Ürün Kodu: 62865
Ürün Barkodu: 8697713223400

Marka : UK Ulaş

Product State: A0

UK Gelen Giden Evrak Kayıt Defteri 96 Yaprak 22.5 cm x 31 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Evrak kayıt defteri
  • 96 yaprak
  • Dayanıklı malzeme
  • 22.5 cm x 31 cm

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

UK Gelen Giden Evrak Kayıt Defteri Ürün Özellikleri
RenkSiyah
MalzemeDayanıklı Malzeme
Ebat22.5x31 cm Ebadında
Yaprak96 Yaprak
Ofis KullanımıOfis Kullanımına Uygun

Ofis ortamında gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz, evraklarınızı ve işlerinizi planlamanıza ve sistematik bir şekilde muhafaza etmenize yarayan UK gelen giden evrak kayıt defteri, işlerinizi kolaylaştırarak vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini en kısa sürede almayı başaracak. Siyah rengi ile popüler bir ürün özelliğine sahip olan ürün, istediğiniz ortamda kolayca muhafaza etme olanağı ile işlerinizi pratik bir kolaylıkta düzenlemeyi başaracak. Dayanıklı malzeme kullanılarak üretilen UK gelen giden evrak kayıt defteri 96 yapraklık kapasitesi ile kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım vadeder ve ekonomik olarak kullanıcı dostu bir ürün özelliği gösterir ve kullanıcılarının maksimum tasarruf yapmalarına katkı sağlayarak, kullanıcılarının ekonomilerini korur. Ofis kullanımına uygundur ve gönül rahatlığı ile evraklarınızı düzenlemek ve sistematikleştirmek için ofisinizde tercih edebilirsiniz. UK gelen giden evrak kayıt defteri özellikleri kontrol edildiğinde görüleceği üzere, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli bir kullanım ömrüne sahiptir ve ofisteki olası kazalara karşı kolay kolay yırtılmaz ve zarar görmez. 22.5 cm ve 31 cm ebatları ile ideal ürün özelliği göstererek her yerde, her ortamda kolayca taşıyabilmenize ve muhafaza edebilmenize olanak tanır. Tasarımı sayesinde kolaylıkla evraklarınızı muhafaza etmenize olanak tanır. İşlerinizi düzenlemenize yardımcı olurken kullanıcılarına büyük bir pratiklik ve kolaylık sağlar. Kaliteli malzeme kullanılarak tasarlanmış defter yapısı ve materyalleri itibari ile son derece şıktır ve ofis ortamında kolaylıkla konumlandırılabilir. Siyah rengi ile de oldukça şık bir ürün özelliği göstererek kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır.

 UK Gelen Giden Evrak Kayıt Defteri Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Avansas güvencesi ile kullanıcılarına ulaşan defter, üretim materyalleri itibari ile son derece kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Ürün son derece kaliteli ve dayanıklı bir yapıdadır ve olası ofis kazalarına karşı dayanıklı yapısı ile kullanıcılarına uzun ömürlü bir kullanım vadederek kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Uzun ömürlü kullanım ömrü ile oldukça ekonomik bir ürün özelliği göstererek bütçe dostudur ve ekonomik olarak kullanıcılarına büyük bir rahatlık sağlar. Gerek ebatları gerek rengi ile popüler bir ürün özelliği göstererek kullanıcılarından tam not almayı başarır. Ofis ortamında kolayca konumlandırabilir ve güven ile kullanabilirsiniz. Pratik bir şekilde işlerinizi ve evraklarınızı düzenlemenize yardımcı olur ve kullanıcılarına bu pratik düzenin tadını çıkarmak kalır. Kaliteli yaprak kullanımı ile tasarlanan ürün dayanıklı yapısı ile kullanıcılarına büyük bir kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlayarak kullanıcılarından tam not almayı başarır. Dayanıklı kapakları sayesinde olası ofis kazalarına karşı maksimum koruma sağlayarak ve uzun süreli muhafazaya olanak tanıyarak kullanıcılarından tam not almayı başarır.

 UK Gelen Giden Evrak Kayıt Defteri Teslimatı Nasıl Yapılır? 

Avansas güvencesi ve rahatlığı ile sizlere ulaşan UK gelen giden evrak kayıt defteri fiyatı da oldukça uygundur. İş yerinizdeki en büyük yardımcılarınızdan biri olacak ve sizden tam not almayı başaracak olan bu ürüne sizler de Avansas.com üzerinden ulaşabilir, işyerinizdeki size sağladığı düzenin ve pratikliğin tadını çıkarabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde kullanıcılarına uzun ömürlü kullanım vadeden defter ekonomik ve bütçe dostu yapısı ile kullanıcılarının beğenisini kazanır ve kullanıcılarından tam not almayı başarır. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde size ulaşan ürünümüzle ofisteki düzeninizi kolaylıkla sağlayabilirsiniz. UK gelen giden evrak kayıt defteri Avansas güvencesi ve avantajlı fiyatları ile sizleri bekliyor!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

UK Gelen Giden Evrak Kayıt Defteri 96 Yaprak 22.5 cm x 31 cm
298,49 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.