Ürün Kodu: 72081
Ürün Barkodu: 8695253229029

Marka : Wole

Product State: A0

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • A4 ve A5 evraklar için uygundur
  • 32 cm x 23 cm ebatlı
  • Nikel kaplı metal mekanizma 
  • PVC dış kaplama kalınlığı 0.25 mm
  • Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm

Ürün Hakkında

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Uygunluk A4 ve A5 evraklar için uygun
PVC dış kaplama kalınlığı 0.25 mm
Mekanizma Nikel kaplı metal mekanizma
Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm
Madde Sağlığa zararlı madde içermez.
Renk Kırmızı
Ebat 32 cm x 23 cm
Yaprak sayısı 100 yaprak kağıt kapasitesi

 

Toplantı boyunca hızlıca aldığınız notları ve pratik çizimleri bir arada tutmanız, kaybolmamalarını sağlamanız ve aradığınızı kolay bir şekilde bulabilmeniz için tasarlanan Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı, kullanımı ile çalışma hayatınızı daha verimli hale getirecek. Özel olarak tasarlanan nikel kaplı metal mekanizma ile dosyalarınızı en kaliteli şekilde saklamayı hedef alır. Yapılacaklar listeniz, takvimde yer almasını istediğiniz özel gün notlarınız, çizimleriniz ve çok daha fazlası… Hepsini saklamak için size gereken tek ürün Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı!

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Her türlü olumsuz koşula karşı korumaya almak istediğiniz dosyalarınıza bir zarar gelmemesi için planlanan ve üretilen Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı özellikleri ile de bu doğrultuda yüksek performans gösteriyor. Çalışırken bir şeyler yemeyi ve içmeyi sevenler için herhangi bir gıda veya içecek ile temas etmesi sonucunda,içerideki tüm evrakları koruyabilen 0.25 mm PVC dış kaplama kalınlığı ve 1.8 mm ürün içi mukavva kalınlığı ile tam koruma sağlıyor. Sert ve koruyucu dış kapağı sayesinde tüm aksiliklere karşı gardınızı almış oluyorsunuz. Kalitesi kullanımıyla fazlaca belli olan ürün ile çalışmalarınız değer kazanacak.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı Uyumlu mudur?

Çoğu zaman gündelik hayatta, çizimde ve resmi yazışmalarda kullanılan A4 ve A5 sayfa boyutları için ideal bir sekreterliktir. Kullandığınız tüm kâğıt boylarına karşı uyumluluk özelliği gösterebilmektedir. Hiçbir endişeye mahal bırakmadan özenle tüm değerli yazı, çizim, dilekçelerinizi korur. Sizin ise tek yapmanız gereken yazılarınızı oluşturmak ve

Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı içerisine yerleştirmektir.Geri kalan tüm işi Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı üstlenir. Aynı zamanda kırmızı rengi ile de çalışma masanızda anında dikkatinizi çeker ve sekreterliğinizi uzun süre aramakla vakit kaybetmezsiniz. Gereksiz detaylarla uğraşmak yerine tamamen işinize odaklanabilirsiniz. Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı ile kariyer basamaklarını hızlıca tırmanın!

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı Sağlığa Zararlı mıdır?

Nikel kaplı metal mekanizma ve PVC dış kaplama içeren ürünün tüm bileşenlerinde hiçbir sağlığa zararlı madde yer almamaktadır. Dilerseniz ödev sunumları için çocuklarınıza da satın alabilirsiniz. Tüm sevdiklerinize güvenle önerebileceğiniz ürün, sağlık açısından hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Böylece endişe etmeden ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı Kolay Kullanılır mı?

Modern tasarımı ve pratik mekanizması ile oldukça kolay kullanılır. Nikel kaplı metal mekanizması yukarı kaldırılıp arasına 100 sayfaya kadar kâğıtlar sıkıştırıldığında kolayca kullanılabilir. Metal kısım kâğıdın tutturulan yüzeyinde deforme yaratmaz. Böylece kırışmamış ve pürüzsüz kağıtları muhafaza edebilirsiniz. Grafik, resim, çizim, toplantı notları ve daha birçok özel yazınız için kullanabileceğiniz ve seveceğiniz sekreterlik: Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, aceleyle aldığınız notları ve saklamak istediğiniz tüm yazıları Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı ile koruma altına alabilirsiniz. Pratik tasarımı, kâğıt deformesine izin vermeyen yapısı ile Wole A4 kapaklı sekreterlik kırmızı fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Kırmızı
71,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.