Ürün Kodu: 98439
Ürün Barkodu: 8714599611081

Marka : Jacobs

Product State: A0

Jacobs Monarch Gold Kahve 150 g

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 150 gr
  • Jacobs Gold çözünebilir kahve
  • Yumuşak içim
  • Karşı konulmaz aroma

Ürün Hakkında

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Çalışan herkesin bir motivasyon kaynağı vardır. Kahve, insanı uyandıran ve canlandıran yapısıyla sabah erkenden kalkan insanları motive etmeyi başaran lezzetli bir içecektir. Bir fincan kahveyle güne başlamayı sevenler, Jacobs Monarch’ın canlandırıcı etkisiyle güne zinde başlar.

 

Jacobs, 100 yılı aşan kahve işleme tecrübesiyle kahve aşıklarına hizmet vermektedir. Birçok farklı çeşitte ürün sunan marka, her damak zevkine uygun olan çözünebilir kahvesini insanlarla buluşturur.

 

Ofiste çalışırken içebileceğiniz ya da bir misafiriniz geldiğinde ikram edebileceğiniz, rahat içimiyle size zevk verecek Jacobs Monarch Gold 150 gr gerek nefis kokusuyla gerek yoğun aromasıyla kahve içmeyi dört gözle beklemenizi sağlar. Sıcak suyla saniyeler içinde içime hazır hale gelen Jacobs çözünebilir kahve sizin ve çalışma arkadaşlarınızın gönlünü fethedecek bir lezzettir.

 

Marka: Jacobs

Ürün cinsi: Monarch Gold Kahve

Ebat: 150 gr

Tam ağırlığında hava almayacak şekilde güvenle paketlenmiş olan Jacobs Monarch Gold 150 gr’ı ofis ve okul ortamında arkadaşlarınızla birlikte güvenle tüketebilirsiniz. Orijinal paketinden taptaze çıkan kahvenizi bayatlamaması için vakumlu kavanozlara doldurarak saklayabilirsiniz. Böylece havayla teması kesilen kahveler tazeliğini korur. Uygun fiyatıyla kahve tutkunlarını cezbeden bu kahve, Jacobs kalitesiyle şimdi Avansas’ta tek tık uzağınızda.

 

Jacobs Monarch 150 gr Gold Kahve Aroması Nasıldır?

Yoğun çalışma saatlerinden sonra rahatlamak için içebileceğiniz bu nefis lezzet, ihtiyacınız olan her an yanınızda olur. Kahveyi bu kadar eşsiz yapan şey yoğun aroması ve kendine has kokusudur. Yüksek kalite kahve çekirdeklerinin işlenmesiyle üretilen Jacobs Monarch Gold 150 gr, yoğun kahve tadıyla size aradığınız kahve içme deneyimini sunar. Sert, kötü ya da acı bir tat bırakmaz; aksine her damak tadına uygun, yumuşak içimli bir kahvedir.

 

Jacobs Monarch 150 gr Gold Kahve Yumuşak İçimli midir?

Hayır diyemeyeceğiniz Jacobs Monarch Gold 150 gr’ın nefis kahve tadını aldığınızda ne kadar yumuşak içimli olduğunu hissedebilirsiniz. Kaliteli kahve çekirdeklerinin verdiği hakiki aroma ve sıcacık kahvenizin nefis tadı, her yudumda sizi mutlu edecektir. Kahve oranını kendinize göre ayarlayabileceğiniz çözünebilir kahvenizi, sıcak suya ek olarak sıcak sütle de yumuşatabilirsiniz.

 

Jacobs Monarch 150 gr Gold Kahvenin Suda Çözünmesi Kolay mıdır?

Çözünebilir kahvenin en büyük özelliği suda tamamen çözünerek tortu bırakmamasıdır. Fincanınızın içine koyduğunuz Jacobs Monarch Gold 150 gr, sıcak suya temas ettiğinde saniyeler içinde çözünür ve içime hazır hale gelir. Köpürme yapmaz ve içim esnasında ağzınıza kahve granülleri bırakarak sizi rahatsız etmez. Sıcak su bulunan; ofis, okul, iş yeri gibi her ortamda hızlı bir şekilde hazırlanabilir.

 

Jacobs Monarch 150 gr Gold Kahve Nasıl Tüketilmelidir?

Suda çözünebilir kahveler, kolay hazırlanma şekliyle size zaman kaybettirmeden içime hazır hale gelir. Yapmanız gereken sadece 1 tatlı kaşığı Jacobs Monarch Gold kahvenin üzerine 1 fincan sıcak su eklemektir. Hazırladığınız kahvenizi ister süt ve şeker ekleyerek ister sade olarak tüketebilirsiniz.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Büyük yatırımlarıyla piyasada hızla büyümeyi amaçlayan Avansas, müşterilerine kalite ve güven odaklı bir alışveriş vadeder. Sipariş verdikten sonra başlayıp ürünü teslim etmeye kadar olan süreçte müşteri memnuniyetine odaklanır. Aldığı siparişi hızlı bir şekilde kargoya teslim ederek alıcının eline çabuk ulaşmasını sağlar. Disiplinli çalışma düzenini bozmadan sürdüren Avansas, hiçbir müşterisini mağdur etmemek için tüm gerekli tedbirleri alır.

 

Bünyesinde topladığı kaliteli markalar ve ürünleriyle, binlerce çeşit malzemeyi alıcıya sunar. Geniş ürün yelpazesi sayesinde farklı alıcılara ulaşmayı başarır. Ürününüzü beğenmediğiniz takdirde size iade ya da değişim olanağı sunar. Avansas, en uygun fiyatlardan satışlar yaparak hem güvenilir hem de ekonomik alışverişin adresi olmuştur. En iyi marka ve ürünleri Avansas’ta bulabilir, tek tıkla sipariş verebilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Jacobs Monarch Gold Kahve 150 g
121,78 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.