Ürün Kodu: 109274
Ürün Barkodu: 8697713221833

Marka : Ulaş

Product State: A0

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Ciltli 96 Yaprak 20 cm x 28 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Çalışanların izin takibi için ideal
  • 20 cm x 28 cm
  • Yıpranmaz ve dayanıklı malzeme
  • Ciltli, 96 Yaprak
  • m² kağıt ağırlığı 60 gr

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Özellikleri

Marka

Ulaş

Ciltli

Evet

Malzeme

Yıpranmaz dayanıklı kapak

Boyut

20 cm x 28 cm

Renk

Siyah

Yaprak

96 Yaprak

Kalabalık çalışılan yerlerde, özellikle işverenler tarafından tutulması gereken defterlerden biri de izin defterleridir. Her bir çalışanın yıllık ücretli izin tarihleri bir tablo halinde kayıt edilmelidir. Bu kaydı elektronik ortamlardan yapmak yerine bir defter yardımıyla gerçekleştirmek isteyenler için Ulaş yıllık ücretli izin defterleri hazırlanmıştır. Sert ve kalın dış kapağı sayesinde darbelere karşı korunaklıdır. Kapak tasarımı kaliteli malzemelerden üretildiği için kıvrılma ve yırtılma gibi bir sorunla karşılaşılmaz. 96 yapraktan oluşan bu defterin her bir sayfası arkalı önlü olarak kullanılabilmektedir. Normal defterlerin şekline göre daha uzun bir tasarıma sahiptir. Bordo rengin ağırlığı ve asaleti, defterin ön yüzünün sağ alt köşesinde altın yaldızlı ücretli izin defteri yazısı ile birleşince eşsiz bir uyum ortaya koymaktadır.

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Kaliteli midir?

Çalışanların çalıştıkları süre boyunca, çalıştıkları kurum ve iş yerlerinde izin süreleri belirlidir. Bu sürenin takibi ve çalışanların izinlerini kontrol edebilmek için yıllık ücretli izin takipleri yapılması gerekir. Ulaş markasının, en kaliteli selülozlardan ürettiği sayfalar ile yıllık ücretli izin defterleri oldukça kullanışlıdır. Pürüzsüz sayfa kalitesi sayesinde üzerine yazılan yazılar kolaylıkla yazılır ve mürekkebin sayfa üzerinde dağılmasını engeller. Kalın sert bir kapağa sahiptir. Böylece yıpranmaz ve kolayca deforme olmaz.

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Nerelerde Kullanılır?

Genellikle özel veya kamu kurum ve kuruluşlarında, kendi iş yeri olan işverenler tarafından ya da bünyesinde çalışan kişi sayısının fazla olduğu yerlerde kullanılmaktadır. Defterin her sayfası birbirinin aynısıdır. Sayfada yer alan tabloda satır ve sütunlar yer almaktadır. Bu alanlara gerekli bilgilerin yazılması ve imzalanmasıyla birlikte kayıtlar düzenli bir şekilde tutulmuş olacaktır. Her bir sayfa bir çalışana ayrılacak şekilde hazırlanmıştır. Sayfanın en başında çalışanın kişisel bilgilerinin yazılacağı alanlar verilmiştir.İznin ne zaman başladığını ve hangi tarihte biteceğinin bilgisinin doldurulacağı bir yer ile birlikte işverenin düşüncelerinin yazılacağı bir alan da yer almaktadır.

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Düzeni Sağlar mı?

Çalışanların meslek hayatlarındaki işe devamlılıklarını gösteren ve izinlerin resmi bir şekilde kayda geçirilmesini sağlayan izin defterleri o işyerindeki düzeni büyük ölçüde sağlayacaktır. Yoğun iş temposunda herkesin eşit şartlarda çalışması ve izne ayrıldığı sürenin sınırlılığını takip etmek bilinçli bir işverenin görevleri arasındadır. Bu görevi güvenli bir şekilde yerine getirmek için özel olarak üretilmiş izin defterleri sayesinde enerjiden de tasarruf edilmiş olacaktır. İzin defteri, düzeni sağlamasının yanında yıl içindeki bütün izinlerin de kontrol edilmesini sağlayacaktır.

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Sayfalardaki Yazılar Kalıcı mıdır?

İzin defterlerindeki kayıtlı olan bilgiler kişisel bilgiler olduğu için bu kayıt defterleri gizlilik açısından önemlidir. İyi muhafaza edilmesinin dışında defterin sayfa kalitesi de önemlidir. Üzerine yazılan yazılar uzun süre silinmeyecek, okunaklı bir şekilde tutması gerekmektedir. Bu nedenle Ulaş markasının kağıtları güvenle tercih edilebilmektedir. Sayfalara yazılan yazılar uzun yıllar arşivde kalması durumuna karşı bile belirginliğini kaybetmez.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Ulaş yıllık ücretli izin defterleri ile çalışanlarınızın yıllık izinlerini planlı bir şekilde kayıt altında tutabilirsiniz. Diğer pek çok kağıt ürünleri ve izin defterleri çeşitleri için sitemizi ziyaret edebilirsiniz!  Ayrıca hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ulaş Yıllık Ücretli İzin Defteri Ciltli 96 Yaprak 20 cm x 28 cm
267,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.