Ürün Kodu: 78371
Ürün Barkodu: 86987948385834

Marka : Rulopak

Product State: A0

Rulopak RD-0102 Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası 5 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 5 litre kapasite
  • Paslanmaz yapı
  • Pedallı tasarım ile kolay kullanım
  • 20,5 cm çap, 26 cm yükseklik
  • Çıkarılabilir saplı kova

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kapasite5 lt
PedalVar
Çap 20.5 cm
Yükseklik 26 cm
YapıPaslanmaz
Çıkarılabilir kovaVar

Çöp kovaları, özellikle mutfakların olmazsa olmazları haline gelmiştir. Gerek tezgah üstündei gerek ise yerde kullanabileceğiniz ürünler bulunmaktadır. Evlerinizde her an her yerde çöpler çıkabilir. Bunların evi kirli ve dağınık göstermemesi için, alışveriş listelerinin başında bu ürün gelmelidir. Aynı zamanda sadece mutfaklarınızda değil çalışma odalarında da bulunmaktadır. Gereksiz kâğıtlarınızı veya kalem çöplerinizi atmaya yaramaktadır. Odanızı temiz tutmak adına bir kenarda bu ürünü bulundurabilirsiniz.

Rulopak Paslanmaz Çöp Kovası Pedallı mıdır?

Ev, ofis, mutfak, okul veya hastanelerde sıklıkla karşılaşılan çöp kovaları, kullanılan alana göre şekil olarak değişiklik göstermektedir. Bir hastane ortamında daha büyük bir çöp kocası tercih edilirken, ev veya ofislerde mekana göre daha ufak boyutta bir çöp kovası satın alınabilir. Hangi ortamda olursanız olun hijyeni en üst noktada tutmanız gerekmektedir. Rulopak paslanmaz çöp kovası, pedallı bir üründür. Bu ürünün pedallı olması da elinizin çöp kovasına değmeden çöplerinizi alabilmeniz anlamına gelmektedir. Çöp kovasında alt kısımda bulunan pedal sayesinde ayağınız ile pedala basıp, çöp kovasının kapağını rahatlıkla açabilirsiniz. Özellikle evlerinizde pis çöp suları olabiliyor. Bunlar için elinizi değdirmeden çöp kovanızı açarak, temiz bir işlem yapmış olursunuz. Aynı zamanda bu çöp kovalarının pedallı olması da zamandan tasarruf edip, sizleri yormadan çöpünüzü atmanıza yardımcı olacaktır. Kapaklı çöp kovalarında her seferinde eğilip, kapağı açmanız gerekecektir. Pedallılarda ise, eğilmeden ayağınız ile kapağı rahatlıkla açabilirsiniz.

Rulopak Paslanmaz Çöp Kovası Kullanışlı mıdır?

Çöp kovası seçimi yaparken aldığınız ürünü öncelikle hangi mekân için kullanacağınız belirlenmelidir. Çok büyük mekanlar için küçük bir çöp kovası tercih edilirse bu durumda pek kullanışlı olmayacaktır. Aldığınız çöp kovasının kullanışlı olabilmesi için küçük ve az çöp çıkan mekanlar için ufak boyutta, büyük ve çokça çöp çıkabilecek yerlerde ise büyük boy bir çöp kovası tercih edilebilir. Büyük mekanlarınız için Rulopak Paslanmaz Çöp Kovası 5 lt boyutunu tercih edebilirsiniz. Çöp kovaları, sadece çöplerinizi atmak için değil, mekânınıza hoş bir hava katmak için de satın alabilirsiniz. Almak istediğiniz çöp kovasının biçimi de bulunduğunuz mekâna uygun olarak seçilmelidir. Çöp kovasını lavabonuzda kullanacaksanız, o mekana uygun boyutta ve renkte seçilmelidir. Rulopak, ürettiği metal rengi ile her mekana uygun çöp kovası üretimi sağlamaktadır. Farklı renklerde değil de, ofis, mutfak, lavabo veya evinizin herhangi bir odasında bu çöp kovasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Metal rengi de ortama oldukça hoş hir hava katacaktır.

Rulopak Paslanmaz Çöp Kovası Uygun Fiyatta mı?

Rulopak, tamamı ile kullanıcılarının rahatlığını düşünerek çöp kovası tasarımı sağlamaktadır. Gerek pedal sistemi, gerekse de her mekânda kullanılacak renkleri ile bir bütün sağlamıştır. Bu markanın kullanıcılarına sunduğu bir diğer kolaylık ise çöp kovasının içinde yer alan saplı kovadır. Bu kova sayesinde çöplerinizi atarken içinde bulunan kova sayesinde yerlere su damlamadan veya herhangi bir kirlenme olmadan çöpünüzü atabilirsiniz. Bu bağlamda eliniz hem çöp ile temas etmez hem de taşıma konusunda bir zorluk yaşamadan çöpünüzü dökmüş olursunuz. Rulopak paslanmaz çöp kovası fiyatları, aldığınız diğer ürünler gibi sizlere fonksiyon ve kolaylık sağladıkça artış göstermektedir. Bir ürün zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor ve sizlere rahatlık vaat ediyor ise o ürünün fiyatı da doğru orantılı bir şekilde artış gösterecektir. Rulopak, sizlere sunduğu bu büyük rahatlık olmasına rağmen fiyatlarını oldukça uygun tutmuştur. Sizler de fiyat ve model araştırması için avansas.com üzerinden göz atabilirsiniz. Aynı zamanda hızlı teslimat noktasında yer alıyor iseniz 1 iş günü içinde sizlere teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Rulopak RD-0102 Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası 5 lt
365,17 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.