3 Taksit
Ürün Kodu: 73212
Ürün Barkodu: 1974199720188

Marka : Mühlen

Product State: A7

Mühlen RD-600XH Isısal Ciltleme Makinesi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 3 dakika ısınma süresi
  • Maksimum Ciltleme Kapasitesi : 480 Sayfa / 50 mm
  • Sesli ve görsel ikaz
  • Güç koruma modu
  • 2 yıl garanti

Ürün Hakkında

Mühlen RD-600XH Isısal Ciltleme Makinesi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Kâğıt Giriş Genişliği 320 mm
Maksimum Ciltleme Kapasitesi (Tek Seferde) 480 sayfa/ 50mm
Tahmini Isınma Süresi 3 dakika
LED Ara Yüzü  Var
Otomatik Algılama Var
Tahmini Ciltleme Süresi 1 ile 3,5 dakika arasında
Güç Tüketimi 100 W
Uygun Ortam Isısı 150+-10 derece
Ölçüler  380x230x180 mm
Ağırlık 4.1 kg

 

Ofisinizde yer alan pek çok kâğıdı derli toplu tutmanız ve dosyalama işlemi gerçekleştirmeniz için kullanabileceğiniz ısısal ciltleme makineleri ile iş alanınızdaki düzeni koruyabileceksiniz. Tek seferde 480 sayfa kâğıdı çok kısa bir zamanda ciltlemenize olanak sağlayan Mühlen markasına ait RD-600XH ısısal ciltleme makinesi, işlem bittikten sonra ışık ve sesli sinyaller ile uyarı yapmaktadır. Bu özelliği ile sizlere zaman kazandıran Mühlen RD-600XH modeline avansas.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mühlen RD-600XH Isısal Ciltleme Makinesi Kaliteli mi?

Mühlen RD-600XH ısısal ciltleme makinesi teknik ve tasarım bakımından pek çok avantaja sahiptir. Bu avantajların yanı sıra ofisinizde uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz A kalite bir işleyiş mekanizması bulunur. Bu da ciltleme işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde halletmenize olanak sağlamaktadır. Bu model ciltleme işlemini kitap kalitesinde yapmaktadır. Kaliteli ciltleme özelliğine ek olarak ciltlenmiş olan kâğıt veya belgeler, ciltleme işlemi sonrasında herhangi bir bozulma veya deforme olma sorunu yaşamadan uzun yıllar boyunca kullanıma hazır hale gelmektedir. 3 kademeli ciltleme aşaması sonucunda belgeleriniz en üst düzey kalite ile ciltlenmiş olacaktır. Ciltleme süresi bakımından oldukça hızlı olmasının yanı sıra ısısal ciltleme için ısınma süresi 3 dakikadır. 

Mühlen RD-600XH ısısal ciltleme makinesinin bu tür nitelikli özellikleri sayesinde ciltleme işlemlerinizi en hızlı ve en pratik şekilde halledebileceksiniz. Ürün üzerinde yer alan dijital gösterge ve ayar paneli sizlere oldukça rahat bir kullanım sağlamaktadır. Ciltlemek istediğiniz belgeleri bu ayar ve göstergeler sayesinde istediğiniz ciltleme biçimine ve kalitesine uygun olarak ciltleyebilirsiniz. Sağlam ve kopmayan bir ciltleme hizmeti sunan Mühlen RD-600XH ısısal ciltleme makinesi aynı zamanda sizlere pek çok fonksiyonel özelliği ile rahatlık sağlamaktadır. 

Mühlen RD-600XH Isısal Ciltleme Makinesinin Özel Presli Isınma Fırını Var mı?

Mühlen RD-600XH ısısal ciltleme makinesinin çalışması en uygun ortam ısısı (+)150 ile (-)10 derecedir. Bu ürünü özellikle ortam ısısına dikkat ederek kullanmanız marka tarafından önerilmektedir. Buna ek olarak bu ürün baskılı, presli ısınma ve ciltleme çekmecesine sahiptir. Özel olarak ısınma çekmecesine sahip olduğu için kitap kalitesinde ciltleme performansı sunmaktadır. Ciltlenen belge veya dosyaların kopma ve benzeri deformeleri yaşamaması için son olarak ürün içerisinde yer alan soğutma bekletme çekmecesinde bekletilmektedir. Otomatik güç kapatma özelliği sayesinde gereksiz kullanımın önüne geçerek enerji tasarrufu elde etmenize yardımcı olmaktadır. 

Mühlen RD-600XH ısısal ciltleme makinesinin kullanmış olduğu enerji gücü 100 W’dır. Enerji tasarrufu yönünden oldukça işlevsel olmasının yanında ciltlenecek olan kağıtları otomatik olarak algılayan bir teknolojiye sahiptir. Ergonomik ürün ölçülerinin yanı sıra basit ve kolay kullanımı sayesinde her kullanıcının rahatlıkla ciltleme yapabilmesine olanak sağlamaktadır.

Mühlen RD-600XH Isısal Ciltleme Makinesi Kaç Sayfa Ciltleme Yapıyor?

MühlenRD-600XH ısısal ciltleme makinesi tek seferde 480 sayfa kâğıdı ciltleyebilmektedir. Bu ciltlemeyi 1 veya 3,5 dakika arasında gerçekleştirmektedir. Bunlara ek olarak 3 dakikada ısınarak ciltleme işlemi yapacağınız kağıtları çok kısa bir sürede ciltlemenize olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda ofiste işlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde halletmenize uygun olarak tasarlanmış ciltleme kapasitesi sayesinde iş yükünüzü azaltmaktadır.

Sizler de siparişinizi Avansas üzerinden verebilir, hızlı teslimat bölgesi özelinde 1 iş gününde teslim alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 2.249,50 TL 1.499,67 TL
Akbank 2.249,50 TL 1.499,67 TL
HalkBank 2.249,50 TL 1.499,67 TL
Yapı Kredi 2.249,50 TL 1.499,67 TL
Finansbank 2.249,50 TL 1.499,67 TL
Garanti 2.249,50 TL 1.499,67 TL
Mühlen RD-600XH Isısal Ciltleme Makinesi
4.499,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.