Ürün Kodu: 60523
Ürün Barkodu: 8693245007211

Marka : Noki

Product State: A0

Noki 4833 A4 Delikli Şeffaf Poşet Dosya Renkli Kenarlı 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 55 Mikron
  • Sağlam polipropilen malzeme
  • 11 delikli
  • A4 boyutlu 21.6 cm x 30 cm

Ürün Hakkında

Noki 4833 A4 Delikli Şeffaf Poşet Dosya Renkli Kenarlı 25'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Noki 4833
Ürün Çeşidi Delikli Renkli Kenarlı A4 Şeffaf Poşet Dosya
Ürün Malzemesi Polipropilen
Boyutu A4 Boyutlu 21.6 cm x 30 cm
Pakette Bulunan Ürün Adedi 25 adet
Delik Sayısı 11
Mikron sayısı 50 Mikron
Renk Renkli Kenar

 

Çalışma kağıtlarını, önemli projeleri ve gerekli evrakları saklamak ve bir arada tutmak için şeffaf dosyalar en ideal ürünlerdir. Noki şeffaf poşet dosya sayesinde belgelerinizi saklayabilir ve bir arada tutabilirsiniz. Klasik dosyalardan ayıran birçok özelliği mevcuttur.

Farklı renk çeşidine sahip kenarları olan bu şeffaf dosya sayesinde belgelerinizi konularına göre ayırabilir ve daha düzenli olarak muhafaza edebilirsiniz. 11 delikten oluşan bu şeffaf dosyalar A4 boyutundadır. A4 boyutundaki belge ve kağıtlarınızı rahatça koyabilirsiniz.

Noki 4833 delikli renkli kenarlı A4 şeffaf poşet dosya ürününe ait tüm bilgileri içeren aşağıdaki tabloyu detay bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Noki 4833 Delikli Renkli Kenarlı A4 Şeffaf Poşet Dosya Hangi Malzemeden Üretilmiştir?

Saklanılacak belgeler, dosyalar ya da önemli evraklar için A4 şeffaf poşet dosyalar tercih edilir. Bu poşet dosyaların kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş olması oldukça önemlidir. Çünkü kolayca yırtılan ya da zedelenen poşet dosyalar, belgelere zarar verir ve güvenli bir koruma imkanı sağlamaz. Ayrıca kalın olmayan poşet dosyalar kolayca zedelenip yırtılabileceği için kullanım ömrü de oldukça kısadır.

Noki şeffaf dosya sağlam polipropilen malzemeden üretilmiştir. Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunan bu şeffaf dosya sayesinde tüm belge ve evraklar güvenle saklanabilir.

Noki 4833 Delikli Renkli Kenarlı A4 Şeffaf Poşet Dosya Kaliteli Midir?

Noki şeffaf dosya kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlar. Ayrıca içeriğinde bulunan polipropilen formülü ile oldukça dayanıklıdır. Kolay yırtılma ve kolay deforme olma gibi olumsuzluklar yaşatmaz. Noki şeffaf dosya kaliteli olduğu kadar uygun fiyatlı bir üründür. Avansas’ta sizlere sunulan bu ürün sayesinde hem tasarruf edecek hem de tüm evraklarınız ve belgeleriniz güvenle korunmuş olacak.

Noki 4833 Delikli Renkli Kenarlı A4 Şeffaf Poşet Dosya Kaç Deliklidir?

Poşet dosyaya yerleştirilmiş evrak ve belgeleri bir arada tutmak için genellikle dosyalama yöntemi kullanılır. Bunun için de kullanılan şeffaf dosyalar delikli bir yapıya sahip olmalıdır. Çünkü bu durum, dosyaya takılması gereken noktada önemli bir detaydır. Noki şeffaf poşet dosya 11 deliklidir. Bu sayede dosyaladığınız evraklarınızı kolayca bir arada tutabilir ve dilediğiniz zamanda ulaşabilirsiniz

Noki 4833 Delikli Renkli Kenarlı A4 Şeffaf Poşet Dosya Kaç Mikrondur?

Kullanılan şeffaf dosyaların kalitesiz olması birçok kişinin şikayet ettiği konulardan birisidir. Ağız kısmının zor açılması ve çok çabuk deforme olması istenilen evrakların saklanmasını zorlaştıran olumsuzluklardandır. Noki şeffaf dosya kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve 50 mikrondur bu sayede evraklarınızı kolayca saklayabilir, ihtiyaç duyduğunuz her an ulaşabilirsiniz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

Birçok kişi internet alışverişini güvenli bulmaz ve sipariş ettiği ürünün beklediği kalitede gelmemesinden korkar. Tüm bu olumsuz düşünceleri yok etmek ve güvenli alışveriş imkanı sunmak için Avansas hizmet vermektedir.

İnternette bulunan bir çok site ve mağaza mevcuttur. Fakat hepsi bütçe dostu ve kaliteli ürün imkanı sunmaz. Güvenli alışverişin adresi olan Avansas sayesinde evinizin ve ofisinizin ihtiyaçlarını hem uygun fiyatlarla hem de güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz. HIzlı ve profesyonel sevkiyat süreci sayesinde, çok kısa süre içerisinde sipariş ettiğiniz ürününüzü kapınızda teslim almanın keyfini yaşarsınız.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Noki 4833 A4 Delikli Şeffaf Poşet Dosya Renkli Kenarlı 25'li Paket
Birim Fiyat = 4,75 TL
118,82 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.