Ürün Kodu: 64293
Ürün Barkodu: 8697236393703

Marka : Gıpta

Product State: A7

Gıpta Block Master Bloknot Kareli A5 100 Yaprak

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Selofanlı sert lamine kapak
  • 60 gram kağıt gramajı
  • Kullanışlı çift spiralli
  • Kareli A5 100 yaprak
  • Perforasyonlu sayfalar

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Gıpta markası 1984 yılından günümüze, kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli ürünler üretmektedir. Ana faaliyet alanları kırtasiye malzemeleri, promosyon ürünleri ve ambalaj malzemeleri olan Gıpta, defter, ajanda ve kağıt promosyon ürünleri bakımından oldukça büyük bir üretici markadır. Yenilikçi anlayışını, faaliyetlerini sürdürdüğü her alanda devam ettiren marka, kullanıcıları için faydalı ürünler üretme amacı taşımaktadır.

Ofislerde, evlerde ve eğitim hayatlarında temel olarak kullanılan araç gereçlerden bir tanesi bloknotlar, bir diğer ismi ile not defterleri olmaktadır. Kağıt kalitesi, kapak türü, cilt ve sırt biçimi gibi kriterlerin yanında kareli, çizgili olarak da tercih edebileceğiniz not defterleri, çeşitli şekillerde üretilebilmektedir. Bu ürünlerden bir tanesi olan Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot, not alma konusunda yardımcı olmaktadır.

Gıpta kalitesi ve güvencesi ile üretilen Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot, kaliteli hamurdan üretilmiş olan kağıdı sayesinde, hoş bir kullanım sağlar. Pilot ve tükenmez kalemler, kağıdın arkasına geçmez. Böylelikle tüm yazılarınızı rahat bir şekilde sonradan okuyabilir, kontrol edebilirsiniz.

MarkaGıpta
ÜrünBlock Master Bloknot
Ürün BoyutlarıA5
Kağıt Ağırlığı60 g/m²
Kapak MateryaliKarton Kapak
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet
Ürün RengiBeyaz
Yaprak TipiKareli
Sırt DüzeniSpiralli
Yaprak Adedi100 Yaprak

A5 boyutunda olan bu bloknot, 100 yaprak kapasitesine sahiptir. Kolaylıkla çantanızda, çekmecenizde ya da masanızda muhafaza edebilirsiniz.

Perforasyonlu sayfalara sahip olan Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot, koparmak istediğiniz sayfaların, diğer yapraklara zarar vermeden koparılabilmesine olanak sağlar.

Çift spiralli yapısı dikey yapısı sayesinde sayfalarını kolayca çevirebilir ve sırt kısmına takılmadan rahatça yazı yazabilirsiniz. Sert arka kapağı, sabit bir yüzey sağlayarak daha efektif bir yazım deneyimi yaşamanızı sağlar.

Gıpta Block Master A5 100 Yaprak Kareli Bloknot Çabuk Deforme Olur mu?

Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot, lamine arka kapağı ve kaliteli hamurdan üretilen sayfaları sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilir. Çift spiralli yapısı kullanım kolaylığı sağlarken, aynı zamanda not defterine gelebilecek olan zararları engeller. Yamulmayan ve zarar görmeyen spiraller sayesinde bloknot deforme olmaz.

Gıpta Block Master A5 100 Yaprak Kareli Bloknot Kapağı Dayanıklı mıdır?

Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot ürünü lamine arka kapağa sahiptir. Güçlü ve sert arka kapak yapısı dayanıklı bir not defteri olmasını sağlar. Lamine arka kapak sayesinde, bloknot taşıma ve yere düşme sırasında oluşabilecek darbelere karşı direnç gösterir. Yazım sırasında daha sert bir zemin kullanmanıza olanak tanıyan arka kapak, hoş bir hissiyat yaratır.

Gıpta Block Master A5 100 Yaprak Kareli Bloknot Kaliteli midir?

Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot, 60 gram kağıt gramajına sahiptir. Yüksek kaliteli krem kağıt ile üretilen Gıpta markalı bloknotlar, kullanıcısına kaliteli bir hissiyat sunar. Yazı yazarken arkası görünen defterlere göre, kalın sayfaları ile avantaj sağlar. Kolay şekilde yırtılmayan bloknot üzerinde, çeşitli kalem ve mürekkep türleri rahatlıkla kullanılabilir.

Gıpta Block Master A5 100 Yaprak Kareli Bloknot Kullanışlı mıdır?

Gıpta Block Master A5 100 yaprak kareli bloknot, A5 boyutu ve dikey spiralli sırt yüzeyi ile oldukça ergonomik bir kullanım sağlar. Kullanışlı bir yapıya sahip olan bloknot yaprakları rahat bir şekilde değiştirilebilir. Perforasyonlu sayfalar, ihtiyaç dahilinde kolay bir şekilde koparılarak kullanılabilir. Dikey yapısı ise kullanım pratikliği sağlar.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas olarak TOBB Güven Damgası çerçevesinde güvenli bir hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Güçlü altyapımız sayesinde tüm müşterilerimizin verileri, elektronik alışveriş sırasında en yüksek seviye güvenlik ile korunur.

Binlerce ürün çeşidimiz içerisinden ihtiyacınız olan tüm gıda, teknoloji, kırtasiye, temizlik ürünlerini tek bir tık ile sipariş verebilir, Avansas olarak sunduğumuz hızlı ve güvenli alışveriş hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Gıpta Block Master Bloknot Kareli A5 100 Yaprak
106,80 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.