Ürün Kodu: 61478
Ürün Barkodu: 8690565100707

Marka : Pınar

Product State: A0

Pınar Süt Light 1 lt 12'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Katkısız ve %100 doğal
  • 12'li paket
  • Yağsız süt (0,1 yağ) 
  • Pınar uzmanlığı ve doğallığı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ürün TipiSüt
Ürün ÇeşidiYağsız süt (0,1 yağ)
Ürün Miktarı1 L
Ürün FormuKutu süt
Ürün Adedi12 adet

1973 yılında, Pınar’ın kurucusu olan Selçuk Yaşar, bir köyü ziyaret ettiği sırada alıcı bulamadıkları için ziyan olan sütlerini bir pınara döken insanlarla karşılaşır. Bu yıllarda süte ulaşmak sanıldığı kadar kolay değildir. Alıcı bulunamadığı için ziyan olan bu sütlerin herkese ulaşması gerektiğini düşünen bu girişimci sayesinde Pınar’ın ülkemizdeki süt ve süt ürünlerini üretme ve dağıtma faaliyetleri başlamış olur ve daha sonra su ve et sektöründe de gelişim göstererek gıda alanında öncü ve yenilikçi firmalardan biri haline gelir. Yıllardır süt ve süt üretimi alanında yerli üretimde Türkiye’ye ilkleri yaşatan Pınar, en sağlıklı sütleri Avansas ile sizlere sunuyor.

Pınar Süt Light 1 lt 12'li Paket Kaliteli midir?

Pınar, kaynağını doğadan alır. En taze sütleri elde etmek için ülkeyi karış karış gezen ve en güzel yayılıp beslenen hayvanları bulan Pınar sayesinde, taptaze sütler mutfağınıza taşınır. Süt kaynağı olacak hayvanlar ve çiftlikler özenle seçilir. Veteriner kontrolleri ve bakımları eksiksiz ve düzenli yapılan hayvanlardan alınan sağlıklı taze sütler, Pınar’ın yüksek paketleme ve dağıtma teknolojisiyle buluşarak en son halini alır. Pınar süt, hem temin ettiği sütlerin tazeliği ve sağlıklı olmasıyla hem de yüksek teknolojis sayesinde en kaliteli sütleri sizinle buluşturur.

Pınar Süt Light 1 lt 12'li Paket Sağlıklı mıdır?

Süt tüketimi çocuklar için çok önemlidir. Yüksek oranda kalsiyum içeren süt sayesinde kas ve kemik gelişimi olumlu yönde etkilenir.  Büyüme çağında mutlaka süt tüketilmelidir. Süt yalnızca çocuklar için değil yetişkinler için de gerekli bir besin kaynağıdır. Süt tüketimi önemlidir ancak hangi sütü tükettiğiniz daha önemlidir. Pınar süt, süt toplama konusunda her ne kadar özenli davransa da her sütü kullanmaz. Toplama merkezine gelen sütlere her tanker için ayrı ayrı analiz yapılır ve sadece tüketime uygun kaliteli sütler kullanılır. Çiğ sütler standart hale getirilecek pastörize edilir ve soğutulur. Bir sütün sağlıklı olabilmesi için içinde bakteri bulunmaması gerekir. Ultra ısıl işlem teknolojisinden geçirilerek sütler 135-150 derecede 2-6 saniye arasında tutulur. Bu işlem sayesinde sütün içindeki bakteriler öldürülür ve süt en sağlıklı halini alır. Özel şekilde paketlenen Pınar süt light 1 lt 12’li paket kullanımı sütün ilk günkü tazeliğini size getirir.

Pınar Süt Light 1 lt 12'li Paket Taze midir?

Pınar süt light 1 lt 12’li paket özellikleri arasında pastörize edilmiş ve ultra ısıl işleme tabi tutulmuş olması bulunur. Bu iki işlem sayesinde süt ilk günkü tazeliğini koruyacak hale getirilmiştir. Aseptik hale getirilen taze sütlerin bu tazeliği koruyabilmeleri paketlenmelerine bağlıdır. Pınar gelişmiş teknolojisi sayesinde el değmeden ve güvenle sütlerini paketler. Pınar Light Süt ısı, ışık ve havaya maruz kalmayacak şekilde şekilde paketlenmiştir. Uzun ömürlü süt üretiminin öncüsü olan Pınar, tüm sütlerinde tazelik ve uzun ömürlü kullanımı garanti eder.

Pınar Süt Light 1 lt 12’li Paket Yağsız mıdır?

Pınar Light süt yağsızdır ve %0,1 yağ oranına sahiptir. Yağsız süz katkı maddeleri ile elde edilmez. Pınar Light süt, üretim aşamasında normal sütün yağının azaltılmasıyla elde edilir. Hiçbir katkı maddesi ve tatlandırıcı bulundurmaz. Sağlıklı beslenmek isteyen insanlar tarafından tercih edilir. Yağlı süte oranla %25 daha az kaloriye sahiptir. Pınar süt light 1 lt 12’li paket fiyatları birim fiyat olarak tekli alıma göre daha uygundur. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Pınar Süt Light 1 lt 12'li Paket
Birim Fiyat = 37,34 TL
448,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.