Çalışma ve Ofis Sandalyesi

Toplam 8 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğu Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?


Ofis sandalyesi ve koltuğu seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Öncelikle alacağınız ürünün mutlaka rahat ve ergonomik bir yapısı olmalıdır. Sağlıklı malzemelerden üretilen ve kullanıcılar için belli bir konfor sunan ofis koltukları, vücut için daha doğru bir oturma biçimi sunacaktır.

Pek çok farklı tasarıma sahip olan ofis sandalyesinin bulunduğu ortama uyum sağlaması ve ofis dekorasyonu için ideal olması gerekmektedir. Bu anlamda çalışanların pozisyonları için de uygun bir form seçilmiş olacaktır.

Genelde ofis koltuğu seçimi, icra edilen mesleğe göre yapılmaktadır. Şirketlerde çalışma sandalyesi için belli bir hiyerarşik düzen vardır. Bu sebeple üst düzey yönetici koltuğu modelleri, alt kademedeki çalışanların koltuklarıyla aynı olmamaktadır. Aynı stil ve ebatlara sahip olmayan bu ofis koltukları için öncelik, daima ergonomik yapı olmalıdır.

Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğu Kullanırken En Sık Yaşanan Sorunlar Nelerdir?


Ofis sandalyelerinin kullanılma sebebi, hem çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak hem de iş yeri ortamındaki genel dekorasyonu sağlamaktır. Bu anlamda ofis koltuklarında yaşanan en büyük problem, ergonomik olmaması durumunda ortaya çıkan ağrılardır. Bu sebeple çalışanların boyuna ve kilosuna uyumlu eşyalar seçilmeli ve vücut oranları hesaba katılarak bir tercihte bulunulmalıdır.

Benzer şekilde, ofis koltuğu kumaşının terletmemesi ve kolay temizlenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde gereken hijyen kolaylıkla elde edilemeyebilir. Bazı durumlarda ofis sandalyesinin ayakları, zemini çizebilmekte ve yüzeye zarar vermektedir. Bu sebeplerden dolayı belli bir ayar mekanizmasına sahip koltuklar tercih edilmeli ve çalışan için doğru bir oturma formu oluşturulmalıdır. Sırt kısmı, oturma şekli olarak bel bölgesinde çok baskı yaratmamalıdır.

Bazı ofis sandalyesi modellerinde çift kollu mekanizmalar yer almaktadır. Bu sayede yükseklik ve sırt açısı kontrol edilebilmektedir. Ayrıca ofis koltuklarında sivri köşeler de tehlike oluşturmakta, bu nedenle kol ve ayakları rahatsız etmeyecek sandalye modelleri tercih edilmelidir. Benzer şekilde, tekerlekli sandalye seçimiyle zeminde rahatlıkla dönebilme imkanı da yakalayabilirsiniz. Bu sayede hareket kabiliyeti artmakta ve masadaki diğer gereçlerle sağlıklı bir şekilde irtibat kurmanız sağlanmaktadır.

Ofis İçin Hangi Ofis Mobilyaları Alınmalıdır?


Ofis için kullanılan mobilyaların, mutlaka çalışma ortamımızın imajını yansıtması gerekmektedir. Bununla beraber fonksiyonel görevlerini yerine getirmeli ve ihtiyaç duyulan alanları da doldurmalıdır. En çok tercih edilen ofis mobilyaları; ofis sandalyesi, ofis masası, bekleme koltuğu, ofis aksesuarları, katlanır sandalye, ofis gereçleri ve kitaplık olmaktadır. Siz de Avansas ile ofisinize en uygun ofis malzemelerini seçebilir ve kendinize özgü bir dekorasyon yapabilirsiniz.

Ofis mobilyası seçiminde dikkat etmeniz gereken ilk nokta konfor olmalıdır. Ergonomik ve rahat bir ofis koltuğu alarak şık bir ortam yaratabilirsiniz. Ofis çalışanlarına özel olarak tasarlanan modeller ile yöneticiler için kullanılan ofis sandalyeleri arasında ise fark bulunmaktadır. Deri ofis koltuğu tercihi yöneticilerde ön plandadır.

Çalışma Koltuklarının Özellikleri Nedir?


Uzun süre masa başında oturan insanlarda, istenmeyen sağlık problemleri meydana gelebilmektedir. Özellikle bacak, bel ve eklem yerleri üzerinde baskı hisseden çalışanların sürekli aynı pozisyonda kalması halinde çeşitli ağrılar ortaya çıkmaktadır. Bu tür şikayetlerden kurtulmanın tek yolu, sağlığı korumak adına gerekli önlemleri almak olacaktır. Burada büro sandalyesi devreye girmektedir.

Belinizi, boynunuzu ve sırtınızı korumaya yardımcı olan çalışma koltukları, ergonomik yapıları sayesinde çalışanlar için büyük bir konfor sağlamaktadır. Özellikle sırt yüksekliğinin ayarlanabilmesi ile birlikte, koltuğunuz sırtınızla bir uyum içinde olacak ve ortaya daha sağlıklı bir oturma formu çıkacaktır.

İnsan omurgası için S şekli yanlış bir form olup, düz tutularak desteklenmesi gerekmektedir. Bu anlamda sağlıklı bir oturma düzeni vaat eden çalışma koltukları ile hem bacaklarınız hem de kollarınız doğru şekli alacaktır. Eğer boyun kısmında problem yaşıyorsanız, boyun desteği olan bir çalışma koltuğu alabilir ve boynunuzu koruyabilirsiniz.

Unutmayın ki önemli olan sağlıklı, uzun ömürlü, yüzeyi çizmeyen, 360 derece dönebilen, amortisörleri güçlü ve tekerlekleri dayanıklı modelleri tercih etmektir. Avansas ile kategorilerimizi inceleyebilir ve aradığınız koltuğu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğunun Kaliteli Olduğu Nereden Anlaşılır?


İş ortamı için önemli bir eşya olan ofis sandalyesi mutlaka özenle seçilmelidir. Özellikle uzun mesailere kalan çalışanların tercih etmesi gereken ofis koltuklarının kaliteli olduğunu gösteren bazı nitelikler bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi, oturduğunuz zaman vücudunuzun ergonomik yapıya uygun bir şekil almasıdır.

Avansas’ta bulunan ofis mobilyaları ile doğru sırt ayarı yapılabilmektedir. Üstelik çabuk yıpranmayan ürünleri sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunmaktadır.

Doğru bir oturma pozisyonu sunması, ofis koltukları için en önemli kalite belirtisidir. Benzer şekilde, nefes alan bir yüzeye ve kaliteli bir mindere sahip olmalıdır. Ayrıca kaplama malzemelerine de dikkat edilmelidir. Ofis sandalyeleri, doğru bir oturma pozisyonu sunmalı ve vücudunuzu desteklemelidir. Kaliteli çalışma koltukları sayesinde kas ve eklemlerinizdeki baskı azalacaktır.

Tüm bunlarla beraber kaliteli bir ofis sandalyesinin ipuçlarından olan yeterli oturma alanı da önemli bir detaydır. Özellikle ortopedik koltukların bu anlamda vücut ölçülerine uygun olması gerekmektedir. Bacak boyu için uygun oturma derinliğine ve iyi bir bel desteğine sahip olmalıdır. Böylelikle bel kısmına binen ağırlık eşit olarak dağılacak, uzun süreli kullanım sonucu oluşan ağrılar ortadan kalkacaktır.

Kaliteli bir ofis sandalyesinin sırt yüksekliği ayarlanabilmelidir. Bu sayede insan omurgası desteklenmektedir. Doğru seviyede olan sırt yüksekliği sayesinde kol, bacak ve omuz da doğru bir duruşa sahip olur. Ayrıca sırt eğiminin ayarlanabildiği modeller sayesinde geriye yaslanma imkanı bulursunuz. Böylece sinirlerin üzerinde bulunan baskı hafifleyecek ve sırtınız da rahatlayacaktır.

Kaliteli ortopedik koltukların sabit bir formu yoktur. Bu anlamda, oturan kişinin hareketleriyle belli bir uyum içindedir. Dönme olanağı sağlayan koltuklar sayesinde tüm bedeninizi hareket ettirmenize gerek yoktur. Böylelikle çalışma süreci içinde büyük kolaylık sağlayacaktır.

En Uygun Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğu Nereden Satın Alınır?


Çeşitli markaların ürünleri için gerekli tedariği gerçekleştiren Avansas ile en uygun ofis koltuğu fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünü sepete ekleyerek anında siparişinizi oluşturmak olacaktır.

Ofis sandalyeleri, kullanım amacına göre farklılık göstermektedir. Eğer bütün gün masabaşında oturmaktan şikayetçiyseniz ortopedik bir model tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Benzer şekilde, mesai zamanları içerisinde terlemekten rahatsız olan çalışanlar da fileli ofis koltuğu modelleri seçmektedir. Terlemeyi önleyen bu ürünler sayesinde gün içindeki iş veriminiz de artacaktır.

En İyi Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğu Markaları Nelerdir?


Yıllardır bu sektörde hizmet veren Avansas ve Seduna markaları, en iyi ofis koltuğu denince ön plana çıkan firmalar arasında yer almaktadır. Sağlıklı bir ofis ortamı için çalışanlara özel ofis sandalyesi üreten bu markalar sayesinde siz de ihtiyacınıza yönelik bir tercihte bulunabilirsiniz.

Avansas’ın Sattığı Ofis Sandalyesi ve Ofis Koltuğu Çeşitleri Kaliteli mi?


Güvenli alışveriş garantisi veren Avansas ile kaliteli ofis koltuklarına en uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz. Markalara ait ürünler uzun vadeli olmakla birlikte, çabuk yıpranmayacak şekilde üretilmiştir. Bu anlamda kaliteli malzemelerden üretilen ofis koltuklarında, tekerlek kırılması ya da süspansiyon bozulması gibi sorunlar yaşanmamaktadır.