Ürün Kodu: 63336
Ürün Barkodu: 8680371950108

Marka : Tropic

Product State: A0

Kilitli Torba 16 cm x 13 cm 600'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 600'lü paket
  • 30 micron
  • %100 PP dayanıklı hammadde
  • 13 cm x 16 cm ölçülerinde
  • Pratik ve kolay kullanım

Ürün Hakkında

Kilitli Torba 16 cm x 13 cm 600'lü Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün Kilitli Torba
Malzeme Polietilen
Ürün Boyutu 16 x 13 cm
Ürün Kalınlığı 30 micron
Paket İçi Ürün Adedi 600 Adet
Ürün Rengi Şeffaf

 

Sebze, meyve ve kuru gıda gibi ürünlerinizi muhafaza etmek için 16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torbaları tercih edebilirsiniz. Oldukça az yer kaplayan 600’lü paket kilitli torbalar evinizde, ofisinizde ve daha birçok alanda hayatınızı kolaylaştırır. Yumuşak yapısı ile kolay kullanım sağlayan kilitli torbalar, gün içerisinde her an yanınızdadır.

16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torbalar sebzelerin, meyvelerin ve birçok gıda ürününün saklanmasını sağlar. Şeffaf rengi sayesinde, içerisine koyduğunuz tüm ürünleri rahatlıkla görebilirsiniz. Bu özelliği ile birden çok kilitli torba içerisine ne koyduğunuzu unutsanız dahi karıştırmadan kullanabilirsiniz. Kalabalık ofislerde ambalaj dışından ürünün görülebilmesi, poşet içerisinden çıkarılmadan incelenebilmesine olanak tanır.

Aynı zamanda 16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torbalar 30 mikron kalınlığında %100 alçak yoğunluklu polietilen hammadde kullanılarak üretilir. Böylelikle dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kolay şekilde yırtılmayan kilitli torbalar, uzun süreler kullanılabilir. Çanta ve dolap içlerinde hafif darbelerden dolayı zarar görmez ve yiyeceklerinizi korur.

16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torbaların kilit kısmından sonra 1 cm boşluk bulunur. Bu boşluk kilitli torbaların yanlışlıkla açılmasını engeller. İş yerlerinde ve evlerde gıda gıda ürünlerini korumak için kullanabileceğiniz bu torbalar, ağız kısımlarında bulunan kilit sayesinde ürünlerinizin hava ile olan temasını engeller.

Böylelikle ürünler tazeliğini daha uzun süre korur. 16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torba ürünlerini en uygun fiyatlarla sayfamız üzerinden hızlı ve güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz.

16 cm x 13 cm 600'lü Paket Kilitli Torba Dayanıklı mıdır?

16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torba 30 micron kalınlığındadır. %100 alçak yoğunluklu polietilen ham maddeden üretilen kilitli torbalar oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kolay darbelerde yırtılmaz ve uzun süreli kullanım ömrü sunar. Meyve, sebze ve çeşitli kuru gıdalarınızı korkmadan muhafaza edebilir, her yere taşıyabilirsiniz.

16 cm x 13 cm 600'lü Paket Kilitli Torba Kullanımı Pratik midir?

16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torbalar kolay açılır ve kolay kapanır kilit mekanizmaları sayesinde pratik bir kullanım sağlar. Az yer kaplamaları sayesinde her an yanınızda taşıyabileceğiniz bu kilitli torbalar, paketlerinden bir kez çıkardığınız yiyecekleri ve meyve, sebzeleri güvenle muhafaza etmenize imkan tanır. İhtiyacınız olduğu anda ise pratik bir şekilde açabildiğiniz kilitli torbada bulunan ürünleri tüketebilirsiniz.

16 cm x 13 cm 600'lü Paket Kilitli Torba Gıda Ürünleri Uzun Süre Korur mu?

16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torbalar, ağız kısımlarında bulunan kilit mekanizmaları sayesinde içlerine hava geçirmezler. Bu özelliği sayesinde meyvelerin kararmasını, sebzelerin bozulmasını engeller. Uzun süre gıdaları muhafaza etmenizde size yardımcı olan bu kilitli torbalar, paketlerini bir kez açtığınız hazır ürünlerinizi de muhafaza edebilir. Böylelikle kuruyemiş, kraker ve bisküvi gibi ürünler uzun süre tazeliğini korur.

16 cm x 13 cm 600'lü Paket Kilitli Torba Kaliteli midir?

16 cm x 13 cm 600'lü paket kilitli torba kaliteli bir yapıya sahiptir. Yumuşak ve dayanıklı yapısı güvenli bir kullanım sağlar. Kolay yırtılmayan yapısı ve sağlam kilit mekanizması sayesinde rahat bir şekilde kullanabileceğiniz kilitli torbalar, her türlü ürününüzü üstün bir şekilde muhafaza eder.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas olarak müşterilerimize TOBB Güven Damgası çerçevesinde güvenli bir elektronik alışveriş deneyimi sunuyoruz. 12000 metrekarelik depomuzda binlerce çeşit ürünü, siz müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak için stokluyoruz. 7 gün 24 saat sizlere online alışveriş hizmeti veriyoruz. Siz de güvenli ve hızlı bir alışveriş deneyimi için avansas.com’u tercih edebilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kilitli Torba 16 cm x 13 cm 600'lü Paket
Birim Fiyat = 0,54 TL
322,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.