Tchibo Kahve

Toplam 48 sonuç

Tchibo, yılların tecrübesi ile oluşturduğu geniş ürün yelpazesiyle yıllardır kahve severlere ürün sunan bir Alman markasıdır. Kendine özel formülü ile ürettiği kahve çeşitlerini, kahve severlerin beğenisine sunmaktadır. Siz de kahve içim keyfinizi Tchibo kahve çeşitleri ile artırabilirsiniz.

Tchibo Kahve Çeşitleri Nelerdir?

Tchibo kahve çeşitleri, her damak zevkine hitap edecek farklı aromatik tatlar sunar.  Tchibo kahve çeşitlerine ait tadım notlarına aşağıdan ulaşabilir, sizin damak tadınıza uygun kahve çeşidini seçebilirsiniz:

  • Filtre Kahveler: En kaliteli kahve çekirdeklerinden elde edilir. Kafeinsiz öğütülmüş Tchibo filtre kahve çeşitleri hazırlanırken tahriş edici ve acı bileşiklerinin çoğu nazikçe ayıklanmıştır. Özel ambalajında satılan ürünler kolay kullanım ve rahat saklama sağlar. Hem kafelerdeki profesyonel makineler hem de evde demleme yöntemleri için uygundur.
  • Kapsül Kahveler: Kapsül yapısı sayesinde Tchibo’ya özel muhteşem aromalar en iyi şekilde muhafaza edilir. Tchibo kapsül filtre kahveler, yoğun aromalı, yumuşak içimli benzersiz ve zarif bir spesiyalite sunar. Tchibo Caffisimo makineleri ile uyumludur, ekonomik çoklu paketler olarak satılır. Özel kapsül yapısı sayesinde en taze ve en lezzetli kahveleri bardaklarınıza taşıyan Tchibo kapsül kahveler %100 sürdürülebilir tarım ürünüdür.
  • Çekirdek Kahveler: Tchibo çekirdek kahve çeşitleri taptaze bir kahveyle güne başlamak isteyenler için idealdir. Paketi açtığınız anda kokusuyla sizi cezbeder. %100 doğal ve en kaliteli kahve çekirdeklerini kusursuz aromalarla birleştirerek size muhteşem bir kahve keyfi sunar.
  • Granül Kahveler: Tchibo hazır kahveler sıcak su ya da süt yardımıyla makinesiz bir biçimde, kolayca hazırlayabileceğiniz pratik bir üründür. Genellikle çok vaktinizin olmadığı kısa kahve molaları için idealdir. 75 ve 150 gramlık ekonomik paketler halinde satılır.

Farklı damak zevklerine hitap eden Tchibo kahve çeşitleri ile her bardakta enfes kahve keyfinin tadını çıkarabilir, ürünleri incelemek için Avansas’ın Tchibo kahve kategorisine göz atabilirsiniz.

Tchibo Kahvelerin Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Tchibo seçtiği kahve çekirdeklerinden öğütme tarzına, özel aromalarından ambalajlarına kadar tüm detaylarıyla diğer kahve ürünlerinin arasında öne çıkmaktadır. Geniş bir tat yelpazesine sahip olan Tchibo kahvelerinin enfes kalitesinin sırlarından biri de özel öğütme ve kavurma işleminde yatmaktadır.

Farklı Aromalarla Zenginleştirilen Benzersiz Lezzetler

Tchibo, %100 doğal kahve çekirdeklerini kendine özgü tarzda öğütmektedir. Ayrıca bu kaliteli kahve çekirdeklerini öğüttükten sonra zengin aromalarla birleştirerek farklı lezzetler geliştirmiştir.

Sürdürülebilirlik

Tchibo kahveleri, doğal hayatı ve çeşitliliği koruyan markalara verilen Rainforest Alliance sertifikasına sahiptir. Tchibo, kahvelerin üretim aşamasından paketlenmesine kadar tüm süreçlerde çevreci bir tutum izler. Kahve ağaçlarını koruyarak bu lezzetin her zaman ulaşılabilir olmasını sağlayan markanın tüm ürünleri %100 sürdürülebilirdir.

Ölçülü Ambalajlar ile Düşük Karbon Emisyonu

Tchibo kahve çeşitlerinin yalnızca içeriği değil ambalajları da oldukça kaliteli özelliklere sahiptir. Ürünlerin boyutu ve ağırlığındaki küçük değişiklikler ile daha düşük karbon emisyonu sağlanabilir. Tchibo her zaman çok farklı görünmese de daha verimli bir tasarıma sahip ürünler üretmen için özen göstermektedir. Fazla hava ve suyun uzaklaştırılmasıyla ürünler daha az paketleme gerektirmekte ve taşıması da daha verimli hale gelmektedir.

Tchibo Kahve Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tchibo kahveleri arasından kendinize en uygun olanı bulmak için sevdiğiniz demleme türüne uygun bir kahve seçimi yapmalı ve kahve çeşitlerinin içeriklerini inceleyerek hoşlanacağınız aromaları tercih etmelisiniz. Örneğin, kahve tadını yoğun hissedeceğiniz sert kahvelerden hoşlanıyorsanız Tchibo Cafissimo Espresso Brasil, yumuşak içimli kahvelerden hoşlanıyorsanız da Tchibo Professional Caffe Crema Çekirdek Kahve sizin için ideal seçim olacaktır. Kahve çekirdeklerinin seçilmesinden ambalajlanarak size ulaşmasına kadar her aşamada büyük bir titizlikle üretim yapan Tchibo kahve çeşitleri, yıllardır kahve severlerin bir numaralı tercihi olmaktadır. Siz de Tchibo’nun lezzetli kahve çeşitlerinden kendi zevkinize uygun olan ürünleri seçerek, dilediğiniz her an kendinize enfes bir kahve keyfi armağan edebilirsiniz.