt Kesme Makinesi Kullanıcı Güvenliği Sağlıyor mu?

İş yeri ve ofislerde meydana gelen kazaları en aza indirgemeye çalışan Mühlen, kâğıt kesme makinesi modellerini de bu kazaları en aza seviyeye indirecek şekilde üretmiştir. Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesi güvenlik mekanizması bakımından oldukça gelişmiş ve emniyetlidir. 

Kesme dip noktasında bulunan tampon durdurma sistemi ve makas ağzında bulunan kalkanlar sayesinde kâğıt kesme işlemini elinizi veya parmaklarınızı yaralamadan tamamlayabilecek ve çok daha güvenli bir ofis ortamı oluşturabileceksiniz.

Mühlen Säge A-3 Kollu Giyotin Kâğıt Kesme Makinesinin Kesme Boyutları Nasıldır?

Mühlen Säge A-3 Boyutlu kâğıt kesme makinesi A-3 boyutundaki kağıtları yatay veya dikey olarak pürüzsüz bir şekilde kesebilmektedir. Buna ek olarak alternatif kesme boyutları arasında A3 / A4 / A5 / A6 / A7 boyutları da vardır. Birbirinden farklı boyutlarda kağıtları Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesi ile birlikte kolaylıkla kesebilirsiniz. Kesme işleminin yanı sıra istediğiniz boyutta ki kâğıda Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesinin özel alaşımlı çelik kılıcı sayesinde kolaylıkla şekil verebilirsiniz. 380 x 460 mm kesim tablosu ölçeğine sahip olan bu ürün ile maksimum 460 mm’lik bir boyuta sahip olan kesme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

Mühlen Säge A-3 Kollu Giyotin Kâğıt Kesme Makinesi Uzun Ömürlü mü?

Alanında uzman bir ekip ile birlikte üretilmiş olan Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesi fonksiyonel ve ergonomik açıdan oldukça kaliteli ve dayanıklıdır. Ürün özellikleri bakımından uzun yıllar kullanmanıza olanak sağlayan bu ürün sayesinde ofis veya iş yerinizde sorunsuz olarak kullanabileceğiz bir kâğıt kesme makinesine sahip olabilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan kesme kolu sayesinde çok daha pratik kullanıma sahiptir. Herhangi bir kesim hatası ve yaralanmaya sebebiyet vermeyecek şekilde dizayn edilmiş özel tutma kolu sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz. Şık ve ergonomik tasarımına ek olarak A kalite materyaller ile üretilen Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesini avansas.com üzerinden sipariş edebilirsiniz. Üstelik Hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş günü içerisinde teslimatınızı gerçekleştiriyoruz.

Mühlen Säge A-3 Kollu Giyotin Kâğıt Kesme Makinesi Ofis Kullanımı İçin Uygun Mu?

İş yerinizde veya ofisinizde kâğıt imha etme, biçimlendirme işlemlerinde sizlere yardımcı olacak şekilde dizayn edilmiş olan Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makinesi tasarım bakımından ofis kullanımına oldukça uyumlu bir dizayna sahiptir. Bunun yanı sıra çalışma mekanizması ve fonksiyonel özellikleri ile ofis kullanımı için uyumlu işleyişe sahiptir. Belge, dosya ve benzeri materyallerin en çok kullanıldığı yerlerden birisi olan ofislerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Mühlen Säge A-3 kollu giyotin kâğıt kesme makineleri ile işlerinizi çok daha pratik ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.306,56 TL 871,04 TL
Akbank 1.306,56 TL 871,04 TL
HalkBank 1.306,56 TL 871,04 TL
Yapı Kredi 1.306,56 TL 871,04 TL
Finansbank 1.306,56 TL 871,04 TL
Garanti 1.306,56 TL 871,04 TL
Mühlen Säge GL-310 A3 Kollu Giyotin Kağıt Kesme Makinesi
2.613,11 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.