Ürün Kodu: 109291
Ürün Barkodu: 8697713224056

Marka : Ulaş

Product State: A0

Ulaş Kasa Defteri 320 Yaprak 20 cm x 28 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kasa Defteri
  • Kalın dayanıklı kapak
  • 320 Yaprak
  • 20 cm x 28 cm
  • m² kağıt ağırlığı 60 gr

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikler Nelerdir? 

Ulaş Kasa Defteri 320 Yaprak 20 Cm × 28 Cm Ürün Özellikleri

Ürün:

Kasa Defteri

Boyut:

20 cm x 28 cm

Yaprak Sayısı:

320

Kapak:

Sert Kapaklı

Kullanım Süresi:

365 gün

Sayfa Türü:

Kağıt

Renk:

Siyah

Ofis Kullanımı:

Uygun

Ulaş kasa defteri, 320 yaprağı olan bir muhasebe defteridir. Bu defter, iş yerinize giren ve çıkan parayı not ederek kasa açıklarının önüne geçmenize yardımcı olur. Sert kapağı, defterin çabuk deforme olmasını önleyerek uzun ömürlü bir kullanım sağlar. İş yeri sahipleri kasa güvenliğini koruyabilmek için muhasebe defterlerine ihtiyaç duyarlar. Kasada oluşabilecek sorunların önüne geçilebilmesi için kullanılan en istikrarlı ve güvenli yollar arasında yer alır. Siz de kasa güvenliğinizi korumak istiyorsanız Ulaş markasına ait 320 yapraklı yıllık kasa defterini tercih edebilirsiniz.

Ulaş 320 Yapraklı Kasa Defteri Dayanıklı mıdır? 

Ulaş kasa defteri sert kapağı sayesinde çabuk yıpranmaz. Korunaklı kapağı defterin çabuk dağılmasını önleyerek para giriş çıkışlarınızı güvenli bir şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Sert kapak defteri darbelere karşı koruyarak yırtılmasının önüne geçer. Yıpranan defterlerde yaşanan veri kayıpları önemli bilgilerin yok olmasına neden olarak şirketinizin zor durumda bırakabilir. Sayfalarda kullanılan kağıtlar defterin kullanım ömrünü belirler. Ulaş markası, kasa defterlerini birinci sınıf kağıt hamuru kullanarak imal edip satışa sunmaktadır.

Ulaş 320 Yapraklı Kasa Defteri Kaliteli ve Kullanışlı mıdır?

Ulaş kasa defteri 320 yaprağa sahip yıllık kullanım planına göre tasarlanmış defteri 320 gün boyunca kullanabilirsiniz. Yıllık olarak kullanım imkanı veren defter, bu açıdan kullanışlı olma özelliğini taşıyor. Lacivert sert kapağı defterin daha rahat bir yüzeye sahip olmasını sağlıyor. Ulaş markası kalitesiyle üretilen bu defter, sizi yarı yolda bırakmadan yolunuza emin adımlarla devam etmenizi sağlar.

Ulaş 320 Yapraklı Kasa Defterinin Sunmuş Olduğu Avantajlar Nelerdir? 

Ulaş kasa defteri paranızın güvende olmasını sağlayarak şirket güvenliğinizi korumanıza yardımcı olur. 320 günlük kullanım imkanı veren defter döner sermayenizi günlük olarak takip etmenizi sağlıyor. İş hayatında düzenli olmak çalışmalarınızı olumlu yönde etkileyerek yaptığınız işte başarılı olmanızı sağlar. Detaylı bir rapor tutmak için kullanabileceğiniz bu ürünler her an gereken bilgiye rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlıyor. Düzenli not tutmanız yardımcı olan defter, farklı bölmeleri ve özel alanları sayesinde işlem geçmişinizi rahatlıkla gözden geçirmenize olanak tanıyor.

Ulaş 320 Yapraklı Kasa Defteri Tasarruflu mudur?

Ulaş kasa defteri yıllık düzen baz alınarak üretilmiş defterlerdir. Yıl boyu tek bir defter kullanarak şirketinizin bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. Ulaş kasa defteri 320 yapraklı olması kullanım kolaylığı sunmaktadır. Düzenli olmak, çalışma hayatının sürdürülebilir olması için önemlidir. İş hayatında kasa defterleri şirkete giren ve çıkan parayı kolay takip etmeniz sağlar. Ulaş markası tarafından üretilen bu ürün, ofis kırtasiyesinde yerini bulan, kaliteli bir yardımcı olarak sunuluyor. Yıllık plana uygun olan kasa defterlerinde geriye dönüş işlemleri çok hızlı bir şekilde yapılarak yaşanılan zaman kaybının önüne geçilmiş olunuyor.

Ulaş kasa defteri Avansas güvencesiyle sizi avantajlı fiyatıyla internet sitesinde bekliyor ürünün fiyatına ulaşmak için www.avansas.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgesinden birinde yaşıyorsanız verdiğiniz tüm siparişler 1 iş günü içinde adresinize teslim

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ulaş Kasa Defteri 320 Yaprak 20 cm x 28 cm
413,72 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.