Ürün Kodu: 71765
Ürün Barkodu: 8695253229111

Marka : Wole

Product State: A0

Wole A4 Kapaksız Sekreterlik Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • A4 ve A5 evraklar için uygundur
  • 32 cm x 23 cm ebatlı
  • Ürün içi mukavva kalınlığı 1.8 mm
  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • PVC dış kaplama kalınlığı 0.25 mm

Ürün Hakkında

Wole A4 Kapaksız Sekreterlik Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün Rengi Mavi
Ürün Boyutu 32 cm x 23 cm
Kağıt Kapasitesi 100 yaprak
Dış Yüzey Materyali PVC
Dış Kaplama Kalınlığı 0.25 mm
İç Mukavva Kalınlığı 1.8 mm
Uygun Kağıt Boyutu A4 ve A5
Sağlığa Zararlı Madde İçermez

 

Wole A4 kapaksız sekreterlik, iş hayatında sunduğu birçok avantajıyla ön plana çıkmaktadır. Bir masaya ihtiyaç duymadan hareket halinde notlarınızı kağıda aktarabilir ve sizinle beraber her yere kolayca taşıyabilirsiniz. 100 sayfaya kadar muhafaza alanı sunan sıkıştırma mekanizması ile kağıtlarınız kaybolmadan güvenle saklanır.

 Wole A4 Kapaksız Sekreterlik Dayanıklı ve Sağlam mıdır?

Sekreterliğin üstün kalite dış kaplama materyali olan PVC, çevre koşullarına ve darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Sert dış yüzeyi, hareket halinde not tutmak istediğinde destek sunarak yazı yazmayı kolaylaştırır. Dayanıklı nikel kaplama metal sıkıştırma klipsi kırılmaya, bükülmeye karşı dayanıklıdır ve düşük profilli olması nedeniyle rafta dizin oluşturmak ve istiflemek istendiğinde az bir alanı kaplar. Ürün profilinin ideal boyutu ve hafif olması hareket halinde kullanılmasını kolaylaştırır. Dayanıklı PVC dış yüzeyi, çizilmeye ve aşınmaya karşı dirençlidir ve mükemmel pürüzsüz bir yazı yüzeyi sağlayarak yazı yazmayı kolaylaştırır. Ürün ebatı, A4 ve A5 boyutundaki kağıtlar için uygundur. Ofiste, evde veya okulda kullanmak için mükemmel bir seçimdir. Her ofis ortamına uyum sağlayan rengi ve sade tasarımı ile ön plana çıkar. Sıkıştırma klipsi kağıtları bir arada güvenle muhafaza etmeye yardımcı olur. İnce profili, evrak ve sırt çantalarında taşınmasına imkan sağlar. Ürün materyalleri sağlığa zararlı hiçbir toksik madde içermez. Sizler için özenle tasarlanmış bu ürün profesyonel kullanım için idealdir.

 Wole A4 Kapaksız Sekreterlik Kullanışlı mıdır?

Wole A4 kapaksız sekreterlik özellikleri vepratik kullanımı ile birçok farklı alanda sıklıkla tercih edilir. Kullanımı oldukça kolaydır. Yazı yazma, çizim, taslak oluşturma, not alma gibi birçok farklı alanda işlevsellik ve kolaylık sağlar. Canlı mavi rengi modern ve profesyonel görüntü sunarken dikkat çeker. Yüksek kaliteli materyallerden üretilen sekreterlik uzun ömürlüdür. Sıkıştırma klipsi üstünde bulunan geri çekilebilir askı halkası ile sergilenmek veya duvara asılmak istenen belge ve çizimler kolay yerleştirilebilir. Klipsin nikel kaplama metal olması, uzun süreli kullanıma bağlı oksidasyona uğrayarak paslanmasını engeller. Kağıtları sıkıştırarak ayakta yazı yazarken kağıtların kaymasını ve etrafa dağılmasını önler. Kapaksız olması nedeniyle oldukça hafiftir, yanınızda, çantanızda veya elinizde rahatça taşıyabilirsiniz. Ürün kenarları elde kullanımda rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

Wole A4 Kapaksız Sekreterlik Boyutu İdeal midir?

Ürün ebadı endüstri standardı olan ve yaygın olarak kullanılan A4 ve A5 boyutlarındaki kağıtlar için idealdir. 100 yaprak sayfa kapasitesi ile birçok kağıt bir arada tutulabilir. Ürün yüzeyinin pürüzsüz ve dayanıklı malzemeden üretilmiş olması, ürün profil boyu ve ağırlığının ideal olması, hareket halindeyken kullanılabilir olması gibi birçok özelliği ile ön plan çıkan sekreterlik her alanda kullanılabilir. PVC kaplama dış yüzeyi çevre koşullarına karşı dayanıklıdır ve kağıtları güvenle muhafaza eder. Ürün boyutu 32 cm x 23 cm’dir, ihtiyacınıza yönelik tüm beklentilerinizi karşılar. Çok yönlülüğü sadece iş yaşamında değil, günlük hayatta da kullanılabilirliğini sağlar. Uygun fiyatı ve uzun ömrü ile oldukça ekonomiktir. Sizlerde dayanıklı malzemeden üretilen 100 sayfa kapasiteli Wole A4 kapaksız sekreterlik fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir, avansas.com üzerinden birçok farklı renk seçeneği ile ihtiyacınıza yönelik sekreterliği sipariş edebilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesinden verilen siparişler 1 iş günü içerisinde kullanıcılara teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Wole A4 Kapaksız Sekreterlik Mavi
54,83 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.