Ürün Kodu: 60207
Ürün Barkodu: 8690565027226

Marka : Pınar

Product State: A0

Pınar Süt Tam Yağlı 200 ml 27'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 200 ml
  • Katkısız
  • 27'li paket
  • Pınar uzman ve doğallığı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ürün TipiSüt
Ürün ÇeşidiTam yağlı süt
Ürün Miktarı200 ml
Ürün FormuKutu süt
Ürün Adedi27 adet

Sağlıklı büyümesi gereken çocuklar ve onlarının aileleri için sütü ulaşılabilir kılmak amacıyla 1973 yılında kurulan Pınar markası, sütle başlayarak yıllar içinde tüm süt ürünlerini Türkiye’ye öncü olarak sunan bir firma olmuştur. Yalnızca süt ve süt ürünleri alanında değil su ve et sektöründe de gelişmiştir. Yıllardır kalite anlayışından ödün vermeden gelişen teknolojiyle birlikte gelişim gösteren fabrikaları sayesinde en taze sütü kırlardan raflara taşıyan Pınar, Avansas güvencesiyle çocuğunuz ve sizin için kapınıza kadar geliyor.

Pınar Süt 200 ml 1/5 27'li Kaliteli midir?

Türkiye’de ilk uzun ömürlü süt Pınar tarafından üretilmiştir. Son teknolojiyle üretilen Pınar sütler, Anadolu’nun modern çiftliklerinden titizlikle ve kalite anlayışıyla seçilir. En iyi beslenen hayvanlardan elde edilen süt, taptaze şekilde Pınar tarafından alınır ve işlenir. Pınar süt hiçbir katkı maddesi içermez ve tamamen doğaldır. Paketleme aşamasından önce geçtiği işlemler ve uzun kontroller sayesinde en temiz ve en sağlıklı sütler paketlenir. Özel paketleme sistemi sayesinde uzun ömürlü hale gelir. Pınar süt, soğutmaya gerek olmadan saklanabilir. Kurulduğu günden bu yana sağlıklı ve taze sütü halkla buluşturan Pınar, kalitesini aldığı yüzlerce ödülle taçlandırmıştır. Pınar Süt 200 ml 1/5 27'li kullanımı kaliteli sütün anahtarıdır.

Pınar Süt 200 ml 1/5 27'li Sağlıklı mıdır?

Pınar, süt üretimi için en modern çiftliklerde yetişip en iyi şekilde beslenen hayvanları tercih eder. Bu hayvanlar sağlıklı sütler vermeleri için en iyi şekilde beslenirken aynı zamanda sağlıklı olmaları açısından düzenli olarak veteriner kontrolünden geçirilir. Yani Pınar’ın kullandığı sütlerin kaynağı en baştan koruma altına alınmış olur. Sağlıklı sütleri toplayan Pınar, bunları bir dizi analizden geçirdikten ve eledikten sonra en verimli olanları işleme alır. Sütlerin uzun ömürlü olması için pastörize edilmiş olması ve ultra ısıl işleme maruz bırakılması gerekir. UHT (ultra ısıl işlem) teknolojisini Türkiye’de ilk kez Pınar kullanmıştır. Pastörize edilip soğutulan sütler sütün bozulmasına sebep olacak bakterilerden arındırılmak amacıyla yüksek ısıda belirli bir süre tutulur. Ultra ısıl işlem adı verilen bu işlem sayesinde süt en sağlıklı ve en uzun ömürlü halini alır. Pınar süt 200 ml ⅕ 27’li ürünü de Pınar’ın son teknoloji üretimidir.

Pınar Süt 200 ml 1/5 27'li Taze midir?

Süt çabuk bozulan bir besindir bu nedenle çabuk işlenmesi gerekir. Üreticilerden sütü en taze haliyle alan Pınar, bunları tesislerinde mümkün olan en kısa sürede tazeliklerini kaybetmeden işleme tabi tutar. Pastörizasyon ve ultra ısıl işlem sayesinde tazeliğini koruyacak şekilde işlemden geçirilen sütler için yalnızca bunlar yeterli değildir. Sütün tazeliğini korumasında paketleme çok önemlidir. Pınar, özel paket ve paketleme teknolojisi sayesinde sütleri ilk günkü tazeliğinde tutar. Aseptik, yani mikroplarından arındırılmış olarak özel teknoloji ile sütler paketlenir. Paketleme sayesinde hava, ışık, nem gibi faktörler sütle temas edemez ve tazeliğini bozamaz. Pınar süt 200 ml ⅕ 27’li özellikleri arasında taptaze olması bulunur.

Pınar Süt 200 ml 1/5 27'li Ürününün Tadı Güzel midir?

Ürün tam yağlıdır ve %3,3 yağ oranına sahiptir. Yağlı süt lezzetlidir. Pınar kalitesiyle üretilen sütler taze olduğundan süt tadının en güzel halini tüketirsiniz. 200 ml olması sayesinde küçük ve yer kaplamayan boyutlara sahip sütü, çocuklarınızın beslenme çantalarına koyabilirsiniz. Pınar Süt 200 ml ⅕ 27’li fiyatları tekli alımlara göre daha uygundur. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Pınar Süt Tam Yağlı 200 ml 27'li
Birim Fiyat = 13,78 TL
372,06 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.