Ürün Kodu: 67092
Ürün Barkodu: 2000000008714

Marka : Ant

Product State: A0

Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası 3 lt

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Paslanmaz metal
  • Dayanıklı Malzeme
  • Şık ve kullanışlı tasarım
  • 3 litre
  • Pedallı sistem

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Özellikleri
Hacim3 lt.
MalzemePaslanmaz alaşım
SistemPedallı
Ofis kullanımıUygun
RenkMetalik

Çöp kovaları bütün evler, ofisler ve mutfaklarda bireylerin barındığı ve çalıştığı bütün alanlarda duyulan gereçler arasında bulunmaktadır. Pisliklerin birikmesini ve dağılmasını önleyen çöp kovasının kalitesi son derece önemlidir. Dekoratif görünümüyle ofis ortamlarında da gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Ant pedallı paslanmaz çöp kovası kullanışlı olması ve özgün tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Çeşitli renk ve desenlere ev sahipliği yapan paslanmaz çöp kovaları metal malzemeyle imal edilerek pratik ve hijyenik kullanımlar sunmaktadır. Kapaklı olması sayesinde dilediğiniz atıkları gönül rahatlığıyla muhafaza edebilmenize imkan tanıyan Avansas Ant pedallı paslanmaz çöp kovası 3 litrelik hacmiyle gündelik çöplerinizi sığdırabilmenizi mümkün hale getiriyor. Üstelik hızlı teslimat bölgesindeyseniz Ant pedallı paslanmaz metal çöp kovasına yalnızca 1 iş günü içerisinde sahip olabilirsiniz.

Avansas Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Uzun Ömürlü Kullanılabilir mi?

Kullanışlılığı ve özgün tasarımıyla dikkat çekmeyi başaran Avansas paslanmaz çöp kovası aynı zamanda uzun yıllar boyunca güvenle kullanabileceğiniz dayanıklılıktadır. Uzun yıllar boyunca ilk günkü görüntüsünü daima korumayı başaran bu ürün kaliteli malzeme yapısıyla çabuk deforme olmaz.

Avansas Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Hijyenik Kullanım İmkanı Sağlar mı?

Ayağınızla basarak kullandığınızda kapağı kolayca açılır ve ayağınızı pedaldan çekerek kapağın yeniden kapanmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede elinizle basma düğmesine temas etmez ve böylelikle ofis gibi ortamlarda çöplerinizi çok daha hijyenik bir şekilde atabilirsiniz. Paslanmaz çelik gövdesi bakteri oluşumunu önleyerek kusursuz hijyen sağlayan bu ürün, şık ve kullanışlı tasarımıyla öne çıkıyor. Pedallı sistemi sayesinde eliniz kapağa değmeden çöpleri atabilmenizi mümkün kılan Avansas pedallı çöp kovası, işyeri temizliği için de etkili çözümler üretiyor.

Avansas Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Koku Yapar mı?

İşyerinde veya gündelik hayatınızda atılması gereken maddeler biriktiği zaman gözünüze hoş görünmeyecek rahat çalışmanızı engelleyebilir. Çöp kovası modelleri atık maddelerden kurtulup hem yaşam alanınızın çok daha ferah ve temiz görünmesini sağlarken koku yapacak atıkları sorunsuz bir şekilde muhafaza edebilmenize imkan tanır.

Avansas Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Ofiste Kullanılabilir mi?

Ofis ortamında kullanmayı planladığınız çöp kovasının bulunduğunuz ortamla uyumlu olması gerekmektedir. İşyeri temizliği için önemli bir görevi yerine getiren çöp kovası 3 lt son derece şık bir tasarımla kullanımınıza sunulmaktadır. Eğilip kapağı açmanıza ihtiyaç duymadan çöplerinizi atabilmenizi sağlayan çöp kovası ayak pedallı olarak da kullanılarak çöplerinizi rahatlıkla atabilmenizi sağlıyor.

Avansas Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Devrilir mi?

Kullandığınız çöp kovasının mekanınıza uygun olması kadar işlevsel olması da büyük bir önem taşıyor. Evinizde veya ofisinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz pedallı çöp kovası devrilmeden kullanılabilmektedir.

Avansas Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası Çöp Torbasıyla Kullanılabilir mi?

Evinizde olduğu gibi işyerinde de kullanabileceğiniz çöp kovası, kolay açılır kapak sistemiyle çöpleri kovaya atabilmenizi mümkün hale getirir. Geniş iç hacmiyle kullanışlı alan sunan çöp kovasını kullanmaya başlamadan önce çöp poşeti geçirerek daha hijyenik olarak kullanabilirsiniz. Çöp kovanız dolduğundaysa poşeti çıkarıp ağzını bağlayarak çöp konteynerine atabilirsiniz. Suya olduğu gibi nem karşısında da son derece dayanıklı olan bu ürün, koku yapmaz ve hafif olduğu için kapağı rahatça açılabilmektedir. Oval şekilde tasarlanan bu ürün ergonomik tasarım özellikleriyle konforlu kullanım deneyimi vadediyor. Elinizi sürmeden çöpleri rahatça atabilmenizi sağlayan Avansas pedallı çöp kovası çöp torbalarıyla uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ant Pedallı Paslanmaz Çöp Kovası 3 lt
336,58 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.