Nescafe Kahve

Toplam 23 sonuç

Nescafe, 1938’den beri dünyanın çeşitli ülkelerinde kahve konusunda öncü olmuş, İsviçre menşeli hazır kahve markasıdır. İsmini "Nestlé" ve "café" kelimelerinin bir araya gelmesi ile alan Nescafe, yıllardır dünyanın pek çok farklı coğrafyasında, %100 çözünebilen kaliteli hazır kahve konusunda öncü markalardan biri olmuştur. Siz de zengin aromalı, sade, sıcak ve soğuk Nescafe kahve çeşitleri arasından modunuza uygun kahveyi bulabilir, keyifli bir kahve deneyimine başlayabilirsiniz!

Nescafe Kahve Çeşitlerini Farklı Kılan Lezzet Özellikleri

Nescafe, dünyanın en güvenilir ve kahve severlere keyifli bir içim keyfi vadeden kahve markası olarak bilinir. Max Morgenthaler'ın çekirdeğin gerçek aromasını yakalayan kahve tozunu icat ettiği 1938'den beri markaya ilham veren şey, harika kahvenin tadını her ana taşıma tutkusudur. Nescafe kahve çeşitleri lezzet, aroma ve rahatlık açısından zenginliğiyle rakiplerinden ayrılır, dünya çapında birçok farklı ülkede tüketiciler tarafından sevilerek tüketilir. Her damak zevkine ve günün her saatine uygun bir Nescafe kahve çeşidi vardır.

Farklı Coğrafyalardan Toplanmış Kahve Çekirdekleri

Nescafe kahvelerin üretiminde kullanılan kahve çekirdekleri, dünyanın tek bir bölgesinde yetişmez. Afrika, Latin Amerika ve Asya'da kahve kuşağı olarak bilinen 50'yi aşkın ülkede yetiştirilen kahve çekirdekleri, Nescafe’nin değer katan vizyonu ile toplanarak kahve severler ile buluşturulur. Kahve çekirdeklerinin yetiştirildiği alanlar, kahve çekirdeklerine istenen lezzeti kazandırabilmek için mükemmel iklimi içeren doğru yükseklik, toprak ve hava kombinasyonuna sahiptir.

Farklı Damak Zevklerini Memnun Edecek Notalar

Nescafe kahve çeşitleri, çevreye ve kahve çekirdeklerini yetiştiren insanlara saygı duyacak şekilde yetiştirilir, üretilir ve paketlenir. Daha önce de belirtmiş olduğumuz Nescafe kahve çekirdekleri, farklı damak zevklerini memnun edecek nitelikte aromatize lezzetler içerir. Kahvesini hazırlarken vakit kaybetmek istemeyen fakat lezzetten de ödün vermek istemeyenler için Nescafe kapsül kahve ve hazır kahveler, buz gibi bir kahve deneyimi yaşamak isteyenler için Nescafe soğuk kahveler ve filtre kahveden vazgeçemeyenler için ise Nescafe filtre kahve çeşitleri eşi benzeri olmayan bir kahve keyfinin kapılarını aralar!

Sürdürülebilirliğe Açık Kahve Deneyimi

Nescafe’nin ambalajları, sürdürülebilir bir çevre için daha az atıkla Nescafe'nin tadını çıkarmanıza yardımcı olacak yenilikçi fikirlerle geliştirilmektedir. Nescafe kahve çeşitleri arasından dilediğiniz kahve lezzetini tercih edin seçin, arkanıza yaslanın, rahatlayın ve dilediğiniz her zaman kaliteli bir kahve anının tadını çıkarın!

Nescafe Kahve Çeşitleri Nelerdir?

Nestle’ye ait hazır kahve markası Nescafe, kahvecilik sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ile farklı damak zevklerini memnun edecek nitelikte hazır kahve üretimi yapmayı sürdürüyor.

Aşağıdaki ürün incelemelerinden yola çıkarak Nescafe kahve çeşitleri hakkında detaylı bilgi edinebilir ve damak zevkinize en uygun kahveyi bulabilirsiniz:

  • Soğuk kahveler: Nescafe soğuk kahve çeşitleri, özellikle de yaz aylarında sıklıkla tercih edilen kahve türleri arasında öne çıkıyor. Kahvenin canlandırıcı etkisini buz gibi bir ferahlıkla birleştiren soğuk kahveler, sade kahve sevenler için black, sütlü kahve sevenler için ise latte seçenekleri ile biliniyor. Üstelik Nescafe, çikolata severleri de unutmuyor ve aromalı kahve tadını Nescafe Xpress Çikolatalı ile soğuk kahveye de taşıyor.
  • Kapsül kahveler: Eğer kahve tadını ve aromasını daha yoğun yaşamak istiyorsanız Nescafe kapsül kahve çeşitleri, sizin için doğru tercih olacaktır. 16’lı paketler halinde satılan Nescafe kapsül kahveleri rakiplerinden ayıran en önemli özellikleri zengin aroma çeşitleri ve yumuşak bir içim sağlayan kadifemsi köpüklü yapısıdır. Kahve makinesinde oldukça hızlı ve pratik bir biçimde hazırlayabileceğiniz Nescafe kapsül kahveler, hem iş hem de ev ortamında tüketmek için idealdir.
  • Filtre kahveler: Özel olarak öğütülmüş kahve çekirdeklerinden elde edilen Nescafe filtre kahve çeşitleri, sizlere mükemmel bir içim keyfi sunar. Yoğun kahve aroması ile kahve severlerin beğenisini kazanan filtre kahve çeşitleri, filtre kahve makinesi ve french press de demlemek için uygundur. Kaliteli ambalajı ile uzun süreli kullanım sunan Nescafe filtre kahve çeşitleri her bardakta aynı kahve tadını garantiler.
  • Granül kahveler: Kahve hazırlama sürenizi minimuma, içim keyfinizi ise maksimuma çıkarmayı hedefleyerek üretilen Nescafe hazır kahve çeşitleri gün içinde hızlı ve pratik bir kahve molaları için idealdir. Yüksek sayıda tüketim ihtiyaçlarınız için poşet veya kavanozda satılan ekonomik hazır kahve çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Öte yandan evde, okulda, yurtta ya da iş yerinde hızlı tüketim için özel ambalajında tek bardaklık hazırlanan Nescafe granül kahveler çok daha uygun olacaktır.

Farklı damak zevklerine alanlarına hitap eden Nescafe kahve çeşitleri ile bulunduğunuz her ortamda pratik ve leziz bir kahve içim deneyimi yaşayabilir, damak zevkinize en uygun kahve türünü bulmak için Nescafe kahve çeşitlerinin alt kategorilerini ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.