Ürün Kodu: 94691
Ürün Barkodu: 8681241084558
Product State: A0

Faber-Castell 1425 Renkli Tükenmez Kalem 10 Renk

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.7 mm iğne uç
  • Ergonomik tutuş
  • 10 Farklı renk seçeneği
  • Rahat ve yumuşak yazım
  • 2000 m yazım uzunluğu

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem 0.7 mm İğne Uçlu Renkli 10'lu Paket Özellikleri 
Yazım Uzunluğu2000m
Uzunluk15cm
Yüksek Kalite MürekkepMevcut
MateryalPlastik
RenkLacivert
Kapakİttirmeli
Yumuşak ve Rahat YazımMevcut
Ergonomik TutuşMevcut

 

 

Faber Castell tükenmez kalem, yazma işlemi sırasında kesilme yapmaz, yumuşak ve kaygan yapısıyla diğer seçeneklerden ayrılır. Uzun ömürlü olmasının yanı sıra yazı esnasında kâğıda zarar vermez. Herhangi bir yırtılma ve parçalanmaya sebebiyet vermez. Kullanıcılar, Faber Castell tükenmez kalem kullanırken mürekkep kurumasıyla, ucunda mürekkep birikmesiyle, donmasıyla ve akmasıyla uğraşmaz. Böylece uzun süre kesintisiz yazı yazabilirsiniz. İşinizi çabucak halleder, zaman tasarrufu sağlarsınız.

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Sağlam ve Dayanıklı mıdır?

 

Ürünün oldukça sağlam ve uzun ömürlü bir kullanımı vardır. Plastik olmasının yanı sıra kırılmaz bir yapıya sahiptir. Böylece uzun süre yazı yazabilir, herhangi bir engelle karşılaşmazsınız. Ucunun kalınlığı sayesinde yazdıklarınız silik değil, keskin ve parlak bir şekilde görünür. Böylece yazınız görsel açıdan daha düzenli ve güzel durur. Sağlamlığının bir göstergesi olan ucunun kalınlığı sayesinde uzun süreli bir kullanım sunar. Mürekkebin dağılıp kâğıda zarar vermesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kalemin ucundaki küçük lastik top sayesinde kalemininiz mürekkebi kurumaz ve böylece sürekli yeni bir tükenmez kalem almak zorunda kalmazsınız. Böylece tüketiminizi minimum seviyeye indirerek, çevre dostu bir yaklaşım sergilemiş oluşunuz.

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Kullanışlı mıdır?

 

Faber Castell tükenmez kalem ergonomik tutuşu ve parmağı rahatsız etmeyen kısmıyla size konforlu bir yazı deneyimi sunar. Çünkü kalem kullanımında parmaklarınızın ve ellerinizin rahatı oldukça önemlidir. Özellikle uzun süreli yazı işlemlerinde bu size oldukça avantaj sağlayacaktır. Elleriniz ne kadar az yıpranırsa o kadar uzun süreli ve güzel yazı yazabilirsiniz. Faber Castell tükenmez kalemin yazarken verdiği hissiyat oldukça yumuşaktır. Böylece elinizin kâğıtta yumuşakça kaydığını hissedersiniz. Bu da daha hızlı ve verimli bir şekilde yazı yazmanızı sağlar. Bu sayede zamandan tasarruf eder, diğer işleriniz için zaman ayırmış olursunuz. Faber Castell tükenmez kalemler çabuk biten bir yapıya sahip değildir. Mürekkep akıtmaz özelliğiyle de elleriniz kalem tuttuğunda ve uzun süre yazı yazdığınızda ellerinizi lekelemez.

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Güvenilir Bir Marka mıdır?

 

Faber Castell tükenmez kalem kolay kırılmaz ve mürekkep kırılmaz ucuyla oldukça dayanıklıdır. Ürünün uzun yıllar kullanılmasında ve alıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmesinde markanın önemi oldukça büyüktür. Bu aşamada ürünün kullanıldığı malzemenin kalitesi de önemlidir. Markayı marka yapan aslında ürünlerini üretiminde gösterdiği özen ve alıcının memnuniyetidir. Faber Castell tükenmez kalemde tüm bunları görmek oldukça mümkündür. Güvenilir olması ve ürünlerinde kullandığı kaliteli malzemeler onu diğerlerinden ayırır.

 

Faber Castell 1425 Tükenmez Kalem Uygun Fiyatta mıdır?

 

Ürün; kaliteli malzemelerden yapılması, kullanışlı ve ergonomik yapısı ile diğerlerinden farklılık gösterir. Çabuk kırılmaz ucu ve akıp gitmeyen, kâğıdı bulaştırmayan mürekkebiyle kaliteli bir kullanım sunar. Tüm bu konforlu özelliklerin yanında Faber Castell tükenmez kalem uygun fiyatıyla oldukça kolay ulaşıp kullanabileceğiniz bir ürün haline gelmiştir. Ayrıca Faber Castell tükenmez kalemi 10’lu paket halinde satın alarak, tek tek almak yerine daha ekonomik bir alışveriş yapma fırsatını yakalayabilirsiniz. Sizler de avansas.com üzerinden Faber Castell tükenmez kalemi inceleyip, ürün özelliklerini değerlendirebilirsiniz. Kolay kullanımı ile 10'lu paket halinde satılan Faber Castell tükenmez kalemleri, uygun fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell 1425 Renkli Tükenmez Kalem 10 Renk
167,51 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.