3 Taksit
Ürün Kodu: 110002
Ürün Barkodu: 8681267800729

Marka : Simton

Product State: A0

Simton Çay Kazanı 22Lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Paslanmaz çelik gövde
  • 22 Litre hacim
  • 250 Bardak kapasite

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Simton Elektrikli Çay Kazanı 22 Litre Özellikleri
En385 mm
Boy420 mm
Yükseklik480 mm
Hacim22 lt
Güç2200 Watt
Kapasite250 Bardak
MateryalPaslanmaz Çelik, Krom
RenkGümüş
GöstergeVar
Musluk2 adet
Isı KontrolOtomatik
Kullanım AlanıTüm Alanlar

Sıcak su haznesi ve çay demleme özelliklerini bir arada sunan, gün içerisinde çay tüketiminin sürekli olduğu ofis, okul, kahvehane, fabrika ve işyerlerinde, iş gücünün çok yoğun olduğu şantiyelerde ve çay tiryakileri için evde rahatlıkla kullanabileceği Simton elektrikli çay kazanı 22 lt sizlere kolaylık sağlayacak.

Simton Elektrikli Çay Kazanı Kaliteli ve Dayanıklı mıdır? 

Simton elektrikli çay kazanı kaliteli malzeme kullanarak sizlere en iyi hizmeti sunmak için 304 krom 18/10 paslanmaz çelikten üretilmiştir. İç haznesi ve süzgeci paslanmaz çelikten üretildiği için hiçbir zaman paslanma yapmaz, güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar. İki adet ergonomik ve kolay kullanım sağlayan özel model musluk başlıkları kırılmalara, çatlamalara karşı dayanıklıdır. Devrilme veya darbelere karşı kaliteli malzemeden üretildiğinden dolayı herhangi bir hasar oluşmaz.

Simton Elektrikli Çay Kazanı Tasarruflu mudur? 

Simton elektrikli çay kazanı özellikleri arasında özel olarak tasarlanmış su ısıtma sistemi bulunmaktadır. Kazan içerisindeki suyu kaynatan ve soğumasını engelleyen paslanmaz şok tüp rezistans ile donatılması ve otomatik ısı kontrol mekanizmasının olması; minimum elektrik enerjisi tüketmesi sayesinde elektrik tüketiminde maksimum tasarruf sağlar. Bu bakımdan diğer çay kazanlarına oranla daha tasarruflu ve ekonomiktir.

Simton Elektrikli Çay Kazanı Kapasitesi ne kadardır? 

Paslanmaz çelik gövdesi ve her daim suyu sıcak tutan su haznesi; çay lezzetinin uzun süre bozulmamasını sağlar, çay her zaman lezzetli ve taze kalır. 22 litre su haznesi ve 250 bardak çay kapasitesine sahip olan Simton elektrikli çay kazanı ile çay tüketiminin yoğun olduğu çalışma alanlarında gün boyu bayatlamayan çay demi sayesinde ilk andaki demlenmiş taze çay lezzetini uzun süre geçtikten sonra bile son bardak çayda da alabilirsiniz. Lambalı uyarıları sayesinde suyu ısıtırken haber veren çay kazanı; aynı zamanda su ve çay seviyelerini gösteren gösterge çubukları sayesinde kazan içerisinde ne kadar su ve dem kaldığını anlamanıza yardımcı olur. Ayrıca suyun azaldığını haber veren bir alarm sistemi de mevcuttur. Kendi su sıcaklığını ayarlayabilen ve içindeki suyu her daim sıcak tutup soğumasını engelleyen kazan sayesinde çayınızı kısa sürede demleyecek ve sürekli sıcak çayın keyfini çıkaracaksınız.

Simton Elektrikli Çay Kazanı Hijyenik midir? 

Kalabalık olan yerlerde kullanımın daha çok olacağı düşünülerek tasarlanan Simton elektrikli çay kazanı; ticari tip çay makinaları ile ilgili yönetmelik ve buna bağlı uyumlaştırılmış standartlara göre gerekli olan profesyonel test cihazlarıyla test edilmiş olup, sağlığa zarar verici herhangi bir madde kullanılmadığından ötürü çay kazanları son derece sağlıklı ve hijyeniktir. Son zamanlarda popülerliği gitgide artan çay kazanları sağlıklı ürünler arasında yer aldığı için çokça tercih edilmektedir.

Simton Elektrikli Çay Kazanı Uygun Fiyatlı mıdır? 

Çayseverler ve çay kullanımının çok olduğu yerler için oldukça avantajlı olan ve her kullanımda 22 litre sıcak su kullanımı yanında 250 bardak çay içilebilmesine olanak sağlayanSimton elektrikli çay kazanı 22 lt fiyatları; çay kazanı almayı düşünenler ve almak isteyenler için uygun fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ürünü sipariş verdiğiniz anda, eğer sizler de hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 2.014,90 TL 1.343,27 TL
Akbank 2.014,90 TL 1.343,27 TL
HalkBank 2.014,90 TL 1.343,27 TL
Yapı Kredi 2.014,90 TL 1.343,27 TL
Finansbank 2.014,90 TL 1.343,27 TL
Garanti 2.014,90 TL 1.343,27 TL
Simton Çay Kazanı 22Lt
4.029,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.