Ürün Kodu: 67997
Ürün Barkodu: 4549292003888

Marka : Canon

Product State: A0

Canon 9193B001 PGI-1500XL C Mavi (Cyan) Kartuş

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 780 sayfa baskı kapasitesi.
  • 24 ay garantili
  • Kaliteli baskı
  • Mavi renk
  • Kusursuz performans

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
MarkaCanon
Baskı TeknolojisiMürekkep Baskı
Baskı Kapasitesi1500 sayfa 
RenkMavi
Ambalaj Genişliği12.80 mm 
Ambalaj Yüksekliği3.00 mm
Ambalaj Derinliği 13.00 mm
Çevre Ölçüsü4.46 cm 
Model No PGI-1500XL C 
GarantiVar
Üretim YeriJaponya
Ofis KullanımıUygun
Uyumlu YazıcılarCanon MB2350
Canon MB2050

Yazıcılarımızdan çıkarttığımız her dosyayı siyah-beyaz kullanamayız. Böyle durumlarda renkli kartuşlara ihtiyacımız olur. Tabi ki de renkli kartuş kullanırken ana renklerden yardım almalıyız. Böylelikle ana renkler sayesinde diğer renklere ulaşmamız daha kolay olacaktır. Ana renklerden en önemlisi de mavi renktir. Genellikle diğer ana renklerle karışarak diğer başka ara renkleri oluşturur. Bu da çıkartacağınız çıktılardaki renklerin canlılığını ve çeşitliliğini yakalamış olacaksınız. Canon 9193B001 PGI-1500XL C mavimürekkep, size belgelerinizdeki istediğiniz renkleri sunacaktır.

Canon 9193B001 PGI-1500XL C Mavi Mürekkep Kartuşu Kullanışlı mıdır?

Canon 9193B001 PGI-1500XL C mavi mürekkep sağladığı avantajlardan en önemlisi sayfa sayısının fazla olmasıdır. Ne kadar sayfa, o kadar çıktı demektir. 1500 sayfaya kadar baskı yapabilme kapasitesiyle sizi uzun bir süre idare edecektir. 

Eğer çok fazla yazıcıya ihtiyaç duyuyorsanız ve kartuşları aktif düzenli bir şekilde kullanıyorsanız avansas.com’dan toplu bir şekilde uygun fiyatlı alışverişi tercih edebilirsiniz. Kullanışlı olmasının bir diğer sebebi yazıcının içinde akıntı yapmamasıdır. Siz kullanmadığınız sürece akıntı yapmayan kartuşunuz sadece sizin için devreye girecektir. 

Canon 9193B001 PGI-1500X C Mürekkep Kartuşu Orijinal midir?

Kartuşlarınızı seçerken garanti kapsamında olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Canon 9193B001 PGI-1500XL C mavi mürekkep net, yumuşak ve kaliteli baskılar yapmanızı sağlar. Aksi bir durumda garanti kapsamınca ürününüzü değiştirebilirsiniz. Orijinal olmayan ürün garanti kapsamına giremez. Bu yönden Canon 9193B001 PGI-1500XL mürekkep kartuşunda olabilecek olumsuz durumlarda garanti süresi içerisinde işlem gerçekleştirebilirsiniz. 

Canon 9193B001 PGI-1500XL C Mürekkep Kartuşunun Kullanımı Kolay mıdır?

Her teknolojik alet ve malzemesi gibi mürekkep kartuşlarında bir kurulum yolu izlemesi gerekmektedir. Bunu gerçekleştirmek için önce yazıcınızın güç düğmesinden açık olup olmadığına bakmanız gerekmektedir. Yazıcınızı açtıktan sonra yapmanız gereken şey eğer kartuş yuvanızda başka bir mürekkep kartuşu bulunuyorsa bunu çıkartıp yerine yenisini takmak için yenisinin güvenlik etiketini çıkartmanız gerekmektedir. 

Bastırarak çıkarttığınız bitmiş kartuşun yerine Canon 9193B001 PGI-1500XL C mavi mürekkep kartuşunu takarak mavi renk eksiğinizi giderebilirsiniz. Eskisini çıkartıp yeni kartuşunuzu taktıktan sonra yapmanız gereken en basit adım yazılımını sağlamak. Kartuş kapağınızı kapattıktan sonra yazıcınıza kağıt koyun. Yazıcınızın bağlı olduğu bilgisayarda yazıcı güncelleme yazılımını açın. Yazıcı için kartuş güncellemesini yaptıktan sonra kartuşunuzu kullanabilirsiniz.

Canon 9193B001 PGI-1500XL C Kartuş Nasıl Muhafaza Edilir?

Canon 9193B001 PGI-1500XL C mavi mürekkep kartuşu muhafaza etmek zahmetli değildir. Tam tersine kendi gelen kutusuyla bir süre saklayabilirsiniz. Kendi kutusunun içinde, güvenlik bandrolünü çekmediğiniz sürece kullanmak için vaktiniz vardır. Özellikle kutudan çıkarttıktan sonra yazıcınızın içine yerleştirmeniz gerekmektedir. Fazla ısı gören yerde bulundurmamanız önemlidir. Normal oda sıcaklığında beklemesi doğru olacaktır. 

Yazıcının içine yerleştirmeden önce dikkat etmeniz gereken hususlar noktasında önemli olan elektrik düğmeleri ve mürekkep püskürtme yeri saklama başlığı altında da önem taşımaktadır. Saklarken, eğer kutu içerisinden çıkarttıysanız yasladığınız yere dikkat etmeniz gerekmektedir. Yanlışlıkla aktif edilmemesi gereken mürekkep sıçratma yerine denk getirirseniz mürekkep akıntı yapacaktır. Bu da kartuşunuzun boşuna akması demektir. Bu yüzden kutusundan çıkarttıktan hemen sonra kullanıma başlamanız daha faydalı olacaktır. 

avansas.com’un uygun fiyatlı ürünlerinden faydalanarak sipariş oluşturabilirsiniz. Dilerseniz toplu siparişi tercih edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş gününde kargonuz adresinize teslim edilebilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Canon 9193B001 PGI-1500XL C Mavi (Cyan) Kartuş
676,86 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.