Ürün Kodu: 100602
Ürün Barkodu: 8681447714501

Marka : Roll-Up

Product State: A0

Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100lü

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Pizza Boy
  • 100'lü
  • Kullan at

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler 
RenkBeyaz
Ebat21 cm
YapıPlastik
Adet100
ŞekilYuvarlak

 

İşyerinde toplantılarda, kutlamalarda, misafirlerinizi ağırlarken kullanabileceğiniz Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100'lü ile Avansas.com'da

İhtiyaç duyulan anda size pratik çözümler sunan Roll-Up Plastik Tabaklar yıkama derdi olmadan her türlü yiyecek ve ikramlarınız için uygundur. 

 

 

Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100'lü Kullanım Alanları Nelerdir?

 

Kullanımı kolay ve servisi zahmetsiz olduğu için doğal tabaklara ihtiyaç da bir o kadar yaygınlaşmıştır. Toplu yapılan bütün organizasyonlarda roll-up plastik tabak beyaz kullanılması kısa zamanda birçok misafiri ağırlamanızda kolaylık sunacaktır. Toplu olan bu etkinliklerin başında her türlü düğün organizasyonu, törenler, merasimler, partiler, toplantılar, doğum günü organizasyonları ile bunların yanında evlerde verilen kalabalık kutlamalar, yerine getirilecek her türlü dini vecibeler için de doğal tabaklar misafir ağırlamakta büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca cenaze törenleri de dahil olmak üzere birçok alanda toplu yemeklerde anı 21 cm doğal tabakları kullanmak birçok iş yükünden sizi kurtaracaktır. Tabaklar kadar yer kaplamaması da köpük tabakların tercih edilmesinde önemli bir etkendir.Plastik tabakları kullandıktan sonra atmak yerine geri dönüşüm için de kullanabilirsiniz. Bu tarz hobiler ile ilgileniyorsanız doğal tabaklardan çok yaratıcı geri dönüşümler elde edebilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Çocuklarınız için de evde eğitici ve öğretici etkinlikler yapmak bir plastik tabak ile çok kolay olacaktır. Görüldüğü üzere kullanım alanı bir hayli geniş olan köpük tabaklar hayatın kolaylaşması adına ihtiyacın çok fazla olduğu bir alan haline gelmiştir.

Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100'lü Dayanıklı mıdır?

Üretilen doğal tabaklar yiyecek endüstrisinde kullanıcılara kolaylık sağlamak için üretilmiştir. Dayanıklı olması önemli bir ayrıntıdır.Plastik tabağın üretimi alacağı yiyecek kapasitesine göre yapılmıştır. Bu yüzden güvenle kullanabilirsiniz. Temizlik sıkıntısı olmaması ve kolay kullanıma sahip olması plastik tabakları tercih ettiren bir sebeptir. Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21 cm şeklinde yuvarlak olarak tasarlanmıştır fakat ihtiyacınıza uygun, farklı boyut ve şekillerde köpük tabakları da avansas da bulabilirsiniz.

Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100'lü Sağlığa Zarar Verir mi?

Toplu yemek organizasyonlarında ikramlık yemekler için kullanılan plastik tabaklar soğuk yemekler için üretilmiştir. Sıcak hiçbir yiyecek konulmaması gereken köpük tabakların üretildiği maddeler itibariyle sıcakla temas etmemesi gerekir. Sıcak yiyecekle teması halinde zararlı maddelerle etkileşime girebilir. Soğuk yemekler, mezeler, ikramlık tatlı, pasta, kurabiye gibi ürünler için hiçbir zarar teşkil etmemektedir. Yapılan araştırmalarla bu kanıtlanmıştır. Gönül rahatlığı ile roll-up doğal tabaklarını davetlerinizde tercih edebilirsiniz.

Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100'lü Fiyatı Uygun mudur?

Piyasa fiyatlarına ve ürünün kalitesine baktığımızda roll-up plastil tabak hem uygun fiyatıyla hem kalitesiyle diğer ürünlerin önüne geçmektedir. Bir pakette 100 adet bulunur. Adet miktarına göre oldukça uygun fiyattadır. İstediğiniz miktarda anı köpük tabak alarak misafirlerinizi rahat bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Farklı türdeki ürün seçenekleri için avansas.com sitemizi ziyaret edip inceleyebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişleriniz 1 iş gününde kapınıza teslim edilir. Hızlı ve güvenli alışverişin keyfini avansas ile çıkarın. Hemen ziyaret edin ve kaliteli ürünleri uygun fiyata yakalayın.

"

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Roll-Up Plastik Tabak Beyaz Ekonomik 21cm 100lü
167,68 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.