Ürün Kodu: 86512

Sucu Kartviziti

84,00 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Kartvizit Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Hazır şablon
  • Modern konsept

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kağıt Cinsi
Adet

Ürün Hakkında

Standart kartvizit, ulusal ve uluslararası olarak standart kabul edilen ölçülere sahip olarak hazırlanmaktadır. En fazla kullanılan kartvizit çeşidi olan standart kartvizit, farklı sektörlerden birçok profesyonel tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Yaygın olmasının yanı sıra genellikle fiyatları da en uygun olan çeşittir.

Standart Kartvizit Ölçüleri Nelerdir?

Standart kartvizit ölçüleri 55 mm x 85 mm ölçülerinde üretilmektedir. Aynı zamanda klasik kartvizit olarak da geçen bu çeşit, herhangi bir cüzdanın kart veya kartvizit gözüne uygun boyuttadır. Benzer şekilde tüm kartvizitliklere de kolayca sığabilmektedir.

Standart kartvizit boyutları, sağladığı pratiklik ve uyum sayesinde, bu modelin tercih edilme oranını artıran en önemli özelliklerden birisidir. 

Standart Kartvizit Modelleri ve Özellikleri

İşyerinin alışveriş adresi Avansas, kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve vakitlerinin ne kadar değerli olduğunu bilmektedir. Bu sebeple, gerek hazır şablonlarla, gerekse de tasarım yükleme seçenekleriyle standart kartvizit ihtiyacınıza hızlı çözüm üretebilmektedir.

Avansas aracılığıyla vereceğiniz standart kartvizit baskı siparişlerinizde; mat veya parlak baskı seçeneği, gramaj ve kalınlık, tek yüz veya çift yüz baskı ya da selefon özelliği gibi birçok detayı isteğinize göre seçebilirsiniz. Bu sayede sizi ve işyerini temsil edecek en iyi kombinasyonu oluşturabilirsiniz.

Mat veya parlak baskı seçeneği, standart kartvizitinizin görünümünü etkileyen en önemli tercihlerden birisidir. Daha göz alıcı ve canlı bir görünüm istiyorsanız, parlak baskı en uygun tercih olacaktır. 

Benzer şekilde, kalınlığı belirleyen gramaj da kartınızın verdiği ifadeyi güçlendirmek açısından önem taşır. Avansas standart kartvizitler 350 gram ve 400 gram seçenekleriyle kullanıcıya sunulmaktadır. Eğer standart kalınlıkta kart yaptırmak isterseniz 350 gram, daha kalın ve güçlü bir ifade sunan kartvizit yaptırmak isterseniz 400 gram seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Ek olarak tek yüze baskı veya çift yüze baskı seçenekleri arasında da tercih yapmanız gerekmektedir. Tek yüz baskı seçeneğinde kartınızın ikinci yüzü boş bırakılmaktadır. Çift yüz baskıda ise iki yüze de baskı yaptırabilirsiniz. Örneğin logonuzu veya sloganınızı arka yüze bastırabilir ya da kartvizit bilgilerinizin İngilizce versiyonunu arka yüzde yaptırmayı tercih edebilirsiniz İngilizce arka yüz baskı seçeneği, özellikle hem Türk hem de uluslararası müşterilere hitap eden kişiler için oldukça kullanışlı olabilmektedir.

Birçok baskı seçeneği ve satın alma avantajının yanı sıra, Avansas’ta çeşitli hazır şablonları kullanarak ya da kendi tasarımınızı yükleyerek kartvizitinizi oluşturabilirsiniz. Genel kullanım amaçlı veya mesleklere özgü olarak tasarlanan ve sizin için hazırlanan şablonlarla dakikalar içerisinde siparişinizi vermeniz mümkündür. Üstelik bu sayede alışveriş sürenizi hızlandırdığınız gibi, uzman tasarımcıların hazırladığı tasarımlar sayesinde tasarım yaptırmakla hiç uğraşmazsınız ve ek kaynak harcamazsınız.

Standart Mat Kartvizit

Standart mat kartvizit, parlak baskıya kıyasla renklerin daha donuk ve pastel görünmesini sağlamaktadır.

Standart Parlak Kartvizit

Standart parlak kartvizitte renkler parlak ve daha canlıdır. Özellikle daha göz alıcı bir imaj çizmek isteyen veya canlı ve hareketli renklerden oluşan kişilerin tercihidir.

Standart Selefonlu Kartvizit

Selefon, baskı işlemi sırasında, kartvizitinizi yıpranmalardan korumak amacıyla uygulanan bir işlemdir. Selefonlu kartvizitler yıpranmalara karşı selefonsuz kartvizitlere nazaran daha dayanıklıdır. Bu sebeple ek bir seçenek olarak siparişinizi vermeden önce, eğer ekstra dayanıklılık kazandırmak isterseniz, selefonlu seçeneğini seçmenizi öneririz.

Standart Kartvizit Fiyatları Ne Kadar?

Standart kartvizit fiyatları, tercih edeceğiniz baskı seçeneklerine ve adete bağlı olarak değişmektedir. Örneğin tek yüz veya çift yüz baskı seçeneği, selefonlu veya selefonsuz basım tercihi gibi faktörler nihai fiyatı etkilemektedir. Bununla birlikte adet sayısı arttıkça birim maliyet daha da düşmektedir.

Ancak işyerinin ve bağımsız profesyonellerin avantajlı alışveriş adresi olan Avansas’ta, standart kartvizit baskınızı 1₺’den başlayan fiyatlarla yapabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.