Ürün Kodu: 109279
Ürün Barkodu: 8697713223035

Marka : Ulaş

Product State: A0

Ulaş Karar Defteri 72 Yaprak 24 cm x 34 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Karar defteri
  • 72 Yaprak
  • Kaliteli malzeme
  • 24 cm x 34 cm
  • m² kağıt ağırlığı 60 gr

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Yaprak

72

Boyut

24 cm x 34 cm

Kullanım Amacı

Karar Defteri

Ulaş karar defteri, şirketlerde veya ofislerde sıklıkla kullanılan bir üründür. Kullanım amacına yönelik sade ve yeterli yapısıyla gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Sayfa sayısı, boyutu ve kullanım amacına yönelik işlevsel ve yeterli bir yapıya sahip olduğundan tercih edilen bir üründür. 24 cm x 34 cm ve 72 sayfalık bir yapıya sahiptir. Çeşitli renk seçenekleri ve kaliteli malzemesi ile standartların dışına çıkar. Ofis ve şirket alanlarına düzen getiren Ulaş karar defteri, genellikle tercih edilen bir ürün olma özelliğini korumaktadır.

Ulaş Karar Defteri Kaliteli Bir Yapıya Sahip midir?

Karar defteri, dayanıklı ve kaliteli materyal kullanımı sayesinde uzun ömürlü olarak tasarlanmıştır. İşlevseldir. Kullanım amacına uygun olarak uzun ömürlü bir kullanım sağlaması amaçlanmıştır. Çeşitli renk seçenekleri ile ilgileri üzerine toplayan ürün, şirketlerin kendi slogan ve renklerine uygun seçim şansı tanımaktadır. Her türden renk detaylarına sahip ofislerde rahatlıkla kullanılabilir.

Ulaş Karar Defteri Yeterli İşlevsel Özelliklere Sahip midir?

Ulaş karar defteri, çeşitli zemin ve alanlara uygun renk seçeneklerine sahiptir. Genellikle şirketlerde, yönetim kurullarınca alınan kararlar için veya ofis alanlarında alınan kararlar için kullanılan karar defteri, her şirkette bulunması gereken bir üründür. Karar defterinin içinde karar tarihi, sayısı, toplantıya katılanlar, kararlar ve yönetim kurulu üyelerinin imzaları gibi olması gereken önemli bilgilerin yer aldığı, alanlar bulunmaktadır. 72 yapraklı yapısıyla uzun süreli kullanıma olanak tanır. 24 cm x 34 cm olan boyutu ile de ideal en ve boy oranına sahiptir. Ayrıca, şirketleri standart kalıp ve renklerin dışına çıkaracak türden renkler  barındırır. Kaliteli malzemesi sayesinde, uzun ömürlü bir kullanıma zemin hazırlar. Bu özelliği ile tek ve kalıcı bir kullanım sağlayarak, kullanıcı dostu bir ürün olarak, ekonomik tasarrufa imkan tanır.

Ulaş Karar Defteri Uygun Fiyatlı mıdır?

Ulaş karar defteri, çeşitli zemin ve alanlara uygun renk seçenekleri, kaliteli malzemesi ve işlevsel içeriğinin yanında ekonomik fiyatları ile adından söz ettirmektedir. Kullanım alanı düşünüldüğünde ideal bir kullanım sağlayabilecek Ulaş karar defteri ekonomiktir.  Bu açıdan genellikle, şirketler arasında genelde tercih edilen bir ürün olma özelliğini korumaktadır.

Ulaş Karar Defteri Ebatları Şirketler İçin Uygun mudur?

Şirketlerin kullanım alanları için işlevsel yapıya sahip Ulaş Karar Defteri, 24 cm x 34 cm  arasındaki kullanım ebatlarına sahiptir. 72 sayfadır. Kaliteli malzemesi ile uzun ömürlü kullanım sağlayabilir. Karar defterinin içinde karar tarihi, sayısı, toplantıya katılanlar, kararlar ve yönetim kurulu üyelerinin imzaları gibi olması gereken önemli bilgilerin yer aldığı alanlar bulunmaktadır. Bu açıdan Ulaş karar defteri, şirketlerin ihtiyaç duyduğu karar defterinin tüm özelliklerini kendinde barındırmaktadır. Kullanışlı özelliklerinin yanında çoklu renk seçenekleri, en ve boy oranının ideal seviyede kalması onu çok tercih edilen bir ürün yapmaktadır. İdeal ebatlarının ve işlevsel özelliklerinin yanı sıra ekonomik fiyatları ile de adından söz ettirmektedir.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, karar tarihi, sayısı, toplantıya katılanlar, kararlar ve yönetim kurulu üyelerinin imzaları gibi olması gereken önemli bilgilerin yer alacağı işlevsel ve kaliteli  Ulaş karar defterini edinebilirsiniz. Dayanıklılığı, standartların dışında kalan renk seçenekleri, kullanışlı yapısı ve kolay kullanımı ile Ulaş karar defterini ekonomik fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ulaş Karar Defteri 72 Yaprak 24 cm x 34 cm
244,16 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.