Ürün Kodu: 122611

Kurumsal Şablon V1 Küp Bloknot 250'lik

314,16 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Küp Bloknot Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • 250 Yaprak
  • Kişiselleştirilmiş Küp Bloknot
  • Yüksek Kalite Baskı
  • Mat - Parlak Selefon Seçenekleri
  • Kaliteli baskılar için 300 Dpi yüklemelisiniz

Baskı Seçeneklerini Belirle

Selefon Seçeneği
Adet

Ürün Hakkında

Avansas Baskılı Küp Bloknot

Küp bloknot üst üste yerleştirilmiş küçük boylardaki küp şeklindeki not kâğıtlarını ifade etmektedir. Küp not genel olarak küçük ölçekli olmasına karşın farklı ölçülerde üretilebilmektedir. Beyaz küp not kâğıdı günümüzde en sık kullanılan küp not kağıdı çeşidi olmasına karşın, farklı renklerde de olabilmektedirler. Küp not kağıtları tekli olarak üretilebildikleri gibi yapışkanlı olarak da bulunabilmektedir.

250 veya 500 yaprak olarak üretilebilen küp not kâğıtları 80 gramlık 1. hamur kâğıttan üretilmektedir. 500 kağıt şeklinde üretilen Avansas küp not kâğıdı, başta ofisler olmak üzere kişisel alanlarda kullanımına uygun olarak tasarlanmaktadır. 

Ancak Avansas küp not kağıdı yalnızca ofisler değil; ev, okul ve çalışma alanlarının bulunduğu her alanda sıklıkla kullanılmaktadır. Avansas küp bloknot, adresiniz eğer hızlı teslimat bölgesindeyse bir günde teslim edilirken, ürünler 400 gram selefonlu mat kutu içerisine yerleştirilmiş bir şekilde gönderilmektedir. 78 x 78 mm tasarlanan küp not kağıtları, ofis masalarında olmazsa olmazı olarak hayat kurtarıcı rol oynayabilmektedir.

Bu ölçüler küp not için kullanılan en yaygın ölçüler olmakla birlikte, daha büyük veya daha küçük ölçülere sahip olan küp not kağıtlarına da ulaşılabilmektedir.

Küp bloknotların sıklıkla tercih edilmesinde birçok neden bulunmaktadır. İstenilen zaman ve yer de not alma kolaylığı, her bütçeye hitap etmeleri, kullanımlarındaki kolaylık ve benzeri faktörler öne çıkanlar arasındadır. Küp bloknotların tercih edilme nedenlerinden bir diğeri de promosyon küp not seçeneğinin de sıklıkla başvurulan bir yöntem olmasından kaynaklanmaktadır. Birçok firma kendi reklamını ya da promosyon çalışmalarını yürütebilmek adına, uygun maliyetli ve kullanışlı ürünler arasında yer alan baskılı not kağıtlarını tercih etmektedir.

Küp Not Kağıdı Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Küp bloknotlar, sıklıkla kullanılan ürünler olmakla birlikte, satın alınırken dikkat edilmesi gereken birtakım unsurlar da bulunmaktadır. Bunlar genellikle;

İhtiyaç duyulan kâğıt büyüklüğü,

Ücretinin/maliyetinin uygun fiyatlı olması,  

İhtiyaç duyulan kağıt sayısını karşılaması,

Küp notta kullanılan kâğıtların kalitesi,

Ürünlere ulaşım kolaylığı gibi noktalar olmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.