Ürün Kodu: 56386
Ürün Barkodu: 8690719102106

Marka : Doğuş

Product State: A0

Doğuş Kuşburnu Çay 20'li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 20'li paket
  • 3-4 dakikada hazır
  • Tek kullanımlık poşet çay
  • Kuşburnu çayı

Ürün Hakkında

 

Genel Bilgiler
İçerikKuşburnu Tanecikleri
Paket20'li
AromaKuşburnu
Gram40 gr
MateryalKağıt Poşet
Kullanım ŞekliTek Kullanımlık

 

Doğuş markasının en büyük özelliklerinden biri olan gerçek tanecikli meyve çayları üretmesidir. En popülerlerinden biri olan Doğuş meyve çayı Kuşburnu içerisinde gerçek Kuşburnu tanecikleri bulundurarak tüketicilerin gönlünde taht kurmaktadır.

Meyve çayında gerçek Kuşburnu tanecikleri kullanıldığı için vücudunuza Kuşburnundan alabileceğiniz vitaminleri bu sayede yine de alabilirsiniz. Doğuş meyve çayı Kuşburnu bağışıklık sisteminizi de güçlendirmektedir. Hem çay ihtiyacınızı giderebileceğiniz hem de sağlıklı bir şeyler tüketebileceğiniz bir üründür. Çalışırken, keyif yaparken mükemmel lezzeti ile size eşlik edebilecek uygun fiyatlı bir gıda ürünüdür. avansas.com’da Doğuş Kuşburnu çayı 20’li paketler halinde satılmaktadır. Sipariş verdiğiniz ürünleri hızlı bir şekilde ve güvenle sizlere ulaştırmaktayız.

 

Doğuş Markasının Ürünleri Güvenilir midir?

 

Doğuş markası kaliteli ve güvenilir ürünleriyle beraber rekabeti belirleyen markalardan biridir. 1985 yılından beri varlığını sürdürmeye devam eden Doğuş çay yenilikçi ve sürdürülebilir çay tarımıyla beraber dikkatleri ve takdirleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. 

Tüketicilerin güvenini doğayı korumaya yönelik çalışmalar yaparak attırmaya devam etmektedir. Ayrıca meyve çaylarında kullanılacak ürünleri özenle toplamaktadırlar ve hijyenik bir ortamda üretime hazırlayarak sizlere sunmaktadırlar. Doğuş markası hem ürünlerinin kalitesi hem de markasının güvenirliliği sayesinde tüketicilerin örnek olarak gösterdiği bir firma olmaktadır.

 

Doğuş Meyve Çayı Kuşburnu Lezzetli midir?

 

Doğuş Kuşburnu çayı içerisinde bulundurduğu gerçek kuşburnu tanecikleri sayesinde daha da lezzetli olmaktadır. Meyve çaylarını sade tüketmek birçok kişi tarafından tercih edilmemektedir fakat Doğuş meyve çay kuşburnu sayesinde meyve çayı tüketmek artık daha da lezzetli ve daha da keyifli olabilmektedir. Ayrıca içerisinde bulundurduğu vitaminler sayesinde size lezzetiyle keyif verirken aynı zaman da vücudunuzu da beslemektedir. Bir kupa bardak, sıcak su ve bir poşet Doğuş meyve çay kuşburnu vaktinizi daha verimli bir hale getirebilmektedir. Kokusu ve rengi ise meyve çayının ne kadar lezzetli olabileceğini tatmadan gösterebilmektedir.

 

Doğuş Meyve Çay Kuşburnu Fiyatı Uygun mudur?

 

avansas.com’da Doğuş meyve çayı kuşburnu 20’li paket halinde satılmaktadır ve kutusu toplam 40 gramdır. Her bir poşet 2 grama denk gelmektedir. Bu da sizlerin bir poşet meyve çayı içtiğinizde ne kadar tükettiğinizi bilmenizi sağlar. Ürüne karşı müşteri bilincini geliştirmiş olur. 20’li paket halinde satılması ürünün kullanım süresini uzatacağından dolayı fiyatını uygun hale getirir. Ayrıca avansas.com online alışveriş sitesinden satın aldığınız takdir de diğer satın alacağınız yerlerden daha uygun fiyata satın almış olacaksınız.

 

Doğuş Meyve Çay Farklı Aromalara Sahip midir?

 

Doğuş meyve çay kuşburnu dışında ayrıca böğürtlen, kuşburnu ve kırmızı meyveler gibi çeşitli aromaya sahiptir. Her bir aromasında aynı kalitesini korumaktadır. Sizler Doğuş meyve çayı kuşburnu tükettiğinizde nasıl lezzetinden memnun kalıyorsanız farklı aromaları da tükettiğinizde aynı memnuniyeti yaşamaktasınız. Çünkü Doğuş markası bu kalitenin ve lezzetin devamlılığı için özenle üretime devam etmektedir. Meyve çayını kuşburnu sevmeyenler olabilir bunun yerine böğürtlenli tercih edebilmektedir.

Doğuş markası tüketicilerini düşünerek ürünleri ile her damak farklılıklarına hitap etmeye çalışmaktadır. Ayrıca sadece meyve çayları da bulunmamaktadır. Bünyesinde siyah çay, bitki çayı, yeşil çay, mistik çaylar gibi birçok farklı ürüne de sahiptir. Bu geniş ürün skalasıyla beraber birçok rakibine meydan okumaktadır.

Sizler de Avansas üzerinden sipariş verebilir, hızlı teslimat bölgesine özel 1 iş günü teslimat avantajından yararlanabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Doğuş Kuşburnu Çay 20'li
69,19 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.