Ürün Kodu: 79006
Ürün Barkodu: 8681528861070

Marka : Fragile

Product State: A0

Fragile Samsung MLT-D111 Siyah Muadil Toner Çipli

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000 sayfa baskı kapasitesi
  • Samsung MLT-D111 siyah toner muadili
  • Yüksek kaliteli baskı
  • Avantajlı fiyat

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Yüksek baskı işlemi arayanlar için Samsung’un üretmiş olduğu bu seri son zamanlarda büyük işletmeler tarafından çok sık tercih edilmektedir. Ayrıca marka farkı, baskı kalitesi ve uygun fiyat avantajı ile her anlamda kendini göstermiş bir üründür. Kaliteli bir baskı, hem bütçeyi sarsmayacak hem de uzun ömürlü bir kullanıma olanak sağlayacaktır. Bu nedenle serinin her yönden kullanıcı dostu olduğu söylenebilir.

Teknik özellikleri açısından tasarruflu bir kullanımı destekleyen MLT-D111 serisi, kullanıcıları tarafından beğeni toplamaktadır. Çünkü teknik açıdan genel bir kullanıma yardımcı olmaktadır. Fotoğraf baskıları, grafikler ve çıktılar için muhteşem bir pigmentasyonu vardır. Ürünün teknik özellikleri genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilir:

RenkSiyah
ModelSamsung MLT-D111
Baskı kapasitesi1000 sayfa

Bu özellikler sayesinde işletmelerin kırtasiye maliyetleri düşmektedir. Bu durum işletme ve kurum sahipleri için büyük bir öneme sahiptir. Yani ekonomiye katkı sağlayan serilerden bir tanesidir.

Fragile Samsung MLT-D111 Siyah Muadil Çipli Toner Kaç Sayfaya Kadar Baskı Yapar?

Baskı işlemi yapılacak olan yazıcıya MLT-D111 serisi takıldığında baskı yüzdesi yüksek çıktılar alınabilir. 1000 sayfaya kadar baskı yapılırken aynı zamanda avantajlı fiyatlarla da müşterilere yardımcı olunmaktadır. 1000 sayfalık baskı işlemi tasarruflu bir şekilde kullanılmaktadır. Çünkü buna uygun olarak tasarlanan bir araçtır.

Fragile Samsung MLT-D111 Siyah Muadil Çipli Toner ile Uyumlu Yazıcı Modelleri Hangileridir?

Samsung markasının ürettiği yazıcılar, kaliteli çıktılar oluşturmasıyla bilinmektedir. Ayrıca uyumlu olduğu yazıcılar da markaya ait olduğundan standartların üzerinde sonuçlar elde edilir. Bu tonerin uyumlu olduğu yazıcı türleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Samsung Xpress SL-M2020
  • Samsung Xpress SL-M2022
  • Samsung Xpress SL-M2020
  • Samsung Xpress SL-M2020W
  • Samsung Xpress SL-M2022
  • Samsung Xpress SL-M2022W
  • Samsung Xpress SL-M2070
  • Samsung Xpress SL-M2070F
  • Samsung Xpress SL-M2070FW
  • Samsung Xpress SL-M2070W

Fragile Samsung MLT-D111 Siyah Muadil Çipli Toner Yazıcıya Zarar Verir Mi?

Muadil çipli olarak üretilen tonerler, yazıcılara uyumlu olarak geliştirilmiştir. Fragile markasının ürettiği bu serinin, uyumlu yazıcılar ile kullanılması herhangi bir zarara neden olmayacaktır.

Bu nedenle de gönül rahatlığıyla kullanım sağlanabilecek ürünler olarak ifade edilebilir. Herhangi bir olumsuz durum sonucunda ise garanti kapsamında olan Fragile Samsung MLT-D111 için müşteriler, güvenilir yardımlar alabilirler.

Fragile Samsung MLT-D111 Siyah Muadil Çipli Toner Mürekkebi Çabuk Donar Mı?

Mürekkep donması sorunu genellikle tonerlerde meydana gelen olumsuz bir durumdur. Bu sebeple kullanıcılar en çok bu yönden kendini göstermiş mürekkepler satın almak istemektedir. Bu serinin mürekkep donması yönünden kesinlikle sorun çıkarmayacağını söylemek mümkündür.

Çünkü uzun süre kullanılmama durumunda bile donma gibi bir sorunla karşılaşılmamıştır. Ürün beklese bile aynı tazelik ile kullanım sağlanabilecektir. Bu durum ise bütçeyi olumlu yönde etkileyen bir faktördür. Yani tekrar tekrar mürekkep satın almadan mevcut olan ürünü kullanabilmek mümkündür.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

Avansas üzerinden yapılan alışverişler birçok getiriyle kullanıcıları karşılaştırmaktadır. Sektörde emin adımlarla ilerleyen Avansas’ın ürün güncellemeleri ve müşteri ihtiyaçlarına yanıt verebilmesi sayesinde birçok yönden olumlu geri dönüşler almaktadır.

Avansas, şirket büyüklüğü fark etmeksizin hızlı teslimat bölgesinde bulunan birçok kuruma ve eve, kendi araçları ve personelleriyle 1 iş günü gibi kısa zamanda teslimat sağlar. Satın alınacak her ürün stoklu olduğu için stok tükenme durumuyla müşterileri karşılaştırmaz.

Firmamızın birçok kategoride en iyi hizmeti verebilmek adına kendini geliştirdiği ve geliştirmeye devam ettiği söylenebilir. Avansas, kurmuş olduğu güç ve organizasyon sayesinde büyük yatırımlar yaparak ilerlemektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Fragile Samsung MLT-D111 Siyah Muadil Toner Çipli
271,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.