Ürün Kodu: 77401
Ürün Barkodu: 4005401548157
Product State: A0

Faber-Castell 48 Fosforlu Kalem Turuncu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Uç Kalınlığı: 1 - 5 mm
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Turuncu
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Faber Castell
Model 48
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Turuncu
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 1 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Faber Castell Fosforlu Kalem Turuncu Markası Güvenilir midir?

Kırtasiye malzemeleri konusunda dünya markası olan Faber Castell, fosforlu kalemleriyle de beğeni topluyor. Turuncu başta olmak üzere farklı renklerdeki fosforlu kalem seçeneklerini bulabileceğiniz fosforlu kalemler, uygun Faber Castell fosforlu kalem fiyatı ile avansas.com’da satışta. Farklı renk ve özelliklerdeki kalemlerle farklı taleplere yanıt veren Faber Castell güvencesini fosforlu kalem ihtiyacınızda da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Faber Castell Fosforlu Kalem Turuncu Sağlığa Uygun mudur?

Faber Castell fosforlu kalem turuncu modelinin içeriğindeki mürekkep ve gövdesinde kullanılan plastik malzemesi ile sağlık için bir risk içermez. Tüm testleri yapılmış olan kalemler onaylandığı gibi tüm dünyada oldukça yaygın bir şekilde kullanılır durumda. Avansas tarafından Faber Castell markası güvencesiyle satışa sunulan Faber Castell turuncu fosforlu kalem, online e-ticaret riskleri olmaksızın güvenli alışveriş seçeneği sunuyor. Sürekli yazan, kalem kullanan kişiler için Faber Castell fosforlu kalem fiyatıda bütçe dostu olduğundan dolayı fırsattan siz de yararlanabilirsiniz. 

Faber Castell Fosforlu Kalem Turuncu Dayanıklı mıdır?

Uygun fiyata sahip olan Faber Castell turuncu fosforlu kalem dayanıklılık konusunda da oldukça avantajlı. Yeniden doldurulabilir sisteme sahip olan kalem, bittikten sonra universal mürekkeplerle uyumlu olduğundan dolayı kolayca doldurulabilir. Böylece kalem mürekkebi bittikten sonra yeni bir kalem almak yerine mürekkep almanız yeterli. Kargo ile sorunsuz bir şekilde adresinize teslim edilecek kalem, ilk kullanımında da oldukça cazip. Uygun depolama şartlarında depolanan ürünler, siparişinizin ardından uygun paketiyle adresinizde teslim edilecek. Bu sayede kırtasiye ürünlerinde yaşayabileceğiniz mürekkep kuruması ya da kırılma gibi pek çok problemi Avansas güvencesiyle yaşamayacak, güvenilir e ticaret seçeneğiyle ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde karşılayabileceksiniz. 

Fosforlu kalem dayanıklı olmasının yanı sıra farklı uç kalınlığı konusunda da esnek. 1, 2, 5 mm olmak üzere 3 farklı kalınlıkta çizim yapılabilecek olan kalemde, kalemin eğimini ayarlamanız yeterli. İncelik ve kalınlıkta da destek alabileceğiniz Faber Castell fosforlu kalem, kâğıt konusunda ise özel bir gereksinimi bulunmadığından dolayı kitaplardan defter kâğıtlarına kadar her alanda kullanılabilir durumda. Üstelik ergonomik yapısı sayesinde ele oturan ve böylece uzun süreli kullanımlarda da yorgunluk yaratmayan fosforlu kalem, sunmuş olduğu tüm bu özellikleriyle de sektörünün en iyi ve favorilerinden birisi. 

Faber Castell Fosforlu Kalem Turuncu Uzun Ömürlü müdür?

Avansas’ın güvenli e ticaret ayrıcalığı ile sahip olabileceğiniz Faber Castell fosforlu kalem turuncurengiyle birlikte kullandığınız alanlarda dikkatinizi çekecek. Bu sayede kaçırmak istemediğiniz hiçbir detayı atlamayacak, önemli alanlara kolaylıkla dikkat çekebileceksiniz. Üstelik sağlam, dayanıklı bir plastikten yapılmış olan fosforlu kalem, yeniden doldurulabilir yapıda olması sayesinde de kaybolmadığı sürece ihtiyacınızı karşılayabilecek durumda. Ekonomik seçenek olarak dikkat çeken kalem, uygun fiyatıyla oldukça cazip.

Öğrenciler, not tutmayı seven ya da iş dünyasında sürekli yazı işleriyle ilgilenen kişiler için işleri çok daha kolay hale getiren fosforlu kalemi hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz. Fosforlu kalemlerle çalışmayı seven kişilerin vazgeçemediği ürünlerden birisi olan turuncu fosforlu kalemi satın alırken, sepetinize farklı renkteki modelleri de ekleyebilirsiniz. Üstelik avansas.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde, hızlı teslimat bölgesinde olan kişiler için teslimat süresi 1 gün kadar kısa. En uygun fiyat ve en hızlı teslimat süresi ile cazip bir alışveriş sizi bekliyor. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell 48 Fosforlu Kalem Turuncu
67,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.