3 Taksit
Ürün Kodu: 107939
Ürün Barkodu: 8694740415372

Marka : Luxell

Product State: A7

Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözü

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1850 Watt Performans (Maksimum Güç)
  • 7,5 Litre XXL Ürün Hacmi
  • 6 ön ayarlı smart menü (AirFry, Hızlı Isıtma, Kızartma, Izgara, Buz Çözme, Fırında Pişirme)
  • Maksimum kullanım konforu için dijital ekran
  • Silent device özelliği ile sessiz çalışma

Ürün Hakkında

detay-1

 

Ürün Detay
1850 Watt Performans (Maksimum Güç)
7,5 Litre XXL Ürün Hacmi
Yuvarlak sepetten daha fazla yiyecek için, 5,7 Litre hacminde geniş hazneli kare kızartma sepeti
Cool touch sökülebilir tutma sapı
6 ön ayarlı smart menü (AirFry, Hızlı Isıtma, Kızartma, Izgara, Buz Çözme, Fırında Pişirme)
40-200 Ayarlanabilir sıcaklık ile kolay kullanım
60 dk ya kadar zaman ayarı
Maksimum kullanım konforu için dijital ekran
Silent device özelliği ile sessiz çalışma
36 Ay garanti

 

Hızlı ve verimli: LUXELL Fast Fryer sıcak hava fritözü, yiyeceklerinizi hızlı sirkülasyonlu sıcak hava ile geleneksel cihazlara göre 1,5 kata kadar daha hızlı pişirir, belirgin şekilde daha düşük enerji tüketimi sağlar.

Çok yönlü: Birçok farklı yemeği hazırlamak için Air Fry fonksiyonu ile birlikte 6 farklı smart menü arasından seçim yapabilirsiniz: Air Fry, Hızlı Isıtma, Kızartma, Izgara, Buz Çözme, Fırında Pişirme.

Minimum yağ: Geleneksel yöntemlere göre belirgin şekilde daha az veya hiç yağ kullanmadan sağlıklı ve az kalorili kızartma keyfi yapabilirsiniz. Kızartmaların yanı sıra et, balık ve sebzeleri ızgaralayabilir, muffin, ekmek pizza, tart vs birçok yemeği ve tarifi kolayca yapabilirsiniz.

Konforlu: Kullanım konforunuz için dokunmatik dijital ekran, Cool touch sökülebilir tutma saplı sepet, 60 dakikaya kadar zaman ayarı ve otomatik kapanma.

Makine, 10 dakikalık güç kapalı hafıza fonksiyonuna sahiptir.Yemek pişirme sürecinde kızartma haznesinden çıkardıktan ve yiyecekleri karıştırdıktan sonra, kızartma haznesini tamamen makineye geri itin, makine çalışma durumuna devam eder ve yiyecekleri pişirmeye ve ısıtmaya devam eder.

Ayarlanan ısıtmanın yarısına ulaşıldığında ve pişirme işlemi süresi bittiğinde sesli uyarı verir.

 

 

Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözü Özellikleri Nelerdir?

 

Elektrikli mutfak aletleri alanında kendini geliştirmiş markalardan biri olan Luxell, çeşitli ihtiyaçlara yanıt olur. Özellikle Luxell LXAF-01 Yağsız Fritöz; geniş pişirme kapasitesi, yüksek gücü, eşsiz gövde tasarımı ile mutfaklarınızda şık bir görünüm sağlarken, aynı zamanda da yiyeceklerinizi kokusuz ve kolay bir şekilde pişirmenize olanak tanır. Sıcak hava yoluyla çalışan Luxell LXAF-01 Fritöz, yoğun yağ kokusunun da büyük ölçüde önüne geçer. Aynı zamanda programlama özelliği sayesinde, eve geldiğinizde hiç uğraşmadan sıcak yemeğiniz hazır olur. Bunun yanı sıra çıkarabilir haznesi ve tutma sapı sayesinde elde ya da bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabiliyor. Dolayısıyla daha temiz ve sağlıklı bir ortam sağlar. Kokusuz, lezzetli ve kolay yemekler yapabilmek için Luxell LXAF-01 Fritöz modelini inceleyebilirsiniz.

 

Luxell LXAF-01 FastFryer Sıcak Hava Fritözü Yemek Pişirme Hacmi ve Gücü Ne Kadardır?

 

Geniş bir kapasiteye sahip olan Luxell LXAF-01 Airfryer, kalabalık aileler için ideal bir ürün olarak karşınıza çıkar. Cihazın 7,5 litre kapasitesinin sepet hacmi 5,7 litredir. Bu sayesinde farklı tür yemekler kolaylıkla pişirilebilir. Aynı zamanda airfryer, 1850 W pişirme gücü sayesinde hızlı ve pratik bir şekilde işlemlerinizi halleder. Bunun yanı sıra kızartma sepetinin sökülebilir tutma sapı sayesinde, yiyecekler daha kolay servis edilebilir.

 

Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözün 6 Ön Ayarlı Smart Menüsü Nasıl Çalışır?

 

Dijital ekrana sahip olan Luxell LXAF-01, 40 dereceden 200 dereceye kadar yapılan ısı ayarı sayesinde hazırlanan yemeğe özel pişirme olanakları sağlar. Bu sayede ideal kıvam yakalanarak, lezzetli yemekler elde edilebilir. Aynı zamanda ısı ayarı sayesinde gereksiz enerji tüketiminin önüne geçilerek, bütçede tasarruf edilir. Bunun yanı sıra yanma ya da yemeğinin içinin çiğ kalması gibi problemler de engellenir. Ayrıca dijital ekrandaki zamanlama ayarı ve ön ayar özellikleri de kullanıcılara çok sayıda kolaylık sağlar. Luxell LXAF-01; airfryer, hızlı ısıtma, buz çözme, ızgara, kızartma ve fırında pişirme olmak üzere 6 adet ön ayara sahiptir. Bu sayede mutfakta size birçok kolaylık sağlar.

 

Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözü Tasarımı Nasıldır?

 

Kare şeklinde bir tasarıma sahip olan Luxell Lxaf-01, siyah rengi sayesinde mutfaklara modern bir görünüm katar. Keskin hatlara sahip olan fritöz, her mutfak için uygun olarak tasarlanmıştır. Cihazın ön tarafında sıcaklık, zaman ve mod ayarı yapılması için dokunmatik bir dijital ekran yer alır. 33 cm yüksekliğe sahip olan cihaz, 30 cm genişliktedir. Bu sayede mutfak tezgahlarında ve dolaplarında gereksiz yer kaplamaz.

 

Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözü Ne Kadar Yağ Kullanır?

 

Luxell Lxaf-01, -%90 daha az yağ ile tüm yemeklerinizi anında pişirebilir. İsteğe göre hiç yağ koymadan da patates kızartmasından ete kadar her türlü yemeği pişirebilirsiniz. Sadece elektrikten değil yağdan da tasarruf etmenizi sağlar. Bu sayede daha sağlıklı ve lezzetli yemekler elde edebilirsiniz.

 

Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözü Ne Kadar Elektrik Kullanır?

 

1850 wattlık güç ile çalışan Luxell FastFryer, saatte 1,85 kWh elektrik tüketir. Aynı zamanda sıcak hava ile pişirme özelliğine sahip olan Luxell FastFryer silent device modu sayesinde sessiz çalışır. Bunun yanı sıra otomatik kapanma, ısı korumalı dış kaplama ve hazır sinyal gibi özellikleri sayesinde de kullanıcı dostudur. Yaptığınız programlamaya göre otomatik olarak kapanarak, fazladan enerji harcamaz. Yemek piştiğinde ise size sinyal verir. Siz de Luxell FastFryer 7.5 lt sıcak hava fritözüne Avansas ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.848,48 TL 1.232,32 TL
Akbank 1.848,48 TL 1.232,32 TL
HalkBank 1.848,48 TL 1.232,32 TL
Yapı Kredi 1.848,48 TL 1.232,32 TL
Finansbank 1.848,48 TL 1.232,32 TL
Garanti 1.848,48 TL 1.232,32 TL
Luxell LXAF-01 FastFryer 7.5 lt Sıcak Hava Fritözü
3.696,97 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.