Ürün Kodu: 58327
Ürün Barkodu: 8698806200940

Marka : Tanex

Product State: A0

Tanex Tw-2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi 210 mm x 294.86 mm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Ebatları: 210 mm x 294.86 mm
  • 1 pakette 100 adet etiket bulunur
  • 1 pakette 100 sayfa bulunur
  • 1 sayfada 1 adet etiket bulunmaktadır
  • Koli, kutu ve palet üzeri etiketi olarak kullanmak için tasarlanmıştır

Ürün Hakkında

Tanex Tw-2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi 210 mm x 294.86 mm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ölçü 210 mm x 294.86 mm
Sayfa Sayısı 1 Pakette 100 Sayfa
Etiket Sayısı 1 Pakette 100 Adet Etiket
Kullanım Koli, Kutu ve Palet Üzeri
Renk Beyaz

Tanex TW-2294 beyaz sevkiyat ve lojistik etiket ölçüleri 210x294.86 mm’dir. 1 sayfada 1 adet etiket bulunmaktadır. 1 pakette 100 sayfa ve toplamda 100 adet etiket bulunur. Koli, kutu ve palet üzeri kullanım için üretilmiştir. Beyaz renklidir. Gerekli alan etiket üzerinde ölçümlenmiş olup dünya standartlarına uygun şekilde üretilmiştir. Sevkiyat ve depolama alanlarında kullanılabilir. Tüm gönderi alanlarında rahatlıkla kullanmanız için üretilmiştir.

Tanex TW-2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi Kullanışlı mıdır?

Tanex TW-2294 beyaz sevkiyat ve lojistik etiketi, koli, kutu ve palet üzeri kullanım için tasarlanmıştır. Sevkiyat, depolama gibi tüm gönderi alanlarında rahatlıkla kullanılabilir. Oldukça basit bir kullanımı vardır. Paketi açtıktan sonra 1 sayfada 1 adet etiket bulunmaktadır. 1 pakette 100 sayfa bulunur ve 1 sayfada 100 adet etiket bulunmaktadır. Fiyat performans açısından oldukça kullanışlı olan bu ürün aynı zamanda çeşitli gönderi alanlarında kullanılabildiği için birden fazla alanda size yardımcı olacaktır. Lojistik etiketi genel anlamda gönderi yapacağınız mal ve hizmetlerin teslimatlarını kolaylaştırmak için koli ve benzeri malzemelerin üzerine bilgi yazılmasını sağlayan büyük ve küçük ölçekli ürünlerdir. Kolay saklanabilir olması ve herkes tarafından rahatça kullanılabildiği için ideal bir üründür. Basit yapısı, adet sayısı, etiket boyutu ve kullanım alanları sebebiyle oldukça kullanışlı bir üründür.

 Tanex TW-2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi Uygun Fiyatlı mıdır? 

Adet sayısı ve boyutu göze alındığı zaman oldukça uygun bir üründür. Şirketinizin lojistik departmanında gönderilmek üzere hazırlanan tüm ürünlerinize ve hali hazırda elinizde bulunan tüm mekanizmaların bilgilerinin yazılması için gerekli olabilecek bu malzeme, aynı zamanda birden fazla alan içinde geçerli ve kullanışlıdır. Koli, kutu ve palet üzeri etiketi olarak tasarlandığı için sadece belirli bir alan için değil, yurt içi veya yurt dışı kişisel kargolarınız için kullanılabilir ve dayanıklı yapısı sayesinde bilgilerinizin kaybolmadan ve yıpranmadan alıcıya ulaştığından emin olabilirsiniz. İşiniz gereği devamlı olarak ihtiyacınız olabilecek bu ürünü avansas.com üzerinden, tek veya toplu bir şekilde güvenle sipariş edebilirsiniz.

Tanex TW-2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi Dayanıklı mıdır?  

Bu etiketler koli, kutu ve palet üzeri etiketi olarak tasarlanmıştır. Gönderimini yapacağınız tüm ürünlerin bilgilerini ve kodlarını yukarıda bahsi geçen lojistik ürünlerinin herhangi bir yerine istediğiniz şekilde yapıştırabilir, şeffaf dosya gibi ürünlerle korumasını maksimuma çıkarabilirsiniz. Beyaz renkli olduğundan istediğiniz bilgileri renk sorunu yaşamadan yazabilirsiniz. Tüm sevkiyat alanları için kullanılabilir olanTanex TW-2294 beyaz sevkiyat ve lojistik etiketi adet ve toptan olacak şekilde sipariş edebilirsiniz.

Tanex TW -2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi Yapışkanı Var mıdır?

Kendinden yapışkanı vardır. Kullanım için paketi açtığımız andan itibaren kullanabilirsiniz. Yapışkan etkisinin kaybolmaması için su vb. sıvılardan uzak tutunuz. Ölçü olarak210x294.86 mmolan sevkiyat ve lojistik etiketi her türlü gönderiniz için uygun ve kullanışlıdır. Şimdi sipariş verin ve gönderi işlemlerinizi hızlı ve bilgilendirici hale getirin.

Tanex TW beyaz etiket fiyatı bakımından oldukça uygundur ve Avansas tecrübesi ve kalitesi sayesinde, eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız siparişiniz 1 iş günü içerisinde, sipariş verirken belirtmiş olduğunuz adresinize güvenle teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Tanex Tw-2294 Beyaz Sevkiyat ve Lojistik Etiketi 210 mm x 294.86 mm
244,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.