Ürün Kodu: 52431
Ürün Barkodu: 8680869405035

Marka : Serve

Product State: A0

Serve SV 5521 Klasik Ayraç A4 10 Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Gün ve ay kategorilemeye uygun
  • Klasik ayraç
  • Pratik ve kullanışlı
  • 10 farklı renk seçeneği

Ürün Hakkında

Serve SV 5521 Klasik Ayraç A4 10 Renk

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Serve
Ebat A4
Belirteç türü Renkli
Renk adedi 10
Kullanım amacı Düzenleyici
Klasör uyumu Tüm klasörlere uyumlu

 

Serve 5521 klasik ayraç,evraklarınızı kategorilere ayırmanıza ve aradığınızda kolayca bulabilmeniz için tasarlanmıştır. Ayraç A4 ebadındadır. 10 farklı renk ile ayrılmıştır. Renkli belirteçler, dosyaların sınıflandırılmasında sıkça tercih edilir. Renklerin birbirinden farklı oluşu yerleştirilen dosyaların bulunmasında oldukça kolaylık sağlar. Ürün, tüm klasörlerde kullanıma uygundur. Ayraçta lacivert, turuncu, yeşil, sarı, kahverengi, gri, mavi, pembe, mor ve kırmızı renk bulunmaktadır. Klasörlere kolayca yerleştirilebilir. Kulakçıkları ve delikleri mylar ile güçlendirilerek dayanıklı olması sağlanmıştır. Düzene ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanabilirsiniz.

Serve SV 10 Renkli Ayraç Kaliteli midir? 

Isıya ve yırtılmalara karşı dayanıklı yapısı ile güçlendirilmiş kulakçıkları sayesinde oldukça kalitelidir. Renk tonları canlı ve dikkat çekicidir. Kullanılabileceği alan sayısı oldukça fazladır. İş hayatında, ders çalışırken ya da evle ilgili belgeleri düzenlerken kullanılabilir. Sağlam ve yüksek kalitede olması sayesinde uzun yıllar yıpranmadan kalabilir.

Serve A4 Ayraç Kullanışlı mıdır? 

Kaliteli olmasının yanındaServe 10 renkli ayraç özellikleriile de ön plana çıkar. Öğrenciler yıl boyu biriken ödevler ve ders notları ile birlikte bir yığın kâğıt ile uğraşmak durumundadır. O yoğunluk içerisinde aranılan dosyayı bulabilmek bazen zor olmaktadır. Ayraçlar, bu zorlukların üstesinden gelebilmek için birebirdir. İş yerlerinde de benzer bir yoğunluk ve karışıklık hâkimdir. Belirli bir düzenle dosyalar ayrılmazsa, zamanla daha da karmaşık bir hale gelecektir. Ayraçlar, bu tür ve daha pek çok çalışma ortamında bir hayli yardımcı olur. Ürünün 10 ayrı renkten oluşması, belgeleri günlere, aylara ve konulara göre sınıflandırması ile avantaj sağlar. Canlı ve dikkat çekici renk tonları sayesinde kategoriler hafızanızda daha kolay yer edinecektir.

Serve SV 5521 Ayraç Tüm Klasörlerde Kullanmaya Uygun mudur? 

11 delikli mekanizması ile tüm dosya ve klasörlerde kullanılmaya uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Evraklarınızı bir düzen içerisinde yerleştirerek muhafaza etmenize ve kaybolmalarını önlemenize yardımcı olur. Çalışmalarınızda pratiklik sağlayarak zamandan tasarruf etmenize imkân verir. Dosyalarınızı aylara göre sıralayabilir ve bir ajanda düzenine sahip olabilirsiniz. Çalışmalarınızı konulara göre ayırabilmeniz de mümkündür. Kulakçıklarının üzerine işaretlemeler yaparak ya da yazılar yazarak hangi renkte hangi belgenin olduğunu kolayca bulabilirsiniz. Kullanılmayan belgeleri bir düzen içerisinde arşivlemek için de bu üründen yaralanabilirsiniz.

Serve 5521 Klasik A4 Ayraç Uygun Fiyatlı mıdır? 

Kalitesi ve kullanışlılığı ile size pek çok alanda yarar sağlayan bir ürün için oldukça uygun fiyatlıdır.  Yırtılmaya ve yıpranmalara karşı dayanıklıdır. Ayrıca sert yapısı sayesinde belgelerinizi de yıpranmaktan korur. İş ortamında evraklarla, günlük yaşamda faturalarla ve eğitim hayatında ödevlerde sıkça kullanılır. Düzen için olmazsa olmaz ürünlerden biri bile denebilir. İşlerin planlı ve akıcı bir şekilde yürütülmesi için kolaylık sağlar.  Tüm klasörlerle birlikte kullanabilirsiniz. Ayraçlar sayesinde aradığınız bir evrakı hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Renkli belirteçler ile işlerinizi zevkli bir hale getirir. Aynı zamanda renkler dikkat çekici olduğu için de dosyaları ararken karışıklık yaşamazsınız. Siz de işlerinizde, ödevlerinizde ve tüm çalışmalarınızda kusursuz bir düzen arıyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz. Serve 10 renkli klasik ayraç fiyatlarıhakkında bilgi almak için avansas.com’u ziyaret edebilir ve avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Serve SV 5521 Klasik Ayraç A4 10 Renk
138,58 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.