Ürün Kodu: 53262
Ürün Barkodu: 4004764921843

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 344 Fosforlu Kalem Yeşil

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-5 mm iki farklı dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Yeşil
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Edding
Model 344
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Yeşil
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Edding 1960 yılında Hamburg’da kuruldu. O yıllardan bu yana kaliteli kırtasiye araç gereçleri üreten köklü Alman firması Edding, farklı alanlar için çeşit çeşit kalemler üretmektedir. Bunlardan bir tanesi olan Edding 344 fosforlu yeşil kalem küçükler ve büyükler, öğrenciler ve çalışanların fosforlu kalem ihtiyacını karşılamaktadır ve işlerini kolaylaştırmaktadır. Fosforlu kalem, kesik bir uca sahiptir. Bu da kağıt üzerinde ince ve geniş hatlar çizilmesine yardımcı olmaktadır. Tüm yazılar Edding fosforlu kalemin gölgesi altında renklendirilir. Edding fosforlu kalemleriniz ile yaratıcı çalışmalar yapabilecek ve altını çizdiğiniz yerleri unutmamak üzere hatırlayacaksınız ve sayfa görüntülerinizde şıklık yakalayacaksınız!

 

Fosforlu Kalem Neden Gereklidir?

 

Mürekkep bileşiminde fosfor içeren kalemlere fosforlu kalem denmektedir. Uç kısımlarında keçe kullanılması sebebiyle aynı zamanda keçeli kalem de denir. Fosforlu kalemlerin uçları keçeli kalemlere göre daha kalın olmaktadır. Bundan dolayı fosforlu kalemler, keçeli kalemlere istinaden oldukça etkili yazı olanağı sağlarlar. İçeriğindeki fosfor ile de yazılarınız parlar ve göze çarpar. Fosforlu kalemler size üç yönden yardımcı olur; gözünüzden kaçan noktaları daha belirgin hale getirirsiniz, çalışmak istediğiniz konularda daha akılda kalıcı noktalar yakalayabilirsiniz. Son olarak ise kitap, evrak ve doküman gibi yüzeylerdeki işaretlemelerde hata ve yanlışların önüne geçer. Öğrenme ve hatırlamanızı kolaylaştırır. Fosforlu kalemlerde renk seçimi ise bir diğer önemli konudur. Seçtiğiniz renge göre hatırlama biçiminiz değişir, renkler beyin ve düşünce yapınızı etkiler.

 

Edding 344 Kalem Kaliteli midir?

 

Edding fosforlu yeşil kalemin su bazlı neon mürekkebi ile parlak ve ışıl ışıl yazılar elde edersiniz. Renklerde soluk bir görünüm istenmeyen bir şeydir. Edding fosforlu kalemler ile bu mümkün değildir. Fosforlu kalemler kesik uç yapıları ile kolay kullanım olanağı sağlarlar. Bu uçlar ile ince veya kalın yerleri çizebilirsiniz. Klipsli kapakları ile gömlek ceplerine takabilirsiniz. Kapak konumunu değiştirerek kullanabilirsiniz. Dayanıklı plastikten üretilmiş olan fosforlu kalemler düştükleri zaman kolayca kırılmaz. Yeniden doldurulabilen Edding fosforlu kalemler uzun yıllar kullanım için uygundur.

 

Edding Fosforlu Kalem Akıtma ve Pamuklaşma Yapar mı?

 

Edding kalemler kokusuzdur ve kağıttan sızma, akıtma yapmaz. Sayfaları ıslatarak istenmeyen görünümler oluşturmaz. Metinleri kolayca vurgulama olanağı sağlar. Özel mürekkepleri boyanın kalemin arkasına geçmesini önler. Kullanılan maddelerin kalitesi ile fosforlu kalemlerin ucu pamuklaşma yapmaz. Kaymaz ve ergonomik tutuşları ile elinizi ağrıtmaz. Edding fosforlu kalemler her türlü kağıt ile kullanılabilir.

 

Fosforlu Kalemlerde Uç Kalınlıkları Nasıl Olmalıdır?

 

Fosforlu kalemlerin uçları ihtiyaçlar dahilinde farklı kalınlıklarda üretilmektedir. İşaretleyeceğiniz alanın büyüklüğüne göre kalın veya ince uçları tercih edebilirsiniz. Okul ve not defterleri için genelde ince uçlar kullanılmaktadır. Kitap sayfaları için ise kalın uçlu kalemler kullanılmaktadır. Büyük yazıları işaretlemek için ise 2.5 mm kalınlığındaki uçları kullanmanız gerekir. Edding yeşil fosforlu kaleminiz ile unutmak istemediğiniz şeyleri hatırlamak elinizde! 10 yılı aşkın süredir ofis araç gereci hizmeti veren avansas.com ile şirket ihtiyaçlarınızda bir adım öne geçmek mümkün! Avansas’ın kolay iade ve değişim avantajları, hızlı teslimat özelliği ile ofisinizde modernliği ve ayrıcalığı yakalayın! avansas.com’un avantajlı dünyasından hemen siparişinizi verin ve siparişleriniz hızlı teslimat bölgesinde 1 iş gününde kapınıza kadar ulaşsın!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 344 Fosforlu Kalem Yeşil
29,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.