Selpak Tuvalet Kağıtları

Toplam 3 sonuç

 

İster ofiste ister evde olsun tuvalet kağıdı günlük yaşamın önemli bir parçasıdır. Hijyeni sağlamada en önemli yardımcılardan tuvalet kağıdı söz konusu olduğunda, hem yumuşak hem güçlü hem de hesaplı olması beklenir. Bu konuda Selpak marka tuvalet kağıtları tüm bu özellikleri karşılar.

Ofis, şantiye, okul, hastane gibi iş yerlerinde çalışanların veya ziyaretçilerin kullanımları için uzun süre kullanım sağlayan ruloları ile ekonomik kullanım sağlar. Klasik Selpak paketlerinden farklı olarak tercih edebileceğiniz, Selpak Professional Extra ürün grubu hem işyerinizde hem de evinizde kullanım sağlayabileceğiniz 24'lü ekonomik paketi ve yumuşak dokusuyla cildi tahriş etmez. Rulo uzunluğu 22,3 metre olduğu için tek ruloda uzun süre kullanım sunar.

Her İşletmeye Uygun Paket Seçenekleri

Selpak tuvalet kağıdı değişen paket sayıları ile farklı alanlarda istenilen seçeneklerle ulaşılması mümkündür. Paket olarak sizlere sunulan ürünleri; 12’li, 24’lü, 32’li seçeneklerle tercih edebilirsiniz. Paketlerdeki ürünlerin her birinde yumuşaklık, dayanıklılık, pratiklik ön koşulları sağlanmaktadır.

Ev gibi diğerlerine nazaran daha az kişinin gereksinimini karşıladığı alanlarda 12’li seçenekler tercih edilebilir. Eğer tek satın alımla, büyük kapasiteli alanlarda kullanım gerekiyorsa 32’li rulo paketleri ihtiyacınıza uygun olabilir. İş yerlerinde ise çalışan sayısına göre paketler arasından tercih yapılabilir.

Restoran, spor salonu tarzı yoğun ziyaretçi trafiğinin olduğu alanlar içinse büyük kapasiteli paketler, birebirdir. Bu tür alanlar verimli hizmet verebilmek için çoğunlukla sağlık ve hijyen gereksinimlerini karşılamalıdır. Kalabalık ortamlarda her ihtimale karşı yüksek kapasiteli paket barındırmak için avantajlı ürünlere göz atabilirsiniz

  • Selpak Professional Extra Jumbo Tuvalet Kağıdı kalabalık ortamlarda tercih edilen ürün çeşitlerinin başında yer alır. Her bir rulosu 150 metredir. 12'li paketler halinde sunulur. Bu ürün, rulo uzunluğu ile tuvalet kağıdı ihtiyacını uzun süre karşıladığı ve ekonomik olduğu için işyerleri ve kalabalık aileler için oldukça uygundur. Her bir rulosu 22,3 metre uzunluğunda ve 3 katlıdır.
  • Selpak Professional Premium Tuvalet Kağıdı ise alışveriş merkezleri, işyerleri, ortak kullanıma açık tuvaletler ve kalabalık aileler için idealdir. 3 katlı ve 24’lü paketler halinde satışa sunulur. Rulo uzunluğu ise 18,6 metredir.
  • Selpak Professional İçten Çekmeli Tuvalet Kağıdı maksimum hijyen ve minimum maliyet sunar. Rulo ölçüsü 120 metre ve 12'li paket halinde satıştadır. Her ruloda 545 adet yaprak vardır. İçten çekmeli özelliği ile kalabalık ofislerde ve alışveriş merkezlerinde tercih edilebilir. Dispenserler ile uyumlu ve oldukça pratik kullanımlıdır. Geniş yüzeyli yaprakları sayesinde tek kullanımda yeterlidir. Suya atıldığında hızla eriği için tuvalet giderine atılabilir.

Ultra Yumuşak ve Güçlü

Tuvalet kağıdı cilde birebir temas ettiği için cilt sağlığı için gerekli koşulları sağlamalıdır. Selpak markasının imal ettiği tüm tasarımlarda ekstra yumuşaklık sağlaması ön planda tutulur. Pamuksu yumuşaklığa sahip yapısıyla temizlik esnasında vücudunuza baskı uygulamaz. Ayrıca sürtünmelerin önüne geçip vücutta çizik, yara tarzı reaksiyonların önüne geçer. Bunun yanı sıra Selpak ürünleri, alerjen maddelerden arındırılmış durumdadır. Cilt sağlığı gözetilerek üretimi yapıldığı için güvenle kullanılır. Tuvalet alışkanlığını yeni oluşturan bireyler içinde ekstra yumuşak olmasından dolayı tercih edilebilir. Özel fil desenleri ile miniklerin tuvalet eğitimini gerçekleştirirken eğlenerek tuvalet alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olur.

Selpak Tuvalet kağıtları 2’li, 3’lü tarzı değişken kat yapılarıyla sizlere sunulur. Bu özellikleriyle deneyim sırasında kolay kolay yırtılıp parçalanmazlar.  Buna ek olarak kolay parçalanır yapıda olmadıkları için ek kullanım gereksinimi doğurmayıp paketin uzun ömürlü kullanılmasına olanak tanımaktadırlar. Kopma yerlerinden kolayca ayrılarak size konforlu kullanım sağlar.

Hoş Koku Seçenekleriyle

Tuvalet kağıtlarında dilerseniz hoş kokulu paket seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Böylece ortamın güzel kokmasını sağlayarak hem sizin misafirleriniz için kötü sürprizlerin önüne geçebilirsiniz.  Selpak Tuvalet Kağıdı pudra kokulu ürünü dermatolojik olarak test edildiğinden insan sağlığa herhangi bir zararı bulunmaz. Pudra kokulu 32’li, çoklu kullanım için geniş aileler ve kalabalık ofis tuvaletleri için de uygundur. Kullanım alanlarında hijyeni, zarifliği çağrıştıran pudra kokusu, ayrıca ham maddesinin verdiği yumuşaklığı hissetmenize olanak tanır. Tatlı bir aromaya sahip olan pudra kullanım alanlarında daima şık bir hava bırakır. Özellikle çocuklara temizlik alışkanlığı kazandırmada son derece etkili olabilecek pudra kokulu tuvalet kağıdı, tercih edilen her çeşit alanda hoş ve kaliteli temizliğin anahtarı olabilmektedir.

Parfümsü etki yaratan bu hoş kokular, gereksinimler sırasında ortamlarda oldukça etkili olabilmektedir. Aromalı seçenekleri sevmiyorsanız veya herhangi bir kokuya karşı alerjiniz varsa standart kokulu seçenekler, geniş paket seçenekleriyle hizmetinizdedir. Tercihlerinize bağlı olarak size göre olanı tercih edebilirsiniz.

Suda Hızlı Erir, Gider Tıkamaz

Bir tuvalet kağıdının temizlik sırasında sağladığı kullanışlılığın yanı sıra temizlik sonrası sorun çıkarmaması da oldukça önemlidir. Suda erimeyen tuvalet kağıdı, tuvaletin giderine sıkışarak tıkanıklık yaratabilir. Selpak Tuvalet Kağıdı, paket, koku, kat yapısı fark etmeksizin, yapıları gereği kolayca eriyerek suyun içinde eriyerek karışma özelliğine sahip durumdadır. Suda erime özelliği geniş su hacmine sahip ortamlar için geçerlidir. Temizlik aşamasında vücudunuzda bulunan küçük su damlalarına karşı dirençli olup emici yapısıyla cildinizin kuru kalmasını sağlar. Böylece Selpak hem temizlik aşaması için hem de temizlik sonrası için size ideal hizmeti sağlayabilmektedir.