Ürün Kodu: 83709
Ürün Barkodu: 4004675135889

Marka : Schneider

Product State: A0

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Vanilya

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1-5 mm çizgi kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 400 m
  • Renk: Vanilya
  • Polipropilen gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Schneider
Model Job 150
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Vanilya
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2-5 mm
Mürekkep Su Bazlı Mürekkep
Yazım Kapasitesi 400 m
Ürün Boyutları 11,5x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 2

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?Evet
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Önemli bilgilerin vurgulanabilmesi ve akılda kalması için tercih edilen fosforlu kalemler; okulda ya da iş yerlerinde sıkça kullanılan kalem çeşitlerindendir. Tercihe ve zevke göre çeşitli renklerde satın alınan fosforlu kalemler kağıt üzerinde bıraktıkları görüntüyle de büyük bir dikkat çekmektedir.

Oldukça geniş renk çeşitliliği ile kullanıcıların en çok tercih ettiği fosforlu kalem serisi olan Schenider Job 150, pastel vanilya rengi ile uygun fiyat avantajlarıyla Avansas’ta satışa sunulmaktadır.

Hem kaliteli hem de ergonomik birçok özelliğe sahip olan Schneider Job 150 pastel vanilya fosforlu kalem, 1-5 mm çizgi kalınlığı sayesinde dikkat çekici ve gözle görülür vurgular yapmanızı sağlamaktadır. Pastel tonlarda üretilen vanilya rengi, kağıt üzerinde hoş duruşu ile notlarınızın daha eğlenceli ve şık görünmesine yardımcı olmaktadır.

Akılda kalmasını istediğiniz bilgiler ve daha verimli bir çalışma şekli için siz de gönül rahatlığıyla Schneider Job 150 vanilya fosforlu kalemi tercih edebilirsiniz. Ürüne ait özellikleri tablodan inceleyebilirsiniz:

Çabuk kurumayan, akıtma yapmayan ve kağıt arkasına geçmeyen mürekkep özellikleri ile tamamen kaliteli olan fosforlu kalem; evde, okulda ya da iş yerlerinde tercih edilmek üzere son derece uygun ve kullanışlı bir ürün niteliğine sahiptir.

Ayrıca, fosforlu kalem kapağı kalem arkasına kolayca takılabilir ve olası kaybolma problemlerinin önüne geçebilir. Siz de en kaliteli fosforlu kalem çeşitlerinden biri olan Schneider Job 150 vanilya fosforlu kaleme anında sahip olmak istiyorsanız siparişinizi hemen şimdi kolay adımlarla oluşturabilirsiniz.

Schneider Job 150 Pastel Vanilya Fosforlu Kalem Rengi Canlı mıdır?

Fosforlu kalemlerin parlak ve canlı renklere sahip olması vurgulanan bilgilerin akılda kalıcılığı yönünden büyük öneme sahiptir. Bu durum dikkate alınarak özenle üretilen pastel vanilya rengi fosforlu kalem, canlı ve aşırı koyu olmayan mürekkep rengiyle vurgu işlemleriniz için son derece uygun bir üründür.

Vurgulamak istediğiniz bilgilerin üzerini örtmeyen mürekkep yapısı, bu bilgilerin kolayca okunabilmesini ve görünmesini sağlamaktadır.

Schneider Job 150 Pastel Vanilya Fosforlu Kalem Kullanımı Uzun Ömürlü müdür?

Kısa süre içinde deforme olmayan ve pamuksulaşma yapmayan fosforlu kalem ucu bu yönüyle oldukça uzun ömürlü bir ürün özelliği taşımaktadır. Aynı zamanda, dayanıklı mürekkep yapısı kolayca donmamakta ve tükenmemektedir.

Buharlaşmayı önleyici gövde yapısı ile Schneider Job 150 pastel vanilya fosforlu kalemi kesintisiz bir şekilde kullanabilir ve konforlu bir kullanım elde edebilirsiniz.

Schneider Job 150 Pastel Vanilya Fosforlu Kalem Kolay Deforme Olur mu?

Çeşitli darbe ve düşmelere karşı son derece dayanıklı olan fosforlu kalem gövdesi, kolayca deforme olmamaktadır. Sağlam yapısı ile uzun ömürlü kullanım avantajıyla Job fosforlu kalemi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Schneider Job 150 Pastel Vanilya Fosforlu Kalem Kullanışlı mıdır?

Ergonomik bir kullanım sunan kalem gövdesi ve kalem arkasına kolayca takılabilir özelliğe sahip kalem kapağı, fosforlu kalemin kullanışlı özelliklere sahip olmasını sağlamaktadır. Ayrıca, kolay kullanılabilir esnek kalem ucu düzgün ve kesintisiz çizgiler elde etmenize yardımcı olmaktadır.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

TOBB Güven Damgası sahibi Avansas, son derece güvenli ödeme yöntemleri ve alışveriş fırsatlarıyla tamamen güvenli bir e-ticaret sitesidir. Kişisel bilgilerinizi ve kart bilgilerinizi 3. şahıslarla paylaşmayan firmamız güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamanız için gelişmiş yöntemlere sahiptir. Siz de son derece kaliteli ve güvenli bir alışveriş deneyimi için hemen şimdi siparişinizi oluşturabilir ve Avansas’ın çeşitli alışveriş fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Schneider Job150 Pastel Fosforlu Kalem Vanilya
60,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.