Ürün Kodu: 66522
Ürün Barkodu: 8699916117173

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 1205 Tahta Kalemi Karışık 4'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Bütün gözeneksiz yüzeylerden kolay silinebilir
  • 350 metre yazım uzunluğu
  • 2,5 mm yazım kalınlığı
  • Kapak açık kalma süresi: 72 saat
  • Işığa dayanıklı

Ürün Hakkında

Ürünün Özellikleri Nelerdir?

MarkaAvansas
Adet1 pakette 4 tane farklı renk kalem
RenkMavi, kırmızı, yeşil, siyah
Uç şekliYuvarlak uç
Yazım kalınlığı2,5 mm
Mürekkep hacmi3.5 cc
Yazım uzunluğu350 metre
DoldurulabilirHayır

 

Dünya çapında üretim faaliyetlerinde izlenen yol bazı durumlarda farklılık göstermektedir. Örneğin, bir ürünün üretimi satışa sunulacağı ülkeden farklı bir ülkede yapılır. Bu işlemin yapılmasının sebebi üretildiği fabrikanın personelinin bu alanda deneyimli olması ve iş makinelerinin uygun teknolojiye sahip olmasıdır. 

Avansas 1205 tahta kalemi, Kore menşeili bir üründür. Avansas tarafından, işinde uzman personele sahip ve uygun iş makinelerinin bulunduğu bir fabrikada ürettirilmiştir. Deneyim ve birinci sınıf malzemenin birleşmesi sonucunda kaliteli ürün hedeflenmiştir. Dünya çapında pek çok büyük firma bu üretim modelini kullanmaktadır. 

Avansas 1205 tahta kalemi paket halinde satışa sunulmaktadır. Her pakette 4 farklı renk kalem bulunur. Kalemler; kırmızı, mavi, yeşil ve siyah renktedir. 

350 metre yazım kapasitesiyle her bir kalem uzun ömürlüdür. Işığa karşı dayanıklıdır ve yumuşak yazma deneyimi sunmaktadır. 

Üretimi sırasında kaliteli mürekkep kullanılmıştır. Düşük kaliteli benzerleri, kalitesiz mürekkepleri ile insan sağlığını tehdit edebilmektedir; ancak Avansas 1205 birinci sınıf malzemeden üretilmiştir ve insan sağlığını tehdit edecek toksik maddeler bulundurmaz. 

Kullanımdan sonra kolaylıkla temizlenir. Böylelikle ders, etüt veya sunumlarda kullanımında zaman kaybına yol açmaz. Bu sayede yapılan işleme pratiklik kazandırır. 

Avansas 1205 Tahta Kalemleri Kaliteli Midir?

Dünya markası firmaların da üretim yaptırdığı fabrikalarda üretilmiştir. Bu sebeple bu ürünlerle aynı standarttadır. Bir başka deyişle ürünün imal edildiği malzemeden, üretim anına kadar bu yöntemle üretilmiş olması kalitesini garanti almak için yapılmıştır. 

Toksik madde içermeyen mürekkebi sayesinde insan sağlığını kesinlikle tehdit etmemektedir. Mürekkebinin kaliteli olması ek olarak yazıldığı yüzeyden silinmesini de kolaylaştırmaktadır. Bir tahta kaleminden beklenen tüm kullanım gereksinimlerini fazlası ile karşılayacaktır. 

Düşmelere ve çarpmalara karşı oldukça dayanıklıdır. 350 metre yazım kapasitesi ile uzun süreli kullanımlara uygundur. Uzun süreli kullanımlara uygun olması, kullanıcının sürekli kalem alma ihtiyacını ortadan kaldırır ve böylelikle maliyetleri azaltarak bütçeye katkıda bulunur. 

Avansas 1205 Tahta Kalemleri Kolay ve Pratik Kullanıma Uygun Mudur?

Avansas 1205 tahta kalemi, 4 milimetre kalınlığındaki yuvarlak ucu ile yazım kolaylığı sağlamaktadır. Toksik madde bulundurmayan ve kolay silinebilen mürekkebi; derslerde, etütlerde ve sunumlarda uğraştırıcı temizleme işlemlerine gerek duymadığından yüksek performans gösterir. 

Böylelikle, kullanıcı uzun silme işlemleri yapmak zorunda kalmaz ve yaptığı işe kaldığı yerden devam eder. Kısacası Avansas 1205 tahta kalemi, yazma işlemini kolaylaştırması ve temizlerken sağladığı zaman tasarrufu sayesinde pratiktir.

Kullanıcıya sağladığı avantajlara ek, oldukça uygun fiyatlı olması sıklıkla tercih edilmesindeki bir diğer sebeptir. 

Avansas 1205 Tahta Kalemleri Kolay Silinebilir Mi?

Avansas markalı 1205 tahta kalemi, kalitesinden kesinlikle taviz verilmemesi için dünya markası firmaların ürünlerinin üretildiği fabrikalarda üretilmiştir. Bu sayede kalemin kalitesi garanti altına alınmıştır ve kullanıcının memnuniyeti hedeflenmiştir.

Avansas her zaman için 5000’den fazla ürünü stoklu ve satışa hazır halde tutmaktadır. Bu sayede verilen toplu veya perakende siparişlerin teslimatını hızlı şekilde yapabilmektedir.

Online alışverişlerde tüketiciler ürünleri birebir göremedikleri için bazı ön yargılara sahip olabilirler. Bu önyargıların sebebi daha önce mağduriyet yaşanmasından kaynaklanıyor da olabilir. Avansas olarak, müşteri memnuniyetini daima en önemli ilkemiz olarak kabul etmekteyiz. 

Ek olarak, uygun ve tutarlı fiyatlarla sunduğumuz ürünlerimizle kaliteye daha fazla ödemenizi engelliyoruz; bütçenize destek oluyoruz. Kısacası, siparişleriniz Avansas’ın güvencesiyle koruma altında! 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 1205 Tahta Kalemi Karışık 4'lü Paket
Birim Fiyat = 29,13 TL
116,53 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.