Ürün Kodu: 110612
Ürün Barkodu: 8681558241378

Marka : Shazel

Product State: A0

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 200 gr
  • 8 Farklı Baharat

Ürün Hakkında

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr

 

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr,Kahve sevenlerin mutlaka denemesini önerdiğimiz Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi özel ambalajında ölçeği ile beraber hijyen kurallarına uygun olarak paketlenip satışa sunulur.


Türkiye'nin her yerine kargo seçeneği ile tüm Shazel ürünlerimiz bir tıkla kapınızda..

 

 

Genel Bilgiler 
MarkaShazel
Ürün AdıShazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr
Üretim YeriTürkiye
Net Gramaj200 gr
Paket Bilgileri 
Uygun Saklama OrtamıSerin ve kuru yerde muhafaza ediniz
İçindekiler 
Yağsız süttozu (%20) (süt ürünü), kavrulmuş ve öğütülmüş Arabica kahve çekirdeği (%15), kahve kreması [(glikoz şurubu, hindistan cevizi yağı, stabilizör (potasyum fosfat, polifosfat), süt proteini (süt ürünü), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri), topaklanmayı önleyici (silikon dioksit)], şeker %9, doğala özdeş aroma vericisi (damla sakızı), baharatlar ( tarçın, zencefil, vanilya, kakule, keçiboynuzu, karanfil, anason). 
Enerji ve Besin Öğeleri 
Besin Değeri100 g / ml
Enerji1727 kJ
Yağ12 gr
Doymuş Yağ9,6
Karbonhidrat65,8
Şeker32,2
Lif10,8
Protein4,4
Tuz1,2
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar 
Süt ürünü içerir. 

 

 

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr 

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr eşsiz aromasıyla ve kıvamında lezzetiyle kahve tutkunları tarafından tercih edilen bir üründür. Arabica kahve çekirdeklerinden üretilen ve özenle kavrulan kahve çekirdeklerinin yüksek kaliteli baharatlarla buluşması lezzetinin kilit noktasını oluşturur. Shazel kahvenin yoğun aroması ve karakteristik tadı kaliteli malzemelerin ölçülü birleşiminden doğar. Kahve çekirdeklerinin ince bir toz halinde öğütülme işlemi lezzetine lezzet katar. Özenle hazırlanan tarçın, zencefil, vanilya, kakule, keçiboynuzu, karanfil ve anason baharatlarının karışımı kahve kremasıyla da birleşerek yoğun ve zengin bir aroma sunar. 200 grlık özel paketlerde ölçeğiyle satışa sunulan bu ürün serin ve kuru yerde muhafaza edildiği takdirde tazeliğini ve lezzetini uzun süre korumaya devam eder.

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesinin Diğer Kahvelerden Farkı Nedir?

 

Osmanlı dibek kahvesi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde popüler olan geleneksel bir kahve çeşididir. Dibek kahvesi ismini kahve çekirdeklerinin öğütülmesi için kullanılan dibek taşından alır. Dibek genellikle mermer veya taştan yapılmış bir alettir. Kahve çekirdekleri dibek içerisinde dövülerek inceltilir ve toz haline gelir. Toz haline gelen bu kahve çekirdekleri; tarçın, zencefil, vanilya, kakule, keçiboynuzu, karanfil ve anason olmak üzere yedi farklı baharatla buluşarak dibek kahvesinin eşsiz aromasını ve lezzetini ortaya çıkarır. Türk kahve kültürünün parçası olan tarih boyunca sevilmiş dibek kahvesinin lezzetini Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr ile siz de deneyimleyebilirsiniz. 

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr Nasıl Hazırlanır?

 

Kahve çekirdeklerinin baharatlarla buluşmasıyla bir araya gelen ve bu sebeple de aroma ve lezzet bakımından eşsiz bir tat sunan Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr hazırlanışı oldukça pratiktir. Kahve paketinin içerisinde ölçek bulunur. Bu ölçeği kullanarak kahvenizi hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bir fincan için iki ölçek kahve konulmalıdır. Belirtilen ölçeğe göre kahveyle kaynamış suyu karıştırarak hazırlayabileceğiniz gibi klasik şekilde cezvede de ağır ağır pişirebilirsiniz. Önerilen pişirme yöntemi cezvede yapılmasıdır. Cezvede yapılan yavaş kaynatma işlemi, kahvenin tat profilini zenginleştirir ve aromaların daha iyi karışmasını sağlar. Kahvenin üzerinde oluşan köpük kahve keyfinize ayrı bir lezzet katar. Kahvenin eşsiz kokusu paketi açıldıktan sonra pişirirken de katlanarak artar. İsteğe göre sütle de hazırlanabileceği gibi damak tadınıza göre kahvenize şeker de ekleyebilirsiniz. Sağlık açısından içme suyuyla hazırlanması tavsiye edilir.  

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr İçindekiler Nelerdir?

 

Kendine has lezzetiyle damakta kalıcı bir tat bırakan dibek kahvesi kalitesiyle tüketicilerine eşsiz bir kahve deneyimi sunar. Bu lezzetli deneyimi sunan Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr içindekiler şunlardır:

 

 

Kavrulmuş ve öğütülmüş Arabica kahve çekirdeği (%15)

Yağsız süt tozu (%20)

Kahve kreması

Süt proteini 

Emülgatör

Topaklanmayı önleyici

Şeker 

Doğala özdeş aroma vericisi damla sakızı

Baharatlar (tarçın, zencefil, vanilya, kakule, keçiboynuzu, karanfil, anason)

 

Neden Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr Tercih Edilmelidir?

 

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gramlık paketlerinin sahip olduğu özel ambalajı sayesinde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi ve hızlı tüketim açısından uygun bir gramaja sahip olması sebebiyle tercih edilen bir üründür. Lezzeti ve aroması birçok kahveseverin tercih ettiği ve özel bulduğu bir tada sahiptir. Paket içerisinde sunduğu ölçeği sayesinde kahveyi hazırlarken tüketicisine ekstra kolaylık sunar. Türkiye’nin her yerine kargo seçeneği ve uygun fiyat ayrıcalığı sunan Avansas ile vereceğiniz Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr siparişi ile siz de dilediğiniz yerde dostlarınızla kahve keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Shazel Osmanlı Dibek Kahvesi 200 gr
77,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.