Ürün Kodu: 52425
Ürün Barkodu: 8680869405110

Marka : Serve

Product State: A0

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dosyalama işlemlerine uygun
  • 1-31 arası rakam
  • Polipropilen malzeme
  • Uygun fiyat avantajı

Ürün Hakkında

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boyut A4
Rakam 1-31
Materyal Polipropilen
Dosyalama Uygun
Dayanıklılık Yırtılma ve Isıya Karşı
Kulakçıklar Güçlendirilmiş ve Silinmez Özellikli
Ofis Kullanımı Uygun

 

Herhangi bir dosyalama ve ayrıştırma işlemlerinizde Serve SV 5327 ayraç A4 1-31 rakam özellikleri bakımından oldukça kullanışlı bir üründür. Günümüzde en çok kullanılan malzemelerden biri kâğıttır. Her türlü belge, dosya, ödev ve not alma ihtiyacında sıklıkla kullanılır. Bu nedenle düzenleme isteyen herhangi bir alanda bu tarz seperatörler hayat kurtarıcı gereçler arasındadır. Seperatör veya bir başka deyişle ayraçlar; gündelik hayatta, okul ve iş yaşamında belgeleri düzenlemek, kategorize etmek, numaralandırmak gibi işlevleri yerine getirmeye yardımcı olmasıyla öne çıkan gereçlerdir. Aradığınız dosyayı kısa sürede bulmanızı sağlayarak zamandan kazandırırken, verimliliğinizi de artırır. Acil durumlarda hayat kurtarır, iyi bir izlenim oluşturmanıza yardımcı olur.

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam Kaliteli ve Dayanıklı mı?

Polipropilen malzemesinden üretilen seperatör; bozulmaları minimuma indiren, uzun süreli kullanım vadeden bir üründür. Özellikle yırtılma ve ısıya karşı ekstra dayanıklılık açısından geliştirilmiştir. Serve SV 5327 ayraç, alternatiflerinin en büyük sorunu olan kolayca deforme olabilen kulakçık tasarımını değiştirip sağlamlaştırarak bu kategorideki ürünlerin en büyük komplikasyonunu çözmüştür. Zaman zaman oluşabilecek ufak tefek ofis kazaları için endişelenmeye mahal bırakmayan dayanıklı tasarımıyla sizi yarı yolda bırakmaz. Dosyalamaya uygun boyutuyla iş ve okul yaşamınızın vazgeçilmezi olur.

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam Ofis İçi Kullanıma Uygun mu?

Serve SV 5327 ayraç kullanımı; dosyalarınızı, yazılarınızı, dokümanlarınızı delmek zorunda kalmadan klase etmenin en pratik yoludur. Düzenleme işlemlerini kolaylaştırır. Kullanımı pratik ve dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanıma uygundur. Serve SV 5327 ayraç, sade ve şık tasarımıyla belgelerinizi numaralandırmanıza yardımcı olurken uyumlu bir görünüm yaratır. Çalışma ortamınızı daima düzenli gösterir. Toplantı ve görüşmelerde en büyük yardımcınızdır. Birçok dosyayı ayrı ayrı taşımaya çalışmak yerine aynı yerde belli bir düzen içinde belgelerinizi kategorize etmenize yardımcı olur. Düzen sağlama özelliğiyle her zaman hazır ve hızlı olmanızı sağlar. Dağınıklığı ortadan kaldırır. Ayrıca arşivleyip bir kenara kaldırmak istediğiniz dosya, belge veya yazılarınızı kategorilendirmede de oldukça yardımcıdır. Bu sayede bir düzen sağlar ve ihtiyaç halinde gerekli dosyayı bulmayı kolaylaştırır.

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam Dosyalamaya Uygun mu?

Genel standartlara uygun 11 delikli ve A4 boyutunda Serve SV 5327 ayraç, genel olarak tüm klasör tiplerine uyum sağlamaktadır. Bu sayede çoğu klasöre hiçbir sorunla karşılaşmadan kolayca yerleştirebilir ve kullanmaya başlanabilir. 1-31 rakam belirteçleri sayesinde dosyalarınızı numaralara göre ayırıp istediğiniz zaman kolayca aradığınız dosyayı veya belgeyi bulmanızı kolaylaştırır. Ürün, hem çalışanların hem de öğrencilerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam Kullanım İçin Avantajlı mıdır?

Temel olarak seperatörler, belgeleri ve dosyaları kategorize etme ve ayırma amacına hizmet ediyor. Bu göreviyle düzen ve derleme özelliği gösteriyor. Evraklarınızı numaralara göre ayırmayı sağlarken iş ve okul yaşamınızda başarıyı yakalamanıza yardımcı ekipmanlar arasında yerini alıyor. Bilgi etiketi alanlarına ek açıklamalar girilebiliyor. Bu sayede ihtiyaç duyulan anda doğru belgeyi bulmayı kolaylaştırıyor. Serve SV 5327 ayraç A4 1-31 rakam; polipropilen materyalli dayanıklı yapısı, çoğu klasöre uyumlu standart delikli modeli, dosyalamaya uyumlu A4 boyutu, güçlendirilmiş yırtılmaya ve silinmeye dayanıklı kulakçıkları ve Serve SV 5327 ayraç fiyatları ile dosya ayracı ihtiyaç listesinin başını çeken seçeneklerden.

Sizler de avansas.com üzerinden seperatör siparişinizi verebilir, iş ve okul yaşamınızda düzen sağlarken verimliliğinizi artırmaya, zaman yönetimi sağlamaya başlayabilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişinizi 1 gün içerisinde güvenle teslim alırsınız.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Serve SV 5327 Ayraç A4 1-31 Rakam
165,18 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.