Ürün Kodu: 70261
Ürün Barkodu: 8699916117852

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Av1504 Çelik Kıskaç 32 mm 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 105 sayfa kapasiteli
  • Dayanıklı nikel kaplı malzeme
  • Metalik renk
  • 12'li paket

Ürün Hakkında

Avansas Av1504 Çelik Kıskaç 32 mm 12'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Sayfa Kapasitesi 105 Sayfa
Renk Metalik
Malzeme Dayanıklı Nikel Kaplama
Ürün Adedi 12'li
Boyut 32 mm

 

Ofis malzemeleri arasından en çok tercih edilen masaüstü araç gereçlerinden biri olan evrak mandalları arasında kalite açısından müşteri memnuniyetini en üst sırada karşılayan Avansas Av 1504 çelik kıskaç özellikleri, sizlerin ihtiyaçlarını tamamıyla karşılamaya yönelik şekilde geliştirilmiştir. Minyatür boyutlara sahip karton bir kutu içerisinde 12 adet olarak paketlenmiş biçimde satışa sunulmaktadır. Mandal şeklinde tasarlanmış metal renkli bölümden işaret ve baş parmağınızla az miktarda kuvvet uygulayarak ürünün kıskacını aralayabilirsiniz. Ardından mandalları serbest bırakarak siyah renkli bölüme herhangi bir kâğıt materyali yerleştirerek kaymasını engelleyebilir, bir arada muhafaza edebilirsiniz. Üretiminde kullanılan nikel kaplı malzeme sayesinde darbelere, çarpmalara ve yere düşmeye karşı dayanıklıdır. Bu sayede 105 adete kadar kâğıdı kolaylıkla bir arada tutabilirsiniz. Siyah ve metalik renklerde tasarlanmış bu 32 mm’lik çelik kıskaçlar görsel açıdan da kullanılan her alanda kolayca estetik bir bütünlük sağlayacaktır. Avansas Av 1504 çelik kıskaç fiyatıürünün verdiği hizmetle kıyaslandığında ve ürünün kullanım alanları düşünüldüğünde oldukça hesaplıdır.

 

Avansas Av 1504 Çelik Kıskaç Nerelerde Kullanılır?

 

Avansas Av 1504 çelik kıskaç, kullanım amacına göre dilediğiniz her yerde kullanılabilir. Tüm kâğıt materyallerin sabitlenmesi, yüzeylere estetik bir şekilde tutturulması, evrakların düzenli ve muntazam şekilde muhafaza edilmesi amacıyla ofiste, evde, okulda kısacası kullanım gerektiren her yerde kolaylıkla kullanılabilir. Yığılmaya neden olan evrak ve dosyaların bir arada tutulması ve gereksiz kalabalıktan sizi kurtarması ile ofisteki en büyük yardımcınız Avansas Av 1504 çelik kıskaç, evde ve okulda da benzer işlerinize hizmet edecektir. 32 mm lik küçük boyutlarıyla en az şekilde yer kaplayarak gereksiz kalabalık oluşturmadan masaüstü araç gereçlerinizin yanında yerini alacaktır. Bunun yanında ipli veya klasik pano benzeri uygun yüzeylere de tutturma, sabitleme amacına yönelik de kullanılabilen küçük yardımcınız böylelikle iş yükünüzü bir hayli hafifletecektir.

 

Avansas Av 1504 Çelik Kıskaç Dayanıklı mıdır? 

 

Avansas Av 1504 çelik kıskaç, üretiminde kullanılan dayanıklı nikel kaplamasıyla yere düşmelere ve küçük darbelere karşı dayanıklı olarak üretilmiştir. Basit bir mekanizmaya üretilmiş olan bu üründe kullanım amacı dışında kullanılmadığı sürece mekanik olarak bir bozulmayla karşılaşılmayacaktır.

 

 Avansas Av 1504 Çelik Kıskaç Nasıl Kullanılır?

 

Avansas Av 1504 çelik kıskaçın kullanımı, ürünün ergonomik tasarımı sayesinde oldukça kolay. Mandal kısmına kolayca bastırıp kıskacı aralayarak isteğe bağlı miktarda kâğıt materyali kıskacın arasına yerleştirip basitçe mandal kısmını serbest bırakarak hizalayabilir ve sabit kalmalarını sağlayabilirsiniz. Böylece kolay bir şekilde ve aynı zamanda estetik bir görünümle evraklar arasında meydana gelen karmaşayı ve yığılmayı en aza indirebilirsiniz. Böylece masaüstünde kullanmanız için daha fazla yer açabilir, arzu ederseniz evrakları kategorize edip bir araya getirebilir ve gerektiği zaman kolayca aradığınız evrağı bulabilirsiniz.

 

 Avansas Av 1504 Çelik Kıskaç Güvenli midir? 

 

İşaret ve baş parmak yardımıyla birbirine bastırılan mandal kısmının köşesiz oval şekli sayesinde kullanıcıda köşelerden kaynaklanan çizilmelere veya herhangi bir hasara sebep olmaz. Sert bir mandaldan yapılmadığı için sıkışma gibi durumlarda ağır hasarlara ve yaralanmalara da neden olmaz. Basit mekanizması ve kolay tutuşu sayesinde en büyük masaüstü yardımcınız haline gelen Avansas Av 1504 çelik kıskaç, çocuklar tarafından da güvenli bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca ürününüz sipariş vermeniz durumunda, eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Av1504 Çelik Kıskaç 32 mm 12'li Paket
69,41 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.