Ürün Kodu: 71766
Ürün Barkodu: 8695253229012

Marka : Wole

Product State: A0

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • A4 ve A5 evraklar için uygundur
  • PVC dış kaplama kalınlığı 0.25 mm
  • Nikel kaplı metal mekanizma 
  • Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm
  • Sağlığa zararlı madde içermez

Ürün Hakkında

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Uygunluk A4 ve A5 evraklar için uygun
PVC dış kaplama kalınlığı 0.25 mm
Mekanizma Nikel kaplı metal mekanizma
Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm
Madde Sağlığa zararlı madde içermez.
Renk Mavi
Ebat 32 cm x 23 cm
Yaprak sayısı 100 yaprak kağıt kapasitesi

 

Hızlı ve pratik not alınan kâğıtları düzenli halde muhafaza edebilmeniz için tasarlanan Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi, 100 yaprak kâğıt kapasitesi ile uzun süre sizinle! Kalın kapak tasarımı sayesinde darbelere, düşmelere, üzerine çay/kahve/su dökülmesine rağmen içerisindeki notlarınız zarar görmez. Hızlı not almak ve tüm notlarınıza tek seferde erişmek Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi kullanımı ile çok kolay. Eğer iş yükünüz fazlaysa ve evraklar içerisinde boğuşuyorsanız Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi ile bu duruma son verebilirsiniz. Çalışırken arananı bulmak için vakit kaybetmeyi önleyen tasarımı sayesinde rahatça işlerinize devam edebilirsiniz. 100 sayfalık iç hacmi oldukça yeterlidir. Uzun süre boyunca yeni bir sekreterliğe ihtiyaç duymazsınız.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Olumsuz durumlara karşı içerisindeki dosyaların deforme olmamasını amaçlayan Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi özellikleri ile bu amacı gerçekleştiriyor. 1.8 mm iç mukavva kalınlığına, 0.25 mm ürün PVC kalınlığına sahip olan ürün kaliteli materyal kullanımı ile zenginleştirilmiştir. En yüksek koruyuculuğu sağlamak amacıyla üretilmiştir. Wole markasının sekreterliği olan ürün, kaliteli ve dayanıklıdır. Uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz kalitede üretilmiştir. Dış kapağı sert ve koruyucudur. Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi, dosyalama için ihtiyacınız olan sekreterlik!

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi Uyumlu mudur?

Resmi evraklarda ve gündelik notlarda sıklıkla kullandığımız A4 ve A5 sayfa boyutlarındaki yaprakları saklamak için idealdir. Dolayısıyla aslında kullanılan çoğu sayfa boyutu ile uyumludur. Bu özelliği sayesinde kâğıdın sekreterliğe sığmaması gibi bir problemle karşılaşmazsınız. Güvenle toplantı notlarınızı alabilir, takviminizi düzenleyebilir, önemli olayları yazabilirsiniz. Tüm bunlardan sonra tek yapmanız gereken yazdıklarınızı

Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi içerisinde saklamaktır.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi Sağlığa Zararlı mıdır?

Nikel kaplı metal mekanizma ve PVC dış kaplama içeren ürünün tüm bileşenlerinde hiçbir sağlığa zararlı madde yer almamaktadır. Bu nedenle çocukların kullanımına da uygundur. Hiçbir medikal sorun yaşamadan güvenle, severek ve beğenerek tercih edebilirsiniz.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi Kolay Kullanılır mı?

Nikel kaplı metal mekanizması yukarı kaldırılıp arasına 100 sayfaya kadar kâğıtlar sıkıştırıldığında kolayca kullanılabilir. Metal kısım kâğıdın tutturulan yüzeyinde deforme yaratmaz. Böylece kırışmamış ve pürüzsüz kâğıtları muhafaza edebilirsiniz. Önemli yazılarınızın zarar görmemesini istiyor ve bunun için hangi sekreterliği seçeceğiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız aradığınız ürün Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi!

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, aceleyle aldığınız notları ve saklamak istediğiniz tüm yazıları Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi kullanımı ile saklayabilirsiniz. Pratik tasarımı, kâğıt deformesine izin vermeyen yapısı ile Wole A4 kapaklı sekreterlik mavi fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Mavi
71,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.