Ürün Kodu: 71883
Ürün Barkodu: 8695253220132

Marka : Wole

Product State: A0

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • A4 ve A5 evraklar için uygundur
  • 32 cm x 23 cm ebatlı
  • Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm
  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • Nikel kaplı metal mekanizma 

Ürün Hakkında

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Uygunluk A4 ve A5 evraklar için uygun
PVC dış kaplama kalınlığı 0.25 mm
Mekanizma Nikel kaplı metal mekanizma
Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm
Madde Sağlığa zararlı madde içermez.
Renk Siyah
Ebat 32 cm x 23 cm
Yaprak sayısı 100 yaprak kağıt kapasitesi

 

Hızlıca aldığınız notları bir araya getirmekte zorlanıyor ve her seferinde bir tanesini bile bulmak için dakikalarca vakit mi harcıyorsunuz? Bu durum gittikçe daha çok mu canınızı mı sıkıyor? O zaman Wole A4 kapaklı sekreterlik siyah kullanımı ile bu duruma son verebilirsiniz! Pratik not alma ve tüm notları tek bir dosya içerisinde saklama şansına erişebilirsiniz. Böylece aradığınız yazıyı anında bulabilir, zaman kaybetmekten ve gereksiz yere enerji sarf etmekten kurtulursunuz. Tüm bu özellikleri size sunan Wole A4 kapaklı sekreterlik siyah ile yeni bir çalışma başarısına kapı açabilirsiniz.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Üzerine çay, kahve, su gibi sıvıların dökülmesi durumları göz önüne alınarak içerisindeki önemli notların zarar görmemesi için tasarlanan Wole A4 kapaklı sekreterlik siyah, dosyalama için ihtiyacınız olan sekreterliktir. 1.8 mm iç mukavva kalınlığına, 0.25 mm ürün PVC kalınlığına sahip olan ürün kaliteli materyal kullanımı ile zenginleştirilmiştir. En yüksek koruyuculuğu sağlamak amacıyla üretilmiştir. Wole markasının sekreterliği olan ürün, kaliteli ve dayanıklıdır. Uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz kalitede dizayn edilmiş ve üretilmiştir. Dış kapağı sert ve koruyucudur.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah Uyumlu mudur?

Günlük yazılarımızda ve resmi evraklarda sıklıkla kullandığımız A4 ve A5 sayfa boylarıyla uyumludur. Aldığınız notların sekreterliğe sığmaması gibi bir sorun söz konusu değildir. Böylece sığma derdi yaşamadan hızlı ve pratik bir biçimde tüm notlarınızı yazıya ve çizime dökebilirsiniz. Sonrasında tek yapmanız gereken ise notlarınızı Wole A4 kapaklı sekreterlik siyah içerisine yerleştirmek. Bir sonraki ihtiyacınız olacak zamana kadar önemli günlerinizi, takvim notlarınızı, yapılacaklar listelerinizi sekreterlik içerisinde saklayabilirsiniz.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah Sağlığa Zararlı mıdır?

Nikel kaplı metal mekanizma ve PVC dış kaplama içeren ürünün tüm bileşenlerinde hiçbir sağlığa zararlı madde yer almamaktadır. Ödev sunumlarında kullanılmak üzere çocuklar için de kullanışlıdır. Hiçbir sağlık sorunu ile karşılaşmadan güvenle ve severek kullanabilirsiniz.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah Kolay Kullanılır mı?

Nikel kaplı metal mekanizması yukarı kaldırılıp arasına 100 sayfaya kadar kâğıtlar sıkıştırıldığında kolayca kullanılabilir. Metal kısım kağıdın tutturulan yüzeyinde kırışıklık, yırtılma ya da deforme yaratmaz. Böylece kırışmamış, yırtılmamış ve pürüzsüz kâğıtlarınızı sekreterlik içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Önemli yazı ve çizimlerinizi korumak için en iyi sekreterliğin hangi sekreterlik olduğu konusunda seçim yapamıyorsanız tercihiniz Wole A4 kapaklı sekreterlik siyahtan yana olmalı!

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, aceleyle aldığınız notları ve saklamak istediğiniz tüm yazıları Wole A4 kapaklı sekreterlik siyah kullanımı ile saklayabilirsiniz. Pratik tasarımı, kâğıt deformesine izin vermeyen yapısı ile Wole A4 kapaklı sekreterlik siyah fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Wole A4 Kapaklı Sekreterlik Siyah
71,32 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.